אז איך הכל התחיל אצלכם?

FredScarran

New member
מצא את ההבדלים...

בן כתב פרק ששודר ממש לא מזמן (פרק 16, עונה 10) בשם Bad Guys, פרק ממש טוב לדעתי. אחד המצחיקים. בעונה 9 אני חושבת שבאמת ניסו יותר להדגיש את ההבדלים בין קרייטון ומיטשל, בין היתר גם כי קלודיה הייתה על הסט, וכמובן, הייתה הפרדה מוחלטת בין ואלה ומיטשל. בעונה 10 קצת נרגעו עם זה, והדמיון לקרייטון די התגבר. עם לאנדרי זה התחיל באמת בקטע של שני אאוטסיידרים מתמודדים יחדיו, והלך והתגבר עד לרמה שלאנדרי קורא למיטשל Son, שזה כבר די מדבר בעד עצמו, אני חושבת... לגבי עניין השבויים - התכוונתי לכך שקרייטון עושה דברים מאוד בדרך שלו, והוא לא יימלא פקודות שסותרות את הרצון או המוסר שלו. הוא יפוצץ ספינה של פיסקיפרז רק כשהוא יודע שיש לאנשים שעליה דרך להימלט. הוא ייענה את קרייס אם צריך, אבל לא את צ'יאנה. אצל מיטשל זה הרבה פחות מובהק. נכון שהוא מתעקש לפעמים, אבל הוא לעולם לא ייפר פקודה ישירה. יש בעונה העשירית דוגמה מאוד יפה לזה, אבל לא ראית עדיין... זה בפרק 17, אם ייצא לך בהזדמנות. אני בהחלט מסכימה איתך בנוגע לזה שכל הדמויות בסטארגייט קצת משעממות. ברור שזה הכותבים ולא השחקנים, זו רוח הסדרה - היא אכן קצת משעממת ומרובעת. אם ואלה לא הייתה שם, אני מניחה שלא הייתי ממשיכה לצפות בה, אבל היא דמות כזאת אדירה. ולגבי הקרייטוניזמים - אני לא יודעת אם זה הכותבים או בן - לפי מה שהבנתי, הוא הכניס הרבה מאוד מהקרייטוניזמים בפארסקייפ בעצמו, מאוד יכול להיות שהוא פשוט ממשיך באותה מגמה...

sprqy

New member
Bad Guys היה טוב

אבל ציפיתי ליותר מבן, אבל בהתחשב בעובדה שהפרקים האחרים שלו היו בפארסקייפ אז בעצם אין לו את המרחב עבודה שהיה לו שם (ג'ון קיחוטה להזכיר לכם
) למרות ששוב זה היה פרק שונה ונחמד אבל חבל שלא הכניסו לפרק קצת יותר מפילר בלבד, לדוגמה בג'ון קיחוטה היה את כל הקטע שחשבנו שסקורפי באמת ברח מהכלא שלו ושולט בארין בעזרת "ניורל צ'יפ" ואז קולטים שזה חלק מהמשחק... יש משהו בטון דיבור של קמרון שתמיד מזכיר לי את הטון דיבור שהיה לו בפארסקייפ כאשר הוא היה משחק אותה בתפקיד של מפקד פיסקיפר... יש לאמר לזכותו שהוא נכנס לנעליים הגדולות מאד של ריצ'ארד דין אנדרסון שכל פרק שהוא חוזר אלינו רק מזכיר לנו עד כמה טוב הוא היה...

FredScarran

New member
טוב?

יחסית לסטארגייט, Bad Guys היה מעולה... זו לא סידרה עם יותר מדי עומק, ואין שכבות של משמעות ברמה שיש בפארסקייפ. פה ושם, כשיש פרק קצת חריג, הוא בדרך כלל פילר. מה שאהבתי בפארסקייפ, למשל, הוא שאין כמעט פילרים - כל פרק מקדם את העלילה העיקרית באיזהשהו אופן. בכל פרק יש משהו שתורם להבנה של הסיפור אחר כך, גם אם זה פרט יחסית קטן. בעונה השלישית והרביעית זה באופן ממש מובהק, אבל אפילו בעונה הראשונה והשניה זה המצב - בכל פרק יש משהו קריטי להבנה אחר כך. אני מסכימה לגבי מיטשל\פיסקיפר קרייטון - אני חושבת שזה הנסיון של בן "לרבע" את הדמות... לגבי ריצ'רד דין אנדרסון - אין לי שמץ של מושג - לא ראיתי סטארגייט עד לעונה התשיעית.. כן כן, אני באתי בשביל קרייטון וארין, מודה באשמה... ובניגוד לבן - לא ביצעתי תחקיר מקיף שבמסגרתו ישבתי וראיתי את כל הפרקים מההתחלה ועד הסוף (איזה רציני הבחור הזה!) בפרקים שהוא הופיע בתפקיד אורח הוא היה מצחיק, זה היה נחמד. תיארתי לעצמי שהוא יהיה יותר כבד כזה, זו הייתה הפתעה נחמדה.

aerynsun

New member
הפרק הזה שיעמם אותי תחת!

ולא ידעתי שהוא כתב אותו. סחטיין עליו.

mg

New member
לגבי הפילרים

גם אני לא משתגע עליהם, אבל את אלו שכבר היו בפארסקייפ מאוד אהבתי - ובדיוק בגלל הסיבה שציינת שעושה את פארסקייפ לכל כך שונה מסדרות אחרות - וזה שב"כל פרק יש משהו קריטי להבנה אח"כ", כפי שכתבת. דווקא במקרה של סטארגייט, אני מאוד נהנה מפרקי הפילרים המעטים שיש להם, אולי כי אני לא מעריץ "אדוק" והם יותר מעניינים בעיני בגלל השונות שלהם, אבל כנראה שאין שם הרבה כאלו כי לפי ההתרשמות שלי מפורומי סטארגייט הגייטרים די שונאים אותם. ונכון שהכרתי את סטארגייט מלפני כן וצפיתי פה ושם, אבל גם אני לא רציני לעומת בן - איך הוא מצא זמן לכל המרתון 8 עונות הזה? ריספקט

sprqy

New member
אני באתי רק בשביל קלאודיה!

היה לה פרק אחד בתפקיד אורח בעונה 8 אז הרצתי 7 וחצי עונות בערך כדי לראות את קלאודיה והפרק שלה ישב לי במחשב כל הזמן הזה והתאפקתי
אבל היה באמת כיף לראות את כל הפרקים וטוב, תמיד חברים אמרו לי שסטארגייט טובה... ג'ק אוניל כבד???? הוא לא יודע ליהיות רציני הבחור לא כג'ק אוניל ולא כריצ'ארד דין אנדרסון...

FredScarran

New member
עכשיו אני יודעת את זה!

כל מה שידעתי על סטארגייט עד שוואלה הגיעה לסט זה שזה היה סרט כבד ומייגע (עם מילי אביטל), וכעת מדובר בסדרה קצת טיפשית אך חביבה. וריצ'רד דין אנדרסון - עליו ידעתי עוד פחות... מבחינתי הוא לנצח מק'גייבר הגייבר, עם השיער הארוך מאחורה ועם פוני מקדימה כאחרון שחקני הפורנו, שיודע לבנות בית קולנוע עם 13 אולמות מפחית טונה, גפרור וסטיק-לייט בפחות מעשר דקות. טוב, עכשיו כשאני חושבת על זה, זה באמת לא נשמע בחור רציני
!

mg

New member
שוב, לא יכול ממש להגיב כי

לא ראיתי את הפרק
אבל איך שאני זוכר את הסצנה הזאת שהזכרת מג'ון קיחוטה! אחת הסצנות הכי דגולות שהיו בפארסקייפ בעיני
. ולגבי הטון, כן, אתה צודק
. ולגבי ריצ'ארד דין אנדרסון, תמיד חיבבתי את השחקן, אבל אני לא יכול להגיד שהוא חסר לי כג'ק בסטארגייט או שהרגשתי שהנעלים שלו גדולות מידי בשביל בן. אם כבר, בשבילי ריצ'ארד תמיד ישאר מקגייור
. והוא באמת טוב מאוד, ומוכשר, אבל לא יודע, אני לא מתגעגע לדמות שלו במיוחד, בניגוד להרבה אנשים (אבל אני גם לא מעריץ קשה של סטארגייט).

mg

New member
לפחות הוא יקפוץ להופעות אורח ../images/Emo140.gif

sprqy

New member
בהחלט סצנה דגולה!../images/Emo124.gif

ושהוא מסתיר עם הרגל שלו את הנוסחה הסופית של חורי התולעת שהוא כתב עם הדם שלו!! ענק! אחרי 8 עונות עם ג'ק אוניל אחי הייתה מרגיש בדיוק כמוני (וכמו ארינסון) אני מבטיח לך ! אנדרסון פשוט יצר דמות מצויינת. ממליץ לך לראות הכל לפי הסדר מההתחלה! זו חוויה להריץ עונות שלימות בקצב רצחני!! (מה שלאט לאט הולך ופוחת בשבילי כי כבר ראיתי הכל
)

mg

New member
כנראה שהייתי מרגיש כמוכם

ספרקי ואריןסון, אם הייתי צופה נאמן יותר. זה תמיד מבאס כשמחליפים שחקן ראשי שכל כך מרכזי לעלילה
. מצד שני, הרי זה הוא שרצה ללכת - אז אני מרוצה שהביאו דווקא את בן במקומו, ועוד יותר שהוא סחב את קלאודיה איתו!

mg

New member
ואלה צודקת !

מוזר, היה לי רושם שהוא הביא אותה לתוכנית. העיקר ששניהם שם !

aerynsun

New member
היא הופיע בפרק אחד בעונה שמינית

ואז בן חתם לתפקיד קבוע בעונה תשיעית והיא רק לשישה פרקים. אז בן סחב אותה להיות קבועה בעונה עשירית. ועכשיו שניהם דמות קבועה לשני הסרטים בDVD שיצאו. דרך אגב הסרט הראשון מצולם כבר עכשיו.

mg

New member
תודה ! עכשיו הכל יותר ברור ! ../images/Emo140.gif

mg

New member
אוףףף לא ראיתי עדיין ../images/Emo4.gif

שוב פרק מעונה 10, אז אין לי מה לומר... חוץ מזה ש: 1. אני ממש מופתע שנתנו לבן לכתוב פרק בסטארגייט! כי אני זוכר שקראתי פעם ראיון איתו והוא אמר שהוא אפילו לא חושב להעז להציע לתסריטאים של סטארגייט לכתוב משהו כי הוא כל-כך חדש בתוכנית לעומת כולם (ולמרות שהוא השלים את החומר במרתונים). אבל טוב שיש למה לחכות ! אני ממש אהבתי את ה"מפלצת ירוקת העין", וגם "ג'ון קיחוטה" היה מוצלח - רק פחות. 2. שוב, לא יכול להגיב לגבי הדמיון המתגבר, אני אחכה ואראה. אבל לנדרי קרא לקמרון "son"? זה באמת מדבר בעד עצמו. 3. אני לא בטוח שקרייטון נשאר כ"כ מוסרי כפי שהוא היה בהתחלה. סה"כ, למרות שלא ממש הייתה לו ברירה, הוא היה מוכן לפוצץ את כל הפרלינג גלאקסי בפיסקיפרז! אני לא חושב שקמרון היה מסוגל אפילו לעשות דבר כזה!
(זהירות ספויילר קטן עונה 9 בפרק "נזק מצטבר"
) ------------------------------------------------------ שיירה אחת של חפים מפשע שהוא פוצץ בטעות גרמה לו למחשבות על עזיבת הצבא! ולגבי הפרות הפקודה - אני רק זוכר שהיה איזה פרק שאמנדה דרשה ממנו לחכות לגיבוי והוא לא הקשיב, אבל לא יכול להתייחס לדוגמא שעוד לא ראיתי
4. צודקת, ואלה דמות אדירה, ומוסיפה חיים לסטארגייט ובגדול!
5. אני חושב שזה בן, נחמד שיש לו כזה ידע רחב בתרבות פופולארית

sprqy

New member
מה היה?

"בפרק שבן כתב אפילו הייתה לוואלה בדיחה על זה" לא שמתי לב

FredScarran

New member
../images/Emo58.gifהיו שתיים...

לפחות שתיים שאני זוכרת - אחת ממש ממש בהתחלה, ג'קסון מתחיל לצלם את המקום, ומיטשל אומר לואלה "תעזרי לאנסל אדמס" או משהו כזה, ואז היא אומרת שזה בטח Popular cultural reference מאוד מחוכם אבל היא לא הבינה, וג'קסון מסביר לה שהוא צלם מפורסם והיא אומרת Oh, haha! Good one השניה היא באמצע איפשהו, כשהשומר תופס את ואלה ומיטשל, מיטשל אומר בקשר ש"יש לנו כאן ג'ון מקליין", וג'קסון אומר "מי?" וטילק אומר "Die Hard"... יכול להיות שיש עוד ולא שמתי לב...

aerynsun

New member
בחיי!

הבדיחה האחרונה היתה כל כך רדודה...אני ממש התאכזבתי. מה שמתאים לפארסקייפ לא מתאים לסטארגייט.

למעלה