אז איך היה?

אז איך היה?

אצלנו היה על הפנים,כולם היו עצובים,ואף אחד לא הזכיר.. היה ברור שכולנו חושבים על אותו הדבר. בדרך חזרה באוטו (היינו בפקק של שעתיים +) האחיינית שלי (בת 4) שאלה אותי ואת אחי "סבתא XXXX כבר בשמיים,אז מי אמא שלכם עכשיו??" לא ידעתי מה להגיד לה.. שיעבור החג.

נראה לי שנתקענו באותו הפקק ...

צר לי שהיה לכם כה עצוב ... אני מניחה שזה עוד יותר כך כי אתם עדיין בשנת האבל הראשונה... אצלנו הסדר היה גדול ועתיר אנשים, ובכלליות די מעיק. האמת שבסדר האחרון שבו השתתפה אימי הייתי בת פחות מ-9, כך שאין לי יותר מידי זכרונות ... מה שכן, יש לי זכרונות מחששות קבועים לפני החג של "מי יזמין אותנו לסדר" כי היינו די לבד. לשמחתי לפחות טירדה זו ירדה מעל הפרק, כי אנחנו בד"כ חוגגים עם המשפחה העניפה של בת זוגו של אבי. מאחלת לך ימים יותר קלים ... וכמו שאמרתי, נעיבר ביחד את החג.

הגיוני שזה היה אותו הפקק ..../images/Emo5.gif

אחרי הכל,אנחנו גרות כמעט באותו האיזור
חוץ מזה, תחושות היום שאחרי ליל הסדר קשות. שיהיה טוב.

Ofra m

New member
אצלנו

היה מאוד נחמד רק יותר מדיי אנשים וגם קצת מעיק, היה המון אוכל שעוד 60 אנשים יכלו לאכול,הבת שלי הקטנה היתה חולה היה לה ממש שעה לפני שיצאנו לסדר כמעט 40 מעלות ומאוד נלחצנו בגלל החיידק....אפילו לא מעיזה להגיד את זה,חס וחלילה,כל הלילה לא ישנתי ועקבתי אחרי החום שלה. לעומת אתמול היום נורא משעמם לי ודווקא היום אימי חסרה לי עוד יותר כי תמיד ששיעמם לי הייתי הולכת אליה היא תמיד היתה מוכנה ומזומנה והיא היתה החברה הכי טובה שלי,לא הייתי צריכה להודיע לה או להרגיש שאני הרבה זמן שם,פשוט הייתי כמה שבא לי מתפנקת מהמעדנים הטעימים שלה בחג, אחחחחחחחח כמה זה חסר. אין כמו אמא בעולם.

shtuty

New member
אצלנו

היה ממש כיף. היינו אצל סבתא שלי (מצד אבא), כמו בכל שנה ןכל הבני דודים והבנות דודות מהצד של אבא היו (חוץ מאחות שלי שהתגייסה ביום ראשון, ונשארה שבת ראשונה).

אדומה2

New member
*אנחה גדולה*

אני לא יודעת מה לומר לכם. מצד אחד היה לי מאוד נחמד, הייתי עם משפחתו של חבר שלי וכולנו מסתדרים מצוין והיה נחמד, באמת. מצד שני, לא להיות בחג עם ההורים שלי (וגם עם אח שלי לא הייתי וזה היה החג הראשון שלא הייתי עם המשפחה שלי) קורע לי את הלב. עד כדי כך, שאתמול הלכתי עם חבר שלי לקבר של ההורים שלי, מקום שאני ממש לא מגיעה אליו כי אני אף פעם לא מרגישה צורך. לא מושלם. לא מושלם בכלל.

fox28

New member
עברתי את הסדר.. חויותיה של פוקסית

אז אחרי המצב רוח הרע והגעגועים לאמא ז"ל נסעתי לסדר עם משפחתי . הסדר ארך שעתיים וחצי כאשר לצערי ולתמהוני הקפידו שאר המשתתפים לקרוא את כל ההגדה ולהקפיד על סדר כהלכתו! אוףףףףףףףףףףף האוכל היה טעים ואיכשהוא שרדתי ושבתי הביתה בשלום מיכל

למעלה