אז איך היתה התכנית ?

מיכל@ל

New member
אז איך היתה התכנית ?

[אל תשאירו הכל לצאט,תשמרו קצת דיונים לכאן
] מרגש כל פעם מחדש לראות זוג שהופך ברגע להיות הורים,נכון ?

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif התוכנית היתה מרגשת מאוד

טוב לי זה עשה בלאגן בנשמה ארחיב מחר אוהבת את כולכם שיר

shira^

New member
לא אהבנו את האימוץ הפתוח...

פה אחד הוחלט בביתנו שהאימוץ הפתוח לא היה מתקבל אצלנו . גם נראה לי ,לא אמיתי כל החנפנות של 2 הזוגות לאם הביולוגית הכל היה פלסטי כזה כמו שרק האמריקנים יודעים. החיוך, החיבוק, הכל היה צביעות.הישראלים היו אומרים יאללה תתחפפי כבר מהחיים שלנו...והם פשוט העמידו פנים... ליבי היה דווקא עם דניס האמא שנאלצה לוותר על הילד.ואז דווקא עיני זלגו ומצד שני ריחמתי על הזוג שנפל בידי הנוכלת והפסיד ...

מיכל@ל

New member
אנחנו חושבות דומה ../images/Emo13.gif

כל הברביות הזאת [במיוחד זאת ש"ניחמה" את דניס] והצביעות... דניס היתה הכי אמיתית וגם אני הרגשתי שהיא זו ש"עשתה" לי את זה. מה שמאוד צרם לי היתה הבחירה שדניס עשתה,שיהיו עצים גבוהים בכניסה לבית וכו... האם זו הדרך לבחור הורים פוטנציאלים ? האם זה טוב שהאם היא זו שבוחרת ? אני לפעמים גולשת באתרים שהכינו הורים פוטנציאלים שמחפשים אם ביולוגית,וכל פעם אני נדהמת מחדש לראות איזו השקעה בלבוש,איפור מקצועי,במעצב בתים,פשוט לא להאמין. מצד שני אם זה לא נכון שהאם תבחר,האם יש לנו זכות לבקש צבע עור או שהאם תענה על דרישות אחרות שלנו [וגם הילד] ? אין ספק שזה מעורר שאלות.

shira^

New member
שכחתי לציין ...

שאנו פה פרצנו בצחוק רם כהיא בחרה אותם בגלל העצים הגבוהים וכשהתקשרתי לאמא שלי לאחר התכנית התברר שהיא ואבא שלי גם התפוצצו מצחוק בגלל העצים...

..שיר..

New member
../images/Emo39.gif אז על התוכנית..

אם כבר אני לא מצליחה להרדם אז אני יעשה משהו מועיל ואכתוב על התוכנית אז אני יתחיל עם התוכנית הראשונה מני פאר מאוד מאוד התרגשתי כשראיתי את הפתיחות השותפות איך הן ישבו ביחד , הדמעות של האבא בקצה העיין האחים וביכלל כל המשפחה ביחד זה מדהים לדעתי אך עם זאת אבי לכם קצת באיזה נקודות זה נגע בי כשראיתי אותם יושבים 2 האמהות והבן כל כך רציתי לצעוק להורים שלי שכל אחד התחפר בפינה אחרת של הבית למרות שהטלויזה היתה דולקת בואו ותראו מה אפשר לעשות עם פתיחות ,ישבתי בסלון וצפיתי בתוכנית לבד את האמת הרגשתי שאני יושבת בבית שאמור להיות מקום הכי חם ומחבק מצאתי את עצמי יושבת בסלון לבד מנסה לעצור את הדמעות כדי שאף אחד לא יבחין ובקושי מצליחה לא הרגשתי הרגשה של בית.. ריגש אותי גם המשפט האחרון שאמרה האמא המאמצת שאמרה לה הסבתא "נכון שהבת שלי ילדה אבל את האמא כי את גידלת" ואז ניפתחו לי הברזים רציני ובקשר לתוכנית השניה מאוד מאוד כאב לי ששמחה של אחד באה על חשבון עצב של אחר , תמונה אחת מאוד מרגיזה שנשארה לי זה של האמא הביולוגית יושבת עם העט לפני החתימה ולידה יושבת האשה ההיא והאם מתייפחת והיא מהנהנת בראש כאילו איזה רובות ורק רוצה להגיד לה תחתמי כבר ונגמור עם זה פשוט כאב לי הלב גם בקשר לאימוץ הפתוח אז זה נראה לי קשה מאוד לא יודעת אבל אולי בגלל המיקרה שלי תמיד אני מסתכלת ואם באימוץ פתוח יש ביולוגית כזאת אז זה בעיה ,כי אין שטר ביטחון נכון שהיא לא יכולה לקחת את הילד אבל בכול זאת זה לו כמו אימוץ סגור עוד נקודה שמאוד היפריעה לי זה העניין הכספי כאב לי מאוד לראות שמי שיש לו יכולת יכול לאמץ ומי שלא עשיר אינו יכול מה לפי העושר נמדדת ההורות? וכן העניין של בחירת בית עם עצים בלי עצים מה זה מה שחשוב?? והכי קומם אותי העניין של בחירה לפי צבע עור ומי שמוכן לאמץ ילד עם צבע עור כהה אז משלם פחות מזה מי הם בכלל שיחליטו? וגם צרם לי הצביעות המשתקפת של המאמצים הם כביכול מאוד מסמפטים את הביולוגית הולכים איתה ,מתקשרים אלהה, מאוד מלוקלק כזה נראה שבא להם שהיא תחתום כבר וזהו .. מה שכן אהבתי זה את הקבוצות שעשו להורים המאמצים והביולוגים שהמאמצים קצת ירגישו ויקשיבו לאמהות הביולוגיות חשוב לדעתי ועוד משהו נקרע לי הלב על הזוג שהכין את החדר וקנה את הדברים ובסוף הם לא קיבלו את הילד .. והכי על האמא שנאלצה למסור את הילד לאימוץ אך שהיא מעבירה את הילד ממנה אלהם איזה עולם לא צודק האושר של האחד על הגב של האחר ובקשר לזמן ההתחרטות שיש לאם לא נראה לי שיש לה הרבה ברירות אחרי הלידה אהבתי שלפחות נתנו לה להיות איתו קצת .. אז שולחת לכם
את כולכם שיר

למעלה