בבקשה ../images/Emo140.gif
ותודה לך על הסלחנות! אממ.. את בהחלט צודקת במרבית הדברים שכתבת, אבל, ואני מתבסס כאן רק על עונה 9 (וספויילרים למי שלא ראה
), אני עדיין חושב שיש יותר הבדלים בין קמרון לקרייטון מדמיון (אם כבר מדברים על דמיון - שניהם מתחילים ב-ק' מסתיימים ב-ון
). נכון שקמרון יוצא יותר משעמם, אבל בעיני כל הדמויות בסטארגייט (חוץ מואלה) קצת משעממות או מה שנקרא "טכניות וקרות יותר בהגשה". אני לא אומר כאן כלום על השחקנים שהם אחלה, אלא על הדמויות המרובעות שלהם. התרשמות שלי, אבל אני לא צופה שרוף. ונכון שיש דינמיקת אב-בן חזקה כמו שכתבת גם כאן, אבל אני רואה את זה יותר בקטע של "שני החדשים בשכונה שמתאחדים" ובקטע פיקודי-מנטורי ופחות בקטע אבהי. אולי אני אראה את זה אחרת בהמשך. אני לא מקבל מקמרון תחושה של "דרך אחת ברורה שאין לחרוג ממנה" כפי שכתבת - וראינו איך ב"קולטרל דאמג'" הוא התעקש להישאר על הכוכב עד שיבררו מי *** את האישה ההיא. והיה עוד איזה פרק עם החבר הגוסס שלו שבו דווקא ראו את הצד האימפולסיבי שלו. בעצם, אם כבר, אז באימפולסיביות הזאת הוא דומה לקרייטון, אני מקלקל לעצמי
ואני לא חושב שממש קשה לו עם ואלה, רק בהתחלה, ואולי הוא פשוט בחור של בחורות פחות מתלהבות, זכותו
לגבי היצירתיות, אין לי הרבה מה לומר, אבל לא נראה לי ששתו לו אותה בקשית (אהבתי את התיאור!
). לא נראה לי שהוא פחות פתוח לאילתורים מקרייטון, פשוט במערכת וההיררכיה הצבאית שבה הוא נמצא אין הרבה מקום וסבלנות לזה. ולגבי קרייטון, את בהחלט צודקת לגבי זה שהוא לא היה יכול להסתדר בצבא בקטע של עינוי שבויים וכאלו, אבל זה נכון יותר לגבי הקרייטון של העונה הראשונה-שניה. מהרגע שסקורפיוס תפס לו את המוח ובכלל הוא הבין שהוא כבר לא ב"קנזס", הוא הראה שהוא יכול להיות חסר רחמים כמו כולם ולעשות הכל כדי להשיג את מבוקשו (פיצוץ הספינה של סקורפיוס למשל). ועל ה"קרייטוניזם", כנראה שהכותבים פשוט לא יכלו להתאפק, אבל טוב שיש הומור עצמי
. אגב, איזה פרק בן כתב לסטארגייט?