אז, איך הכל התחיל ?

b u g o 9 0

New member
אז, איך הכל התחיל ?

איך הפכתם להיות מכורים למיוז ? מה הפעיל את המתג הזה שבעצם אמר לכם מממ.. הם אחלה של להקה בוא נשמע עוד שירים שלהם ? איזה שיר זה היה ? קליפ ? ראיון ב MTV? כל דבר שאתם חושבים עליו. אני לדוגמא ראיתי קליפ של מישהו מהמגמת צילום שלנו בבצפר לפני שנה וברקע היה את Feeling Good השיר נשמע לי מוכר ישר התמכרתי אליו הוא היה תקוע לי בראש כמה חודשים אבל אח"כ נעלם... אני חשוב שהפריצה לתודעה שלי מחדש הייתה כשהיה פרסומת "לעניים של אנג'לה" ב yes stars וברקע היה את Sunburn זה גרם לי להתחיל לשמוע את הלהקה ומאז אני פשוט רואה הופעות של לייב שומע את כל השירים בריפיט 24/7 :p אז ספרו .. איך אתם נחשפתם למיוז?

../images/Emo45.gif

אותו דבר- רק שאני ראיתי את הקליפ איפה שהוא בין 1999-2001 אני לא זוכרת באיזה שנה. פעם כשערוץ ביפ היה 602 או 40 עדיין והיה בו מצעד של קליפים

Apoca1ypse

New member
פשוט

לא היו לי להקות פייבוריטיות אז... אולי הייתי בן 11 אח שלי הדליק טלוויזיה, Plug in baby ומכל הרעש שהוא שמע זה מצא חן בעיני די מהר רק אחרי שהתעניינתי יותר במוזיקה או שהתחברתי לאינטרנט מהיר התחלתי להתעניין יותר במיוז הקליפ שכבש אותי יותר מכל, ולדעתי יצירת המופת של מיוז - New Born גם מבחינת הוידאו, שממש לא אכפת לי מדברים כאלה בדרך כלל פשוט סוחף...

חברה השמיעה לי את פלאג אין בייבי ופילינג גוד

ומייד התאהבתי.
אגב, כבר היה דיון על זה לא ממזמן.

ShadowDweller

New member
חבר שלח לי את hysteria..../images/Emo54.gif

לא התאהבתי ישר.. אבל אהבתי. שמעתי אותם מדי פעם לא יחסתי לזה חשיבות. אח"כ עם כל הפרסומות בהוט שהשתמשו בשירים שלהם.. ולירון ^^ התחלתי להתאהב ממש ממש.

CitizenErased

New member
פייר

אני לא זוכרת. אני זוכרת שאהבתי את MM וUnintended, אני מאמינה שזה היה בשנת 2000 אבל אני לא חושבת שקישרתי בזמנו שזו אותה להקה חח רק בNew Born התחלתי ממש להתעניין וקניתי את 2 האלבומים הראשונים. ורק בשנה האחרונה נהייתי מספיק אובססיבית כדי להצטרף לפורומים רשמית ולטוס להופעות בחו"ל ואשכרה לעשות משהו בנידון. הסיבה שנהייתי אובססיבית היא כי פתאום נמאס לי קצת מהאובססיה הקבועה שלי של קולנוע והתחשק לי להכנס קצת יותר למוזיקה, לא יודעת למה זה היה דווקא מיוז, זה בא בפתאומיות כזאת חח

Incubus Creep

New member
well...

ממש לא מזמן יחסית.. ראיתי בmtv את הקליפ של supermassive לכמה שניות ואז העברתי. זה היה בתקופה שממש חרשו על הקליפ הזה וכל פעם שהיה ראיתי טיפה והעברתי. ואז פעם אחת ראיתי עד הסוף ונתתי לשיר צ'אנס וחשבתי שהשיר נחמד והקליפ ממש הזוי אבל עדיין לא ממש התלהבתי. אחרי כמה זמן אהבתי את השיר וידעתי שאם אני אחפש עוד דברים שלהם אני אוהב אבל לא טרחתי. רק כשראיתי באיזה ספיישל את הייפר מיוזיקה ופלאגד אין בייבי החלטתי שאני חייבת לקנות את הדיסק וגם התחלתי לחפש עליהם דברים. אח שלי כבר קנה לפני זה את BH&R ואדז קניתי את OOS ועכשיו אני צריכה להשלים את הדיסקוגרפיה

r o m s i

New member
אחותי

השמיעה לבן דוד שלי את NEW BORN אהבתי אבל התפדחתי להגיד כי זאת הייתה תקופה שהייתי יורדת על כל מה שהיא שומעת...אז לקח לי זמן,כל פעם הייתי גונבת לה שירים מהמחשב ולוקחת לה דיסקים...נהייתי יותר מכורה ממנה באיזשהו שלב עכשיו אנחנו ביחד,שתי שרוטות- כל פעם שיש משהו שקשור בדרך כלשהי למיוז אנחנו ישר מתקשרות אחת לשניה

lestatgirl

New member
איזה מישהי אחת באינטרנט

כל הזמן זיינה בשכל על מיוז ומאט [זה היה בתקופת שואוביז] ונתנה לינקים לתמונות האלה של מאט עם הקוצים וכובע והשרביט והמראה קוסם [המפחיד יש לציין לילדה בגילי אז..] הכולל ואז נראה לי בטיים איז ראנינג אאוט התחלתי להתעמק יותר וכשבאתי להגיד לה שסופסוף התחלתי לשמוע מיוז גיליתי שהיא עברה לשמוע מארון 5.........................................................

L A D Y B U G 2

New member
אני לא זוכרת...

אבל אני כן זוכרת שזה היה לפני המון זמן... משהו כמו 8 שנים...

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאני בכלל לא שומעת אותם הרבה זמן../images/Emo3.gif

איפשהו כש"סטארלייט" היה נחרש..ואז היה אותם בVMA ונורא התלהבתי.. אח שלי בעצם אמר לי לפני לשמוע את מיוז כשהוא קנה את "בלאק הולס" אהבתי מ'בלאק הולס' אולי שני שליש. את כל הקודמים אהבתי בהרבה:]

Sweet berries

New member
לי המליצה מישהי,

קוראים לה אלה. היא שלחה לי כמה שירים, וממש אהבתי, משום מה שכחתי מהם קצת לתקופה, ואז שמעתי אותם שוב במקרה, והחלטתי שאני צריכה להכיר טוב טוב את הלהקה הזו כי היא מופלאה ו, ובכן..

Rock Bottom

New member
איזה איש מוזר כזה עם שיער אדום נופל לתוך בור

אי שם לפני 5 שנים בערך.

ממ..../images/Emo47.gif

ראיתי אצל כמה חברות שלי - לפני שנים בערך
- במיוזיקליסט שלהן "מיוז" ופשוט הורדתי. כמובן שלא באמת שמעתי את זה, אבל כשראיתי את SMBH בM2 פשוט החלטתי שאני חייבת לנסות.

delikat

New member
כששידרו את Muscle Museum בארץ

ב99 , אהבתי אותו כלכך שכל יום הייתי מתקשרת לטאוור רקורדס ומחכה לshowbiz ומאז עד עכשיו הם הלהקה המועדפת עלי.

למעלה