אז איך היתה השנה?

noga ke

New member
אז איך היתה השנה?

הגיע הזמן לסכם את השנה היוצאת.

אז מה היה טוב בשנה הזאת?
מה טעון שיפור?
אתן מרגישות שהתקדמתן?
אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה?
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה?

וכל דבר אחר שבא לכן להוסיף

smo111

New member
אני אתחיל :)

אז מה היה טוב בשנה הזאת? כל דבר בשנה שחלפה היה פשוט מדהים!! עשיתי שנת שירות בערבה, והייתה חוויה נפלאה!
מה טעון שיפור?דבר אחד ויחיד, שלא היה לי האומץ לצאת מהארון בפני הקומונהכל שלי(כן שיתפתי את החברות לחדר),וזה משו שאני מצטערת על זה עד היום!!
אתן מרגישות שהתקדמתן?מאוד! למדתי, התפתחתי, נהייתי עצמאית יותר, הרחבתי אופקים ותחומי עניין! בכלל, היה מדהים!!
אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? כל מיני קונפליקטים בקומונה, התמודדויות של חיי קבוצה, כל מיני אירועים משמחים ומקרבים בין חברי הקבוצה!
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה?שתהיה לי שנה מדהימה כמו השנה שעברה, שנה של הצלחה בצבא ובתפקיד החדש! וקצת פיתחות ואומץ בפן הרומנטי! להיות בקשר אמיתי וכנה עם מישהי ראויה!

ובכלל, שיהיה לכולנו שנה טובה, פתוחה,ירוקה, מקבלת ושוויונית

יאךךה

אז מה היה טוב בשנה הזאת? להתאהב, אבל אז להפרד. בכל מקרה הרווחתי חברה
מה טעון שיפור? יותר מדי
אתן מרגישות שהתקדמתן? לא ממש
אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? התאהבות פרידה וכל מה שבאמצע
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה? משהו טוב

אתרי הכריות זה קקה

לולה627

New member
שלום

*מנצלת להגיד היי, ברוכה הבאה לעצמי*
אז מה היה טוב בשנה הזאת? המון שינויים לטובה, התחלתי את השנה מאד ברגל שמאל ועכשיו הכל הרבה יותר טוב
מה טעון שיפור? ואף על פי כן, יש עוד דברים שלא יושבים כמו שצריך. הזוגיות שהייתה וממשיכה להדהד, מיני בעיות בשכל שיש לסדר
אתן מרגישות שהתקדמתן? ברור! אלף מייל
אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? זוגיות ארוכה ומשמעותית, עברתי דירה למקום הרבה יותר טוב לי, נולד לי אח
, התחלתי וכמעט סיימתי שירות לאומי
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה? להיות בריאה! להסתדר בחיים לבד, לא להסתבך בהמון מחשבות מיותרות, הרבה אהבה, הרבה מוזיקה טובה, שתהיה שמש אבל לא חזקה מידי, שיהיו ימים גשומים אבל לא קרים מידי, שיהיו שבתות שקטות להרגע ושתהיה עבודה קשה שאחזור הבייתה ואהיה מסופקת עד קצות האצבעות ברגליים

שנה טובה :)

New way 1991

New member
מקוצר

אז איך היתה השנה?
היא עברה כזו מהר..אני עדיין המומה ...עברה עם שינויים,עם טוב עם קושי ,עם בילבולים עם שמחה עם הכול ביחד ..כמו כולם אני חושבת

אז מה היה טוב בשנה הזאת?
כבר הפנמתי לעצמי את מי שאני ,שאני אוהבת נשים אני כבר לא מכחישה את זה...עברתי דברים טובים שגרמו לי להפתח יותר.נהייתי מודעת יותר והרבה יותר מאוזנת

מה טעון שיפור?
יש לי דברים שהייתי רוצה לשנות......

אתן מרגישות שהתקדמתן?
כן,אבל לא בצורה מספיקה

חתונה של אחי ,ובטח עוד הרבה שאני לא זוכרת

שלווה נפשית,סיפוק,אהבה,הגשמה עצמית....והכול

שנה באה שנה חלפה...

אז מה היה טוב בשנה הזאת?
למדתי על החיים סביבי הרבה דברים,
כמו שאוטיזם זו לא מחלה והם יכולים להיות הרבה יותר מ"איתנו"
וכמו שמחלות נפש הם לא מה שחשבתי עד היום ולפעמים הבעיה היא בכלל בעולם ה"הגיוני" כביכול שלנו.
למדתי סבלנות וסובלנות למרות שעדיין לא לגמרי השכלתי להפנים וליישם
למדתי מה אני רוצה להיות ומי אני רוצה שיקיפו אותי.

מה טעון שיפור?
אני רוצה ליישם את הדברים
ואני רוצה להפוך להיות אדם טוב יותר.
אני רוצה להתקרב חזרה אל אלוהים ולדבר איתו יותר.

אתן מרגישות שהתקדמתן?
בהחלט. אני יותר מכירה את עצמי.

חוויתי זוגיות מבולגנת שלימדה אותי המון,
נרשמתי ללימודים. קניתי רכב.
וצ'אבי שלי נפטר. אני חושבת שפעם ראשונה שראיתי את אמא בוכה כ"כ הרבה.

אני קודם כל מאחלת ל2 האחיות הגדולות שלי למצוא סוף סוף זוגיות,
להורים שלי למצוא את השלווה ולחברים את ההצלחה והשמחה הפנימית.

לעצמי אני מאחלת לדעת למצוא את החיוך במקומות הנסתרים,
לדעת להעניק ולתת ולהיות אדם טוב יותר.
להיות שלווה ולדעת להעניק שלווה.

שנה נהדרת

260adar

New member
צ'אבי

ולך, אני מאחלת את כל הטוב שאפשר לבקש, כי מגיע לך.

שנה טובה, שופעת ברכות והצלחות:)

אוהבות,
אדרת ומירן.

שנה הלכה שנה באה

אני מחבבת את רוחות הסתיו. יש משהו נעים ומדכא באוויר בו זמנית. סיום קיץ זה עצוב.

אז מה היה טוב בשנה הזאת? התפטרתי אחרי 5 שנים מהעבודה. שיחה מקבלת מאד של אבא שלי. טיילתי עם אימא שלי בחו"ל. חגגתי עם חברה שלי שנה וחצי. התנדבתי. עשיתי כסף ובזבזתי המון כסף.
מה טעון שיפור? ההתנהגות שלי טעונה שיפור, אני בעבודה מתמדת על עצמי.
אתן מרגישות שהתקדמתן? כן.
אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? סבתא שלי נפטרה. חברה שלי נפטרה ואף אחד לא יודע איך.
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה? בריאות לכולם. מאחלת לעצמי למצוא את הדרך שלי ולהתקדם בה בהצלחה ועם חיוך. להציב לעצמי מטרות ולהשיג אותן.
מאחלת לעצמי להמשיך לטפח את הזוגיות שלי ולהסתדר בדירה החדשה בת"א. מאחלת לעצמי את השיחה עם אבא שלי מהסעיף הראשון, רק שהפעם זה יהיה עם אימא. טיולים, כיף, הצלחות, הישגים, רגעים ארוכים של אושר ואת הזכות והאפשרות לתת מעצמי לעולם.

חג שמח.

Imaginary2

New member
:)

אז מה היה טוב בשנה הזאת?
חשבתי על עצמי המון דברים רעים עד השנה האחרונה (שאני לא מסוגלת להתאהב, שאני נורא קרירה לגברים שאני יוצאת איתם, שאני נגד חתונה), וכנראה שבסך הכל אני נמשכת לנשים, מה רע? :)

מה טעון שיפור?
להתמודד בצורה נכונה עם כל העניין הזה

אתן מרגישות שהתקדמתן?
מאוד, אני משתדלת לא להסתיר את העובדה שאני נמשכת לנשים וזה ממש מקל עלי.

קשר ראשון עם בחורה, התחלתי ללמוד

למצוא דירה, לעשות טיול משמעותי, ולהנות מהחיים :)

greeneyed24

New member
יאללה

הגיע הזמן לסכם את השנה היוצאת.

אז מה היה טוב בשנה הזאת? *משפחה, חברים *עבודה קשה התמודדות עם מכשולים בנחישות=התקדמות. *עובדת על הגשמת חלום קטן. *כרגיל לשמור ולאהוב ולפנק את היקרים לליבי

מה טעון שיפור? כרגע טוב לי עם מה שאני עושה וכל זה, אבל, אני צריכה פחות לחשוש מדברים מסויימים, ויותר לעשות אותם גם אם יש חשש, ולא לתת לפחד או ויתור עצמי לנצח.
אתן מרגישות שהתקדמתן? כן ועוד איך

אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? * מציאת הקול שלי, נלחמתי על מה שאני מאמינה וזה עשה רק טוב
. * סגירות מעגל. *כמה אירועים שתושייה ומבט חיובי הפכו את השלילי למשהו טוב, בונה ומחזק. ***השנה היו המון הישגים אישיים מבחינתי וזה מספק מאוד

ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה? להמשיך להתקדם, עוד שאיפות ומטרות וחלומות חדשים וכמובן התגשמותם לא תזיק
*בריאות והרבההה, שלווה אהבה, זוגיות, אושר, סיפוק. זמן עם משפחה וחברים יקרים, בעיקר מאחלת לעצמי שיהיה לי טוב.

שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה, שנלמד מכל חוויה טובה או רעה, המון בריאות אושר, אהבה, קצת פרנסה גם לא תזיק אבל הכי חשוב אושר וסיפוק.

שנה נפלאה לכולן

אז מה היה טוב בשנה הזאת?
מערכת היחסים שלי, גיליתי מה אני לא רוצה לעשות, ובערך מה אני כן רוצה לעשות ;) מרגישה שניצלתי כל שניה מאז השחרור לטובת חוויות שמעצבות את מי שאני.

מה טעון שיפור?
ללמוד לחסוך בכסף. דפנטלי. ;)

אתן מרגישות שהתקדמתן?
מאד. בהיבטים הרומנטים, מרגישה שזה גרם לי להתפתח כבנאדם יותר מכל מ. יחסים שהייתה לי (סבלנית, מוותרת על האגו, סופרת עד עשרים).
בהיבטים המקצועיים - לא יושבת שנית מול מחשב כל היום
!
ויודעת לקום ולעזוב כשלא טוב לי.

עבודה עם בני נוער שבהחלט הזיזה בי משהו, מעבר למגורים עצמאיים (ומשותפים), ההורים שהתקדמו באופן מאד משמעותי בענייני ״הבת לסבית״, הזוגיות שלי עם שני, פגישה עם אקסית שהכניסה אותי לפרופורציות, וכמובן- עשיתי קרחת

שנה בה אתייצב כלכלית ונעבור למושב, ושאטוס להודו בשלב מסוים
שנה של הגשמה עצמית ואהבה גדולה לאנשים היקרים לליבי.

noga ke

New member
סיכום השנה שלי

אז מה היה טוב בשנה הזאת?
התחלתי לעבוד בעבודה שלי, הרבה שיחות נפש טובות, להתחיל לנהל את הפורום הזה.

מה טעון שיפור?
חיי האהבה הלא קיימים שלי. זה בהחלט הולך להיות המיקוד של שנה הבאה.

אתן מרגישות שהתקדמתן?
כן, בעיקר כלכלית ונפשית.

המסיבה ההיא, העבודה, הפורום.

בריאות, אהבה, להמשיך להתקדם.

לפורום אני מאחלת שזו תהיה שנה שבה הפורום יהפוך לקהילה גם מחוץ למרחב הוירטואלי, בזכות מפגשים, דיונים מעניינים, אירוחים ושאר הפתעות שאני מתכננת ובעיקר בזכותכן, כי אתן עושות את הפורום הזה.

DANDINAI

New member
השנה שהייתה

אז מה היה טוב בשנה הזאת? הכל.שהתחלתי לעבוד שהרווחתי כסף,שהכרתי אנשים,שהתאהבתי,שנדלקתי,שנפגעתי,שחייתי תחיים האלה בלי לפחד,בלי לדפוק חשבון לעולם הזה,ללכת עם האמת שלי,להגיד לכל אחד ואחת את האמת בפרצוף בלי להסתכל אחורה.לקבל הרבה דברים בבגרות ולא להצטער על אף רגע.על אותו הרגע שהיא התחילה להבין מה אני בחיים שלה ומה היא בחיים שלי,ועל זה שאני יודעת שהיא תמיד תיהיה איתי כאן...ושאני תמיד יהיה כאן לצידה.
מה טעון שיפור? לדעת להרפות יותר,לדעת להצליח ולעמוד במטרות לא לדפוק לעצמי הנחות,להיות יותר חזקה באופי וכמובן להתבגר...
אתן מרגישות שהתקדמתן? מאוד!בכל המובנים..
אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? התגייסתי לצהל
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה? את כל הדברים הטובים שאפשר לאחל לכל בן אדם שפוי בעולם הזה.
אהבה,אושר ובריאות.
שהשנה אמצא את האדם הנכון שיאהב אותי כמו שאני אותו, (למרות שמצאתי אבל זה ממש מסובך...)
והכי חשוב-בריאות-בלי זה שום דבר לא שווה....
שנה טובה בנות!

limors2

Well-known member
סכמ"ש!

אז מה היה טוב בשנה הזאת? החצי השני שלה. ממש כיף לי בעבודה, למדתי לעבוד משרה מלאה ולא להתפרק מעייפות, טסתי לחו"ל בפעם הראשונה והגשמתי את החלום של לראות וויקד בלייב.
מה טעון שיפור? יותר קשרים חברתיים לא וירטואליים מחוץ לעבודה. ויותר חיים מחוץ לעבודה, בכלל.
אתן מרגישות שהתקדמתן? בערך. אומנם לא בטוח שיצא לי משהו מהקורס שעשיתי, אבל זה שסיימתי משהו שתאורטית נותן לי תעודה ומקצוע (סוגשל) זו התקדמות רצינית. אני צריכה לשנן את זה ולא לשכוח. ולמדתי שאני כן מסוגלת לתפקד במערכת יחסים ושלא בהכרח אמות רווקה וגלמודה כמו שתמיד חששתי

אילו אירועים משמעותיים היו לכן השנה? בסדר כרונולוגי- הכלבה שלי נפטרה, עבודה חדשה, לימודים, פרידה סופר קשה וטיסה בפעם הראשונה לחו"ל שכללה וויקד לייב בלונדון ופגישה עם דוקטור הו. שלפני שבוע כשראיתי את הפרק החדש פתאום נפל עלי בבום שפגשתי חיבקתי והצטלמתי עם השחקן הראשי בסדרה האהובה עלי. |קריאתהתלהבות|
[וכן, אני מסוגלת לעשות הפרדה בין שחקנים לדמויות
אבל התמונה שלי איתו היא כשהוא לגמרי בתוך הדמות!]
ומה אתן מאחלות לעצמכן לשנה הבאה? עוד חו"ל, עוד כסף, אולי לעשות משהו עם הלימודים, ושאם תהיה זוגיות חדשה אז שלא תגרום לי שוב להפסיק להיות בנאדם שמח. כי שכחתי כמה טוב לי ככה.

וכל דבר אחר שבא לכן להוסיף: שנה טובה, ובתאבון!

f r e e h u g

New member
שנה הלכה שנה באה

זאת הייתה השנה הכי מדהימה שהייתה לי
התאהבתי, התחלתי ללמוד, יצאתי מהארון לאמא, הקשר בינינו הפך לקרוב מתמיד,עברתי עבודה, נשבר לי הלב, עברתי לדירה לבד, אימצתי כלבה מדהימה, התאהבתי שוב נשבר לי הלב שוב
הבנתי איך כמה חודשים זאת תקופת חיים שלמה
ואיך כל דבר קורה מסיבה מסויימת... במבט לאחור על השנה הזאת אני מתחילה לראות את הקשר בין סיבה לסיבה
התמונה הגדולה מתבהרת

לשנה הזאת אני מאחלת לעצמי להמשיך לדעת להרגיש ולאהוב.. לא לפחד להיפגע
לא להגיד לא להזדמנויות
להמשיך להנות ולאהוב את מה שאני לומדת.
לעבור לעבודה שאני אוהב
להפסיק למלצר! ;)
להפסיק להסתכל רק על המאה מטר הקרובים ולהתבאס כשהם לא הולכים כמו שציפיתי...

וזהו... לקום כל בוקר עם חיוך :)
אה ושהשכנים שעושים על האש לידי יפסיקו כי אני מתה לסטייק!!!!

שנה טוב לכולנו :)

למעלה