אז איך הכל התחיל אצלכם?

mg

New member
לא קורא ולא קורא

כמה ספויילרים ליום אחד?
(הסימון הזה הוא כמו שטן שדוחק לקרוא ספויילרים! )

sprqy

New member
אה תודה

השני לא היה משהו באמת... שקמרון יקרא לאיזה אסגרד באקוויט אני ירגע
אתם רואים את קמרון עולה על איזו ספינה דפוקה ועושה : WELCOME TO THE SS STARSHIP BUTTCRACK??!!

FredScarran

New member
הימים ימי קיץ 2004...

כן, גם אצלי זה התחיל בהוט ספייס, a long long time ago, in a galaxy far far away.... היה קיץ, וחיפשתי משהו מאוד טיפשי לראות. משהו שלא צריך לחשוב. שלא צריך להתאמץ לעשות הקשרים, שאין מוטיבים או שכבות של עומק, התפתחות של דמויות, כאלה. בעודי מזפזפת לתומי, פתאום אני רואה יצורה כחולה, יצורה אפורה וצפרדע על כיסא ממונע מוקפים באנשים עם בעיות עור קשות ולבוש חסר דמיון, שטוענים שהם עורכי דין. אמרתי לעצמי, "או! בדיוק מה שרציתי! סדרת מד"ב קלילה ולא מזיקה, לא חשוב סדר הפרקים, כל הדמויות שטוחות ולא מאתגרות, איזה כיף יהיה!"... נו, אז חשבתי
. מיום ליום התחלתי להבין שאולי זה לא בדיוק Star Trek, ושהדברים כאן הם לא כפי שהם נראים במבט ראשון... אם בהתחלה לא ממש סבלתי את ג'ון וארין, (הוא כזה אמריקקי מרגיז והיא ילדותית ומעצבנת), תוך משהו כמו ארבעה או חמישה פרקים כבר די חיבבתי את שניהם, וכשנגמר Die me, Dichotomy, ישבתי בהלם מול המסך משהו כמו עשר דקות...
הייתי חייבת לדעת מה קרה הלאה. לא יכול להיות שהם משאירים אותי ככה! כשהבנתי שהוט המנייאקים לקחו לי את פארסקייפ עד להודעה חדשה, החלטתי להוריד את הסידרה מהרשת, ובהזדמנות זו לראות הכל מהתחלה ואולי להבין איך קרייס וטאלין קשורים לכל העניין, מה זה בדיוק כיסא אורורה, מתי ג'ון חשב שהוא חזר לכדור הארץ לפני Won't get fooled again, ומאיפה סטארק פתאום הגיע, אבל קודם כל, בעדיפות ראשונה, הייתי חייבת לדעת מה קורה עם ג'ון וארין בתחילת העונה השלישית. השאר, כמו שאומרים, היסטוריה...

mg

New member
אהבתי את הסיפור שלך ../images/Emo13.gif

ואיזה קטעים שכמעט כולם כאן התחילו מהוט ספייס. אני זוכר שכשראיתי את השם של הסדרה במדריך השידורים בערוץ הוט ספייס תמיד רציתי לצפות ולראות במה מדובר, אבל התעצלתי, פשוט התעצלתי. אח, לו רק הייתי ממשיך להתעצל - לא הייתי היום בתסבוכת הזאת

sprqy

New member
../images/Emo45.gifnice

ותחשבי שהייתי צריך לחכות שלושה חודשים לדעת מה קורה עם ג'ון וארין!!!!!!!!!!!!! לא ברור לי עד היום מה עבר עליי בתקופה הזאת אבל אני מניח שבאותו זמן המשפחה שלי לא הבינה מה עובר עליי ולמה התחלתי לגמגם ולהזיע בפתאומיות שכזאת בלי קשר לכלום

mg

New member
חחח ../images/Emo6.gif

כנראה שהיה לי מזל גדול שהעינוי הזה נחסך ממני

FredScarran

New member
שלושה חודשים!

וואו, לקח איזה שבוע עד שהורדתי את Season of Death וחשבתי שאני משתגעת...
גם היה לי ממש הרבה מזל והמיני יצא משהו כמו חודש לפני שנגמרה לי כל הסדרה, ככה שאיך שראיתי את הסוף המזעזע של עונה 4, עם היבבות החנוקות של דארגו והכל, המיני כבר היה לי על ההארד דיסק מראש ומיד המשכתי משם... זה לא קרה לי עם אף סדרה אחרת, זה די מטורף. בדרך כלל, נגמר הפרק אז נגמר הפרק, מקסימום אני עוד קצת חושבת על זה איזה יום ודי. אבל פארסקייפ... נו, אתם יודעים איך זה

aerynsun

New member
גם לי

איך שסיימתי את העונה הרביעית, שבוע אחרי יצא המיני.

sprqy

New member
שלא נדבר על סוף 4 למיני

חיכיתי שנה!!!!!!!!!!! כן שנה! 365 יום שהם 52 שבועות או 8,765 שעות או 525,949 דקות או 31,536,000 שניות!!!! גם לא ברור איך עברתי את זה במיוחד שחצי שנה בערך הייתי בודק כל שעה עגולה אם פארסקייפ תמשיך בכלל!!! כן, אנחנו יודעים איך זה.

mg

New member
הסיפורים שלכם על ההמתנה הארוכה

מעבירים בי צמרמורת קשה !

הייזל

New member
אין לי מושג מה היתה השנה

אולי אם אני אפסיק להתעצל ואעשה חיפוש בפורום מד"ב אני אזכר מתי זה קרה. מישהו אעלה בפורום מד"ב טרוניה על כך שתפוז לא מוכנים לפתוח פורום פארסקייפ בשלב הזה לא היה לי מושג ירוק על מה מדובר, ידעתי רק שזו סידרה שנחשבת לסדרה מעולה ואיכותית וממש לא מוכרת. החלטתי שעד שיפתח פורום (אני מכירה את תפוז, לכל דבר פותחים מתישהו פורום) אני אאסוף את כל הקישורים שנוגעים בפארסקייפ לקטגוריה בקישורי הפורום (שקיימת עד היום ובה שלושה דיונים). אחרי זמן מה כשהבנתי שיס+ משדרים את הסדרה (עדיין היו לנו כבלים בבית) החלטתי לנסות לברר במה מדובר. מכיוון שאז לא היו דודות רק סבתות החלטתי להוריד קליפ קצר שייתן לי מושג על מה מדובר לפני שאתחיל להוריד פרקים שלמים. (אני חושבת ששידרו בארה"ב אז את העונה השלישית או הרביעית). איתרע הגורל והקליפ שהורדתי נראה אפל וקודר ואימתי ואני פשוט לא הייתי בכיוון באותו הזמן. אז גנזתי את הסדרה. ברבות הימים עברנו ליס (תודה לאל יום יום!) ואני נתקלתי בשידורים של העונה השלישית. אני חושבת שהפרק הראשון שממש צפיתי בו היה הפרק שבו ג'ון-טלין מת. בפרק הבא שראיתי ג'ון היה חי! (בקטע של מה קורה פה בשם האזמנה הקדושה?) החלטתי לעשות מעשה וממש להוריד את הפרקים כולם. קשה להתווכח עם איכות וסדרות המד"ב האחרות ששודרו באותו תקופה (חוץ מבאפי ואנג'ל) ובכן, אנדרומדה היתה השיא מבחינתן ופארסקייפ פשוט כל כך כל כך בלטה לטובה, פשוט התמכרתי. ההומור, היצרתיות, המקוריות, האומץ (to boldly go where no man as gone before) למרות כל החורים (תולעת ואחרים) בעלילה, הם הצליחו לא לפול במקומות שרבים וטובים נפלו בהם. למרות שהיו להם את כל הפרקים שכל סדרת מד"ב עוברת עליהם (פרק "האם אני משוגע או רק היקום", פרק "אני עומד למות אבל בואו נעשה כיף בנתיים") הם עדיין היו טובים בכמה וכמה רמות מכל השאר. היה נחמד להתמכר לסדרה איכותית. אפילו אם זה היה קצר, אפילו אם זן מתה בעונה השלישית.

sprqy

New member
אהבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ג'ון מת, הופלה פרק הבא ג'ון חי - חזק! איזה קטע טוב, זה בטח היה מאתגר, לא מכיר עוד סדרה שזה קרה... אני אומר לך אנשים שראו את הסדרה לא קלטו את זה, אני רואה את הפרק הזה עם בת דודה שלי והיא לא קולטת שג'ון באמת מת כי היא שכחה לגמרי (מפאת סערת הרגשות ושלב ההכחשה) שיש עוד ג'ון על מויה... לגבי פרקי "האם אני משוגע או רק היקום", פרק "אני עומד למות אבל בואו נעשה כיף בנתיים" (
) את חייבת להודות שבפארסקייפ גם הפילרים האלו עברו בשלום ולפעמים אפילו הפכו לפרקי קלאסיקה...

הייזל

New member
בהחלט, אין ספק

למרות שהקטע של הטירוף היה קצת מוגזם בשלב מסויים. כיף להיות נוסטלגיים "אה, כשהסקארן ההוא תפס את ג'ון..." רייג'ל בחליפת עור שחורה של סאדו-מזוכיזם (אחד הקטעים הגדולים בהיסטוריה של רייג'ל) או קריס בנעלי עקב אדומות וכלבלב. מצאויות לא ממומשות הוא אחד הפרקים הטובים בסדרה למרות שממש לא אהבתי את הפרק שג'ון גורר לשם את סקורפיוס כדי למצוא את קרטזי. חוץ מזה לא ראיתי ברצף את הפרקים ביס+ ומזל שכך מפני שאחרת הייתי נוטשת אחרי פרק האבל של ארין שהיה חולני ולא מובן אם לא ראית את כל הסדרה לפני כן. גם ככה העונה השלישית מוזרה ומבלבלת עם אימא שלה והפלאשבקים. אני חושבת שתפסתי את הפרק שאימא של ארין רודפת אחריהם קודם, עכשיו כשאני נזכרת. אבל כשרואים לפי הסדר הכל ברור ומסתדר.

mg

New member
אוי אוי אוי ../images/Emo6.gif

הזכרת לי עכשיו את רייג'ל המלך בחליפת עור
זה היה פרק כזה מצויין! רק שבשבילי הטירוף של פארסקייפ אף פעם לא היה מוגזם מידי, זה אחד הדברים שעשו את הסדרה בשבילי .

mg

New member
זה ממש מדהים

איך שעוד לפני שצפית בסדרה כבר אספת בשבילה קישורים. ממש מסוג המקרים שהיה כתוב לך בגורל להתאהב בסדרה!
וואו, ועל איזה פרק נפלת ישר על ההתחלה. לא פלא שהיית מופתעת בפרק הבא, זה יכול לחרפן !
אנדרומדה נחשבה מתישהו לשיא?
סדרה נחמדה - לא יותר מזה
סיפור נחמד!

lironlondon

New member
וואו, זה השרשור הכי ארוך שהיה כאן

תראו אותי, חזרתי!!! חזרתי לפורום (למי שזוכר אותי)!!!!!! hooray אני הגעתי לפארסקייפ דרך אח שלי - הוא התחיל ביוני 2004 לראות את פארסקייפ שוב במחשב ואני הצטרפתי (אז עוד בקושי הבנתי מילה באנגלית והוא כל הזמן היה צריך לתרגם לי), ואז בתזמון מושלם התחילו לשדר פארסקייפ בהוט ספייס! אחרי זה ראיתי שוב באקסטרא הוט. בא לכם לבקש מהם שישדרו שוב או סתם שישדרו יותר מד"ב? בהוט כבר לא משדרים בשום ערוץ מד"ב ופנטסיה, וזה מבאס... אם יש ערוץ שאני לא יודעת עליו, תעדכנו אותי. נ.ב זה בטח השרשור הכי ארוך שהיה כאן כבר הרבה זמן (למרות שלא הייתי כאן שנה אז אין לי זכות דיבור >< תסקלו אותי עכשיו בבקשה.)

mg

New member
ברוכה השבה !

עכשיו נחקור אותך כמו שג'ון חקר את ארין אחרי שהיא נעלמה לכמה חודשים
כל הכבוד לך ולאחיך על הסבלנות - בטח למדת מזה אחלה אנגלית והמורות שלך כל הזמן לא הבינו למה את חושבת ש"פרל ודרן" זה באנגלית
אממ.. לא יודע אם יש עוד ערוץ שמשדר מד"ב. אולי יש ב"יס" אבל אני לא שם. יכול להיות סבבה לבקש, אבל לא נראה לי שהם יסכימו בלי שוחד רציני. אולי צריך לשדוד איזה כספת סתרים

sprqy

New member
כל הכבוד

לאח שלך על התרגום הסימולטני, בטח היה מייגע, לך תתרגם את הדיאלוגים בין הארווי וג'ון LOL את תמיד יכולה לקנות את הDVD שיצאו עכשיו, הם יחסית זולים (19$ לאיזה 7-8 פרקים + תוספות) אני חושב שיש גם תרגום אבל באנגלית... ואגב זו הדרך הכי טובה, לשמע את האנגלית ולקרא אותה סימולטנית (מה יהיה עם סימולטני היום?!)

למעלה