אז איך היה?

oggi2

New member
אז איך היה?

קודם כל - היה לי ממש כיף לקחת חלק באירוע הזה, האווירה הייתה נהדרת, המעודדים, רוב האנשים שהשתמשו במסלול, ההפקה המהירה והמתוקתקת (הסמס בעשר וחצי בלילה משוונג "ערה..? סתם- "ליאת, לילה טוב..), די השכיח ממני את העובדה שבסופו של דבר אלו 4 סיבובים בפארק, זה ממש לא הורגש, אלמלא אותה רוח בחלק של הטיילת.
מהתחלה? ובקצרה - כמו כל דבר שמצריך השכמה בשלוש וחצי - הייתי מאוד נרגנת, ישנתי בקושי שלוש שעות, קמתי עם ביחלה נוראית וכל מה שניסיתי להכניס לפה- סירב לשתף פעולה (לא לדבר על ג'ל רביעי בק' 31..איזו תחושה..למות.)
שמחתי שלבשתי קצר מאוד (אחרי שראיתי את התמונות בפייסבוק, אולי כדאי לעבור למכנסיים קצת פחות מתנפפים/עולים..)
ויותר מזה שמחתי שהסכמתי עם הגישה השמרנית יותר של רונה ולא הלכתי על הקצב שאני רציתי, כן עשיתי את ה-30 מהירים יותר, אבל יחסית- בסדר. הממוצע יצא כמתוכנן.
את רוב הריצה עשיתי עם רץ נחמד - עד ק' 41 (מי שמכירה את מאיר מרצי מודיעין- שתמסור ד"ש חם) וזה ממש עזר, דיברנו, והחזקנו בקצב.
ההקפה הרביעית כבר הייתה ממש קשה, הרוח התחזקה או שאני נחלשתי, או גם וגם, אבל בסדר. אם היו יותר רצים להסתתר מאחוריהם מפני הרוח הייתי ממש מבסוטה.
אז בסוף היה אחלה, מסתבר שלא צריך נופים מלהיבים או עיר מגניבה (ז"א - זה נחמד והכל, אבל לעומת הריצה שבוע שעבר בת"א שהרגישה כמו עיר נטושה כשרק מדי פעם קופצים להםעוברי אורח זועמים שרוצים לחצות את הכביש - הריצה היום עולה עליה בהרבה.
אז אחרי תשע שנים הגיע המרתון השני, אני כנראה לא מפורקת אחריו כמו הראשון, אמנם בהפרש של 15 דקות יותר, אבל עוד שבוע אחזור לרוץ שוב!
ושוב, תודה לרונה- על הקול השפוי שכל אחד צריך לשמוע מדי פעם, בעיקר כשאנחנו עמוק באימונים- שמכניסה דברים לפורפורציות, תכנית אימונים אנושית, ותמיד שם.
היה אחלה תם ולא נשלם.

אלופה. איזה תנאים קשים למרתון

כיף לקרוא את הסיכום שלך. אלופה. איזה יופי של דרך, איזה יופי של מרתון ואיזו התחלה לה לה שכבר התחילה לפני שנים ועוד תתמשך.

ברצי מודיעין יש שלושה מאיר ושלושתם מקסימים אבל רק אחד מהם יכול לרוץ כמוך והוא גם בעלה של ל' שמתאמנת איתי בימים אלו. אמסור לו ד"ש בשמחה. איזה יופי שרצתם יחד!

oggi2

New member
כן, זה כנראה הוא,

הוא סיפר לי שאשתו טריאתלטית ומתאמנת לטרי נשים.
התחלנו לרוץ ביחד עם נילי אברמקי שעשתה פייסינג למתאמן שלה (שזה בכלל כבוד) ומשם המשכנו עד הסוף כמעט.

Springy

New member
כל כך שמחה בשבילך!

אחרי כל הדחיות והביטולים, נשמע שקיבלת מרתון מופלא. אמנם בתנאים מאוד לא קלים, אבל מהקריאה והתמונות נראה שהיה ארוע נהדר של אהבת ריצה אמיתית, עם תחושה חזקה של קהילת ספורט תומכת.
שמחה בשבילך שזכית 'להוציא' סוף סוף את הקילומטרים מהרגליים, ועוד יותר שמחה שנהנית למרות הכל. אלופה!

melon

New member
ברכות ! כל הכבוד!

לא פשוט בכלל. אני שמחה שהצלחת לעשות וי על מרתון מוצלח ומאחלת לך עוד הרבה כאלה.

susieada

New member
You did it! עוד מרתון!

הפרש שנים, יותר בוגרת בחשיבה, קבלה והנאה!
מזל טוב!

דבר ראשון אלופה!

דבר שני איך את מרגישה היום? איך הרגלים? כל הכבוד לך נשמע שהיה אירוע מיוחד במינו

oggi2

New member
הרגליים יחסית בסדר, כשאני לא מכופפת או מאתגרת

אותן במדרגות, הבעיה ששני האינדיאנים הפרטיים שלי בבית, אני לא יכולה להוציא את הכלב, לקום ולשבת, וכל דבר נראה מסובך ומצריך תכנון צעדים ותנועות..
מחר אולי ישתפר (כשנלך לציין את ערב החג בסאפארי -אחד הימים הוא הכי ריק..)
תודה

ספארי בערב חג זה אחלה רעיון

פעם אחרונה שהיינו שם זה היה במבצע עמוד ענן בנובמבר.

מקווה שהכאבים יחלפו, תהנו בספארי ותהנו בחג

איזה יופי!

אחרי כל הדחיות, האכזבות וההתלבטויות עשית את מה שכל כך רצית והתכוננת לקראתו.
וגם נהנית.
כל הכבוד.

מור שלז

New member
נהדרת! שמחה בשבילך

נכנסתי עכשיו לפורום לרגע, במיוחד בשביל לראות איך היה לך.
שמחה כל כך שזכית לחוויה שכזו, שהיה לך אחלה, שהיה עידוד, שהיה לך עם מי לרוץ
כל אותם דברים קטנים שיכולים להפוך חוויה קטנה לגדולה.

אלופה

כל הכבוד!!

איזה כיף לקרוא שנהנית והיה לך אחלה!
יופי של תוצאה ביופי של ארוע

(באמת שהיתה אוירה נהדרת)

איזה יופי!

לרוץ מרתון אף על פי כן ולמרות הכל, להנות מהדרך או לפחות מרובה ולסיים בחיוך כשאת כבר רוצה לצאת שוב לרוץ!

omaopa

New member
כל הכבוד מלכה!!

עשית את זה טוב ומהיר וחזק ונכון!!

SarahPa

New member
נשמע נהדר

ונראה לי שחלק גדול מההנאה שלך היא בזכות האופטימיות שלך.
תמשיכי להנות מעוד הרבה ריצות כאלו.

למעלה