אז... איך היה?

מממ...

לא באת גאיה :( איך את מרגישה??? אני חושבת שזה היה משו בסגנון המפגש פורום קוספליי שבו עשיתם פוטושוטס... משו בסגנון... רק עם קצת דוכנים ו-2 סדנאות. (למרות שתכלס לא הייתי בו, אבל זה פשוט הרגיש כמו מפגש צילומים ולא יותר מזה) ולמען האמת היה כייף.... רק שלצערי הגעתי רק ב-13:00 במקום ב10 11 בגלל הספר הדפוק.... שהייתי אצלו 3 שעות כדי שיסדר לי את החרא שהוא עשה לי (כן כן סורי לכולם כבר חפרתי על הסיפור.... XD) בכל מקרה הגעתי וראיתי את כל הקאסט והם היו כל כך מדהימיםםםם.... ומושלמים.... קאסט אאוריקה הכי טוב שאי פעם ראיתי ושאי פעם יראו בקוסקום D: הדבר שהכי היה חבל לי הוא שעינב הייתה צריכה ללכת למבחן ב-14:00 כך שהפוטושוטס שעשינו היה גם איתה אבל הרב בלעדיה וזה בעייתי כשהיא דמות ראשית XD יצאו אחלה תמונות (אלה שאני צילמתי) אלה שאני מופיעה בהן אין לי מושג עדיין XD ואחלה פאנסרביס.... ואההה היום עבר ממש ממש מהר.... כי באתי מאוחר וגם הכנס נגמר מוקדם... באיזה 6... קיצר תעלווו תמונות מהרררר אני מתה לראות כבר XDDDD קאסט אאוריקה, הייתם מעולים 3>

innocence

New member
כן.. אני עדיין חולה לצערי:(

אבל מהתמונות נראה שממש נהניתם!

היה נחמד 3:

ילדים קטנים הציקו לי בקשר לטבעת המילניום ._."... אז מה אם היא עקומה? u_u! והיא נשברה לי פה ושם... אבלללל... היה נחמד! הגעתי מ2 בערך, לקח לי שעה להתארגן (תודה סם ;__;!!333>) והיה ממממש כיף. הצטלמתי המון, סג.

Apushu

New member
D::

"תסתובבי! תסתובבי עוד, עוד,עוד, עכשיו תביאי לי סיכת בטחון XD" XDDDD אני חושבת שזה דרש ציטוט ראוי D: אני ממש אהבתי את הקלפים O_O היה לך קוספליי כזה שווה D: אין כמו יוגי או...

XDDD וכזה, כזה...

-"תביאי את הפח!" -*אני עוד בהיי מהפסיכומטרי והכל, לא שומעת ומסתובבת לכיוון הפח* -"תביאי את הפח!! >_>" -"*אני עוד לא קולטת ושוב מנסה להסתובב לכיוון הפח* -"את הפח! תביאי!" -"אההה!!! ם__ם;;" סג. 3> זה עוד יותר דרש ציטוט P: ותודההה u_u את היית שווה בעצמך. שיואו, אמג. לול.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif היה לך את הקוספליי הכי יפה בעולם. ../images/Emo23.gif

זב החוטם הזה יכול ללכת ל-הכנסכוכביותכאן-

Apushu

New member
פווווו היה כיףףףףף

הלכו לי הרגליים מהנעליים ;A; אבל! היה ממש ממש כיף! ולא קפאתי מקור, אלוהים, זה היה יותר מזל משכל. המזג אוויר התאים -בדיוק- למה שלבשתי D::: רק חבל שנרדמתי , לא קמתי בזמן, ולא היה לי דוכן ;A; ניחא. היה כיף עם כולם D: תמונות בקרוב D:

Didsy

New member
זה פשוט הרגיש כאילו באנו מחופשים כדי

להצטלם על המדשאות וללכת הביתה O: אבל הקאסט היה מהמם וחבר שלי ממש נהנה. וכואבות לי הרגליים מוות. הידד! D:

../images/Emo45.gif

כל כךךך XD זה אשכרה כאילו באנו רק להצטלם. זה הדבר היחידי שעשינו.... כי זה לא כמו בכנס שיש איפשהו להסתובב XD או משו בסגנון אבל זה עדיין היה מספק... למרות שלדעתי לקאסט הזה מגיע יותר O: כי הוא היה פשוט מושלם מכל בחינה אפשרית

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אני ממש נהנתי! 3:

בזמן שכן הייתי, עם אלו שהיו ליד הדוכן בעיקר. חצי אלף נצחי היה ניצחון.

למעלה