אז איך היה?

oggi2

New member
אז איך היה?

התחיל קצת מוזר, הרגשתי כאילו הגעתי למסיבה שאני לא משתתפת למרות שהייתי אמורה..
היה קצת צפוף בהתחלה, ואז נהיה יותר מקום.
הייתה מוסיקה ואווירה טובה, היה אביך ודי מגעיל מהבוקר
היו רצים מרגשים- ראיתי אמא שרצה עם בת בכסא גלגלים, חבר'ה שרצו עם חולצה לזכר מישהו- מה שגורם לך להסתכל בפורפורציות על הדברים, ולהבין.
רצתי קל והיה נחמד להשתתף במירוץ, לסיים במהירות סבירה ועל דופק נמוך (ובגלל שהסתובבתי באמצע, גם סיימתי עם השעה עשרים וקצת :) אז בכלל..
למעט הרצים שהתעקשו להדחף למסלול של הרולרס, לא דחפו והיה בסדר על המסלול (אחרי ק' 3...)
ואז ראיתי מתי המרתון הבא מתוכנן בתל אביב, והתקוממתי- כל הברדק של השבוע מרגיש מאוד מעושה ולא באמת מתחשב בנו.
ואז גם שמעתי וקראתי בחדשות (לפחות רץ אחד ראיתי מקבל טיפול, לא חשבתי שזה יגיע לזה).
ואני חושבת שאם לא נצביע ברגליים ונתקומם, זה יחזור אלינו.

מחכה לקרוא שכולכן בסדר

אשמח שמי שראתה אחרות, תדווח שהן בסדר.

Springy

New member
אני בסדר וגם אמא לאינדיאנים

אצלי התחיל סיוט ונגמר נפלא, אכתוב אחר כך, הגבתי כדי שלא תדאגי...
הולכת לשטוף מעליי את המלח. ..

אי י ל ת

New member
סיימתי בשלום וגם עדי יותם

אני חושבת שלפחות חצי אם לא יותר מהריצה של ה 10 ק"מ הייתה בצל, מה שמאוד הקל מבחינת החום.
היו גם 2 "מקלחות" בדרך - אנשים שהתיזו מים בצינורות.
אני הרטבתי את עצמי היטב כך שרצתי עם בגדים רטובים מה שמעוד הקל על החום,
ולמען האמת, עד לק"מ האחרון על הטיילת ללא צל, ממש לא הרגשתי שהיה חם באופן מיוחד.

שמרתי על השיא האישי שלי....
אבל בגלל שעצרתי לשירותים בדרך (נו, לא הפסקתי לשתות....) ובגלל "המקלחות", בעצם רצתי בערך 4-5 דקות מהר יותר מהתוצאה הסופית.

היה כייף גדול לפגוש בדרך את עדי יותם (שעקפה אותי בסערה!!!)
ובאקספו בסוף פגשתי את א' יקיר הפורום שרץ (לא רישמית) את החצי מרתון.

וגם "גברת ע"

היה קשה אבל מצוין, פירוט יבוא בהמשך. הבת שלי רצה 4.2 וגם לה היה כנ"ל. פעם ראשונה שלה באירוע כל כך גדול (אולי צליחת הכנרת דומה מבחינת מספר האנשים, אבל נחילי האנשים בכחול הם מראה מרשים יותר...).
גברת ע - ראיתי אותך אחרי שסיימתי, מהגדר, בהליכה לאחר הסיום. קראתי לך אבל היית רחוקה והתפדחתי לצעוק "גברת ע!" יותר מפעם אחת, גם ככה הסתכלו עליי

כמו האחרות, ראיתי את המיובשים בדרך, מה שהיה מאוד לא נעים, וגם לקבל אחר כך את החדשות בטלפונים המודאגים

אולי זה לא הזמן אבל בעדינות אומר שאני חושבת שהטענות נגד המארגנים מוגזמות. אי אפשר היה לא לדעת מראש את תנאי החום. לאורך המסלול היה שפע של מים, לשתייה ובהתזות, ואישית הרגשתי קל יותר מאשר בריצות ההכנה (פירוט יבוא בהמשך).

התאריך שפורסם למרתון של השנה הבאה נקבע כבר מזמן, ואני מניחה שישקלו להקדים אותו. נראה.

איילת, גם לי היה כיף לפגוש אותך! "בסערה" זה די מוגזם לאור הקצב המחפיר שלי, פשוט נפגשנו בדיוק בקילומטר הכי מהיר שלי. ותודה על האיזוטוני

מור שלז

New member
נהדר! כל הכבוד על השיפור

ועוד במזג האויר הזה... חכם מאוד שידעת לרוץ עם בגדים רטובים, ולהרטיב את עצמך כראוי במקלחות.

והשיפור מהפעם הקודמת משמעותי ביותר! בטח במזג האויר הזה. כל הכבוד!

אי י ל ת

New member
תודה מור.....

והריצה הזאת בעיר, אחרי ריצת השטח בשמורה בשבוע שעבר, הבהירו לי דיי סופית שאני בכיוון של ריצות שטח!

מור שלז

New member
יופי שאת בסדר!

חיפשתי את העדכון שלך, ולרגע ברח לי הפוסט הזה והתחלתי לדאוג...

איך היה?

מחכה לקרוא את הסיכום שלך

תודה על החיבוק לפני הזינוק זה בדיוק מה שהייתי צריכה. מצחיק שמכל ההמון את הייתי בדיוק מולי ברגע שנכנסתי למתחם.
בטוחה שהיתה לך חוויה נפלאה!

טלאיל

New member
לנו היה בסדר,

אחרי הדחיה של המרתון, מצב הרוח המדוכדך הביא אותנו (אני ושתי חברותיי), להחליט ברגע האחרון לעשות את החצי, באיזי, בכיף.
זינקנו ב 5:45, מזג אויר סבבה, כל תחנה עוצרות, 2 כוסות מים ואחת נוספת על הראש, כל 40 ד כדור מלח, כל 45 ד ג'ל. חייבת לציין שסיימנו אחרי שעתיים, לא היה נורא כמו שחשבנו.
500 מטרים אחרונים, קולטות רצים שוכבים על הריצפה ומטופלים, בהתחלה אחד, עוד אחד, עוד אחת... עשה לי די רע לראות את זה. מאותו רגע, ועד שסיימנו לשתות את הקפה, צפירות האמבולנסים לא הפסיקו. בדרך, הטלפונים לא מפסיקים לצלצל, "את בסדר?" שואלים אותי כל הזמן.
רק כשהגעתי הביתה הבנתי למה כולם מתקשרים..
מבאס לחשוב שככה הסתיים המרתון.

מור שלז

New member
טוב לשמוע ממך

שמחה שהיה לכן טוב.

וכן...עצוב מאוד. כל היום אני חושבת על משפחת ההרוג, על התינוק בן החודש שלא יזכה להכיר את אבא שלו. נורא

מור שלז

New member
אנחנו בסדר, תנחומים למשפחת הנפטר

והחלמה מהירה לכל הפצועים...

אנחנו לא רצנו היום, אתמול בלילה התקבלה ההחלטה לוותר על הריצה. האיש שלי אמר שמבחינתו הרישום השיג את מטרתו כי זה גרם לו לצאת לרוץ ולהתאמן... צחק ואמר שדמי הרישום זה כמו תשלום לחדר כושר.
אני הייתי גמורה מעייפות אחרי כל ענייני השריפה והבלגנים, ומראש חששתי לו, מפני שבכל זאת הוא לא מאומן ולא מאוקלם.

אחרי שהתחילו להגיע כל ה-SMS-ים והטלפונים ההיסטריים - הבנתי שטוב שלא יצאנו לריצה הזו. לא סתם דאגתי כל כך לפני כן...

מקווה שכולכן בסדר. אני יודעת שמי שכאן התאמנה היטב והגיעה מאומנת כמו שצריך.

Pantalu

New member
היה בסדר

לא היה חם כמו שחשבתי, אבל כן הרגשתי את ההשפעה של החום על הגוף. פיזור נקודות המים היה שערורייה בעיני. בחום כזה, נקודה ראשונה אחרי ארבעה קילומטר זה פשוט לא מספיק. אנחנו ידענו שיש ברזיות על רוטשילד, אבל אני מניחה שרוב הרצים לא.
הצלחתי לשפר תוצאה מנייקי, אבל לא לגמרי מה שרציתי. ובכל זאת, מרוצה לגמרי.
חבל ומצער מאוד איך שנגמר, וחבל שזה ירתיע אנשים אחרים מלהצטרף לרצים בשנה הבאה.

susieada

New member
רק עכשיו מגלה שמישהו נפטר...

קשה, נורא, קורע, עצוב.
אני שמחה שכל נשות הפורום בסדר, כמו שמור כתבה, מואומנות...

2_be

New member
היתה לי אחלה ריצה

וסיימתי עם חיוך...
למרות החדשות ששמעתי בדרך הביתה מכל הטלפונים והסמסים שתהו אם אני בחיים...

בסופו של דבר רצתי יחד עם חברה את מקצה החצי במלואו. התייחסנו לריצה כאל ריצטיול אורבנית והתנהלנו בהתאם, הליכה כשקשה או כשרוצים לשתות ודיבורים כמעט כל הדרך והקילומטרים חלפו להם במהירות וסיימנו בדיוק מתי שציפינו לסיים.

מבחינת מזג האויר הכנתי את עצמי למצב הרבה יותר נוראי...ככה שסבלתי הרבה פחות מהצפוי ולמעט קטע או שניים שהיו שמשיים במיוחד וחמים, היה לי בסדר גמור.

כיף לגלות שחזרתי לעצמי, כיף לגלות שהגוף זוכר מה הוא צריך לעשות...

מור שלז

New member
וואו! איזה יופי! איזה שיפור!

בהחלט תענוג לגלות שהגוף שלך עדיין זוכר מה צריך לעשות אחרי כל התקופה הזו.
איזה יופי שזה כבר מאחוריך, ואת יכולה להרשות לעצמך לרוץ חצי מרתון כעוד ריצטיול.
עשית לי את היום עם הפוסט הזה

תומרונתם

New member
מנהל
תעזרו לי להחליט...

כל הפייסבוק שלי מלא בטענות לעיריית ת"א וג'ילט על זה שלא דחו/ביטלו את האירוע.
אני באופן אישי חושבת שגם אם היו מחדלים (וכנראה היו, עם חוסר בתחנות מים) עדיין האחריות האישית של כל רץ ורץ היא זו שקובעת... לא חושבת שאפשר להפיל את כל האחריות עליהם.

אז מה אתן אומרות, היה צריך לדחות/לבטל?
הרי ברור שיש כאן השלכות כלכליות קשות עבור המארגנים אם דוחים, זה לא משהו שכל כך קל להזיז.

אני קוראת אתכן פה, שמחה כל כך עבור ההשיגים של כולכן, וכל כך עצובה מהשאר.

למעלה