אז איך הכל התחיל אצלכם?

mg

New member
כמה טוב

שיש אנשים שמכריחים אותנו לעשות דברים לפעמים

eve6

New member
למה את אומרת "הכריחה"

תגידי: "הפעילה לחץ פיזי ונפשי לא מתון"...תגידי: "לא רצתה לצאת לי מהוריד"...תגידי: "התישבה לי על תא במוח ולא רצתה לקום"... רק אל תגידי "הכריחה"

aerynsun

New member
היא הכריחה אותי, נשבעת!

ואף פעם לא פניתי למשטרה, אבל עכשיו יכולה להוציא את הכל. היא באה אלי הביתה עם דיסק צרוב...ו.....
...פשוט השאירה אותו שם והלכה......... הדיסק היה צמוד למחשב כמה ימים ו....לא יכולתי יותר, פשוט לא עמדתי מול זה. שמתי אותו בכונן התחלתי לראות ואז...
לא יצאתי מהבית במשךךךךךךךךךךךךךך שבועיים.... אהההההה!!!!!

mg

New member
חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איב ואריןסון - קרעתן אותי עכשיו ! בחיי, אתן יכולות לעשות לסדרה פרומו מעולה

sprqy

New member
LMAO../images/Emo6.gif

לאיב על התושייה!
לארינסון על הצפייה הרציפה במשך שבועיים! יצא לי לעשות את זה להרבה אנשים! זה הדבר הכי כיף בעולם שמישהו נתפס על הסדרה שאתה כל כך אוהב!

eve6

New member
אצלי זה התחיל בארין

התחלתי לראות את השידורים היומיים בערוץ HOT SPACE (השם יקום דמו
). בפרק DNA Mad Scientist הרגשתי שאני הולכת ומתאהבת בדמותה של ארין.......ואז פיייייייייייייתאום הגיע לו הפרק A Human Reaction שתפס אותי בגרון ונהייתי לגמרי מכורה.

mg

New member
נפלת על פרק מוצלח ישר מההתחלה

לזה אני קורא מזל!!!

sprqy

New member
ארין../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בהחלט הסיבה להתמכר לפארסקייפ!! אגב כרגע ראיתי את קלוד שלנו בפרק 18 בסטארגייט והיא הייתה מדהימה, נתנו לה פרק דרמתי והיא הייתה מצויינת! פשוט מבוזבזת בסטארגייט! אני מקווה שהיא תמצא סדרה שבאמת תוציא ממנה את המיטב...

aerynsun

New member
מבוזבזת זאת מילה טובה

אני פשוט מחכה לרגע שמישהו רציני ישים עליה עין ואז נוכל לראות את מיטב כישוריי המשחק של קלודיה ולהנות ממשחק ברמה! מחכה בקוצר רוח, אני יודעת שזה יקרה.

dixie chick

New member
../images/Emo45.gif סטארגייט

מתקדמת לסדרה של בני טיפשערה ממוצעים, אומנם המון הומור עצמי אבל קווי העלילה וכ' ממש מתאימים לגילאים צעירים... (או כמו שאמר לי ידיד שלי לא מזמן- תקשיבי, התבגרתי)

mg

New member
מבוזבזת או לא -

העיקר שהיא לא תרד לנו מהמסך לעולם !

FredScarran

New member
מבוזבזת?

לא יודעת אם היא מבוזבזת - אני דווקא מאוד אוהבת את ואלה. היא מזכירה לי את צ'יאנה רק בלי הצד האפל - לא מוסרית בגלל חוסר מודעות ולא מתוך רוע, ילדותית קצת, וכמובן, כל עניין המיניות... רק שאצל צ'יאנה יש המון דברים רוחשים מתחת לפני השטח, ואצל ואלה, גם אם יש, הכל הרבה יותר קליל. ורואים שקלוד נהנית מכל רגע. זה נחמד לראות אותה עושה משהו כל כך שונה מארין. אם כבר ארין אז היא מזכירה את הנסיכה אווין מ- John Quixote
... ואלה היא דמות קומית לכל דבר, וקלודיה עושה את זה בצורה מעולה. זה לא נראה לי שהיא מתבזבזת. קצת חבל לי שהעלילה עצמה בסטארגייט היא כזאת סתמית לרוב. הפרקים הקומיים שלהם טובים, אבל כשהם מנסים לעשות פרק "דרמטי" זה יוצא טיפשי. חוצמזה, אם כבר מישהו מתבזבז בסטארגייט זה בן! הביאו את קרייטון לסטארגייט, רק עשו אותו משעמם ולקחו לו את ארין. והמפיקים אמרו לו שאסור לו לשחק עם ואלה, אז הוא משתדל להיראות כאילו הוא לא מחבב אותה. מה זה?! לקחו לקרייטון את המוג'ו! הפרק שהוא כתב היה ממש מצחיק, ככה שלפחות מהבחינה הזאת לא מבזבזים אותו...

aerynsun

New member
מסכימה

לא קלוד מבוזבזת אלא העלילה של סטארגייט, העלילות המשעממות של הסידרה הזאת. Zzzzzzz וגם לגבי בן, לקחו לו את המוג'ו.

sprqy

New member
../images/Emo45.gif

חס ושלום לא אמרתי לרגע שאני לא אוהב\דלוק\שרוף על וולה רק אומר שחסרים לה קטעים דרמתיים אבל אולי סוף עונה נזכה לראות משהו אבל אני בספק, טוב, לא לשכוח שהם כבר מצלמים את הסרט טלוויזיה הראשון של סטארגייט ככה שיש מה לצפות... קלאודיה ענקית ובאמת רואים שהיא נהנית לשחק את וולה, מבחינת אישיות היא קרובה יותר לוולה מאשר לארין זה בטוח. באמת מזכירה את הנסיכה מג'ון קיחוטה LOL
לא חשבתי על זה... מסכים מאה אחוז לגבי בן

mg

New member
סחטיין על ניתוח הדמויות דיקסי !

באמת ואלה מזכירה את צ'יאנה בהרבה דברים. רק שבניגוד לכולכם, אני לא חושב שפשוט לקחו את קרייטון לסטארגייט ולקחו לו את המוג'ו. כשאני רואה את קמרון מיטש'ל אני לא חושב על קרייטון. זה היה לי קצת בהתחלה ועבר. פשוט התסריטאים לא נותנים לו להביא מה שהוא יודע, וחלק מזה כנראה כי מנסים להפריד בינו לבין קלאודיה בכוח

mg

New member
התכוונתי Fredscarran הפעם.סורי ../images/Emo9.gif

FredScarran

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

גם זה שחשבת שאני דיקסי זה מחמאה...
ולגבי בן - בעיני, קמרון מיטשל הרבה יותר משעמם מקרייטון, אבל בזאת מסתכמים ההבדלים. אם זה ה"קרייטוניזמים" שהוא תוקע מדי פעם (בפרק שבן כתב אפילו הייתה לוואלה בדיחה על זה), או אם זה הדרך שבה הוא מפקד על הקבוצה, או הרעיונות שלו, זה מאוד קרייטון. אפילו יש איזה דינמיקת אב-בן בינו לבין גנרל לאנדרי. הוא מאוד |*
*| קרייטון במרובעות שלו, במקובעות שלו. אצל קרייטון יש הרבה יותר מקום לאילתורים, גם שלו וגם של אחרים. לא הכל שחור ולבן, יש הרבה מאוד שטח אפור אצלו. אצל מיטשל יש תחושה ברורה של דרך אחת שאין לחרוג ממנה, ומעין שפיטה מוסרית שלא כל כך מקבלת חריגות. בגלל זה גם קשה לו עם ואלה, כביכול, והוא מעדיף למשל, את הבחורה ההיא מהתיכון שלו שאם לצטט את ואלה, יכולה לרפא נדודי שינה. זה כאילו שהכותבים רצו קרייטון, אבל בגרסה מאוד מאוד מאוד מסויימת. אולי הם בחרו לעשות את זה ככה בגלל שהוא אמור להיות חייל, ולכן זה הגיוני ששתו לו את היצירתיות הישר מהנשמה בקשית. אני לא רואה איך קרייטון היה יכול להסתדר בצבא האמריקאי - היו מעיפים אותו קיבינימט ברגע שהוא היה מסרב לענות שבויים (ע"ע ג'ילינה) או כשהוא היה דורש שיחזירו לו את וינונה ומסרב לשדרג אותה לדגם חדש...
זאת אומרת, אם בכלל מישהו היה נותן לו נשק, בהתחשב בעובדה שיש לו חבר דמיוני בשם הארווי!

FredScarran

New member
כמובן שהתכוונתי מאוד ../images/Emo41.gif לא ../images/Emo41.gif

ויצא מאיזה שהיא סיבה מאוד
קרייטון...

mg

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

ותודה לך על הסלחנות! אממ.. את בהחלט צודקת במרבית הדברים שכתבת, אבל, ואני מתבסס כאן רק על עונה 9 (וספויילרים למי שלא ראה
), אני עדיין חושב שיש יותר הבדלים בין קמרון לקרייטון מדמיון (אם כבר מדברים על דמיון - שניהם מתחילים ב-ק' מסתיימים ב-ון
). נכון שקמרון יוצא יותר משעמם, אבל בעיני כל הדמויות בסטארגייט (חוץ מואלה) קצת משעממות או מה שנקרא "טכניות וקרות יותר בהגשה". אני לא אומר כאן כלום על השחקנים שהם אחלה, אלא על הדמויות המרובעות שלהם. התרשמות שלי, אבל אני לא צופה שרוף. ונכון שיש דינמיקת אב-בן חזקה כמו שכתבת גם כאן, אבל אני רואה את זה יותר בקטע של "שני החדשים בשכונה שמתאחדים" ובקטע פיקודי-מנטורי ופחות בקטע אבהי. אולי אני אראה את זה אחרת בהמשך. אני לא מקבל מקמרון תחושה של "דרך אחת ברורה שאין לחרוג ממנה" כפי שכתבת - וראינו איך ב"קולטרל דאמג'" הוא התעקש להישאר על הכוכב עד שיבררו מי *** את האישה ההיא. והיה עוד איזה פרק עם החבר הגוסס שלו שבו דווקא ראו את הצד האימפולסיבי שלו. בעצם, אם כבר, אז באימפולסיביות הזאת הוא דומה לקרייטון, אני מקלקל לעצמי
ואני לא חושב שממש קשה לו עם ואלה, רק בהתחלה, ואולי הוא פשוט בחור של בחורות פחות מתלהבות, זכותו
לגבי היצירתיות, אין לי הרבה מה לומר, אבל לא נראה לי ששתו לו אותה בקשית (אהבתי את התיאור!
). לא נראה לי שהוא פחות פתוח לאילתורים מקרייטון, פשוט במערכת וההיררכיה הצבאית שבה הוא נמצא אין הרבה מקום וסבלנות לזה. ולגבי קרייטון, את בהחלט צודקת לגבי זה שהוא לא היה יכול להסתדר בצבא בקטע של עינוי שבויים וכאלו, אבל זה נכון יותר לגבי הקרייטון של העונה הראשונה-שניה. מהרגע שסקורפיוס תפס לו את המוח ובכלל הוא הבין שהוא כבר לא ב"קנזס", הוא הראה שהוא יכול להיות חסר רחמים כמו כולם ולעשות הכל כדי להשיג את מבוקשו (פיצוץ הספינה של סקורפיוס למשל). ועל ה"קרייטוניזם", כנראה שהכותבים פשוט לא יכלו להתאפק, אבל טוב שיש הומור עצמי
. אגב, איזה פרק בן כתב לסטארגייט?

למעלה