"אז, איך היה
"

מעיין©

New member
"אז, איך היה../images/Emo35.gif"

אני שומעת את השאלה הזו כל כך הרבה שחשבתי שהגיע הזמן לכתוב על זה. עברו שלושה שבועות מאז שסיימנו ועדיין מאוד קשה לי לכתוב את זה ולהתייחס לשנה שלי כגרעינרית כמשהו שעבר ונגמר. אז איך היתה השנה שלי? קשה מרתקת אוהבת מיוחדת שונה משנה משונה
ועוד ועוד... זו היתה שנה קיצונית מאוד. לוקחים הכל בערבון מוגבל ובד בבד לוקחים הכל ללב, יכולתי לקום עם מצב רוח הכי טוב בעולם, אחרי 2 דקות להתחיל לבכות ואחרי שעה שוב לחייך ולצחוק. חייתי עם 7 אנשים מופלאים שהיה לי את הכבוד להכיר אותם ולהיות לחלק מחייהם , וכיף לי שהם הפכו לחלק מחיי. אחרי שנה שמתרגלים להיות עם אנשים כל הזמן, אבל כל הזמן 24/7 זה ממש מוזר לעבור ימים שלמים בלי לראות אותם לידי. זה עדיין קשה לשמוע סיפורים על האיזור ולדעת שאתה לא קשור לזה יותר אלא בתור "לשעבר" , שאין לך יותר מעמד רשמי במקום. אני יכולה להגיד לכם בשיא הכנות ולקוות שזה לא יישמע רגשני מדי- שהגעגועים קשים. לא עובר יום בלי שאני מייחלת לחזור לגרעין על כל הטוב ועל כל הקושי. והיה קושי. היו מריבות והיו צעקות. היו ימים שרציתי לברוח משם ורק לחזור הביתה, ועדיין, זה הכי חסר לי בעולם. כמה שזה נשמע מצחיק- אני אפילו מתגעגעת לשמות חיבה שהיו קוראים לי בגרעין ועל העיוותים שהיו עושים על השם ושם המשפחה שלי (חן- משהו שקשור ל"ים"
) אני מתגעגעת לרכז הדביל בצורה מצחיקה שלנו, למנחה המלך
, למד"ביות שלי, לארוחות שחיתות שלנו, לערבי הדיסקו, לקריוקי, לישיבות צוות/עבודה/קומונה, לבילויים (גודייבה
), לחניכים היקרים לי מכל, וגם קצת לחולצה הכחולה
...ופשוט...לגרעין עודד מרום הגליל 21 , על כל מה שמשתמע מזה. אבל, כמו שאני כבר יודעת, וטורחים להזכיר לי כל הזמן, ג"ע לא יחזור- על הטוב והרע שבזה. כי הגיע הזמן לעבור הלאה, להתקדם, ולזכור. פשוט לזכור
ולסיום- המון המון
ים ו
ות ל: חן, טוקר, יעל, גיל, עוז, דנה וחן. או בקיצור געמ"ג 21

אוף אוף יא מסריחים!!!!

חחח.. גרעין מטורף שכמוכם.. מעיין.. מה השם משפחה שלך?! אני לא יודעת...

נ ו ם

New member
את לא מכירה את השיר הידוע?

"מעין פדידה דידה דידה מעין פדידה טוק טוק טוק" מעיין כל פעם שאני שומעת את זה אני חושבת עלייך.

כן זה קשה לסיים ג"ע

אבל עוד יותר קשה לחיות את כל הזכרונות שלך שנה שלמה דרך אחיך!!! ועוד לדעת שהוא היה בדיוק במושבים שלך ועשה הכל יותר טוב ממה שאתה יכולת לעשות... שהקומונה שלו היתה יותר טובה ושהעבודה שלהם בכלל היתה נהדרת... בקיצור מעיין, כמו שאמרתי לחן ויינר - אני שמח שכל כך קשה לכם לעזוב כי זה אומר שסה"כ היתה לכם שנה נהדרת - אין הרבה קומונות בגרעין עודד שמסיימות ככה שנה ועל זה הערצתי נתונה לכם!!!!!!!!!!!!!

געמג 22

New member
ד"ש מלבנים

מכירה את זה? זה מושב שנמצא ליד טבריה יפה (אמא של נעמה) הזמינה אותנו לערב של חג סוכות אליה הביתה אז כייף לנו פה בינתיים (מאכילים ממש ממש טוב!) הרכז הדביל לבש את החולצה הכחולה שלך בסמינר חודש ארגון אז סתם רציתי למסור לך ד"ש ולהגיד לך שאת מוזמנת לבוא לבקר אצלנו בגרעין (ד"א... אני חושב שיש עוד דברים בגרעין שאת רוצה לקחת - דברי איתנו על זה) בעצם.... חוץ מדנה וחן כרמין כל הגרעין שלך קפץ לפחות פעם אחת להגיד שלום אז את מוזמנת גם "מוזר לי לראות את הספה בלי פדידה" (ציטוט של בת גרעין שלך בביקור) שקדם (געמ"ג 22)

מעיין©

New member
במקרה אני מכירה../images/Emo13.gif

הייתי שם פעם-פעמיים
וכן אני יודעת שהוזמנתם למשפחת עזר- ואני בטוחה שהיה נהדר. ואני באה לבקר, אני עולה צפונה השבוע- ואני בטח אקפוץ לגרעין ביום שלישי. וחוץ מזה- אני בטוחה שהציטוט היה של חו, נכון?

אווווווווווו דיייייייייי פדידוש'...

אני עוד שניה מתחילה לבכות.... כל מילה ומילה.... אין שם כמעט דבר אחד שאני לא מסכימה איתך עלייו... אני מתגעגעת ברמות שלא יאומנו.... אני כ"כ שמחה שניפגשים שבוע הבא! ואני מתה לחזור לבקר את החבר'ה.... לא הספיק לי הפעם הקודמת! ובאמת הספה מוזרה בלי פדידה=) בייחוד כשמים שם טלויזיה חחחחחחחחחחחחח ציטוט נבחר: "מה פתאום מה פתאום נתי מה פתאום....."
חולה עלייך כפרות!!!! אז לסיכום.... זו הייתה שנה מדהימה! ואני מתגעגעת ואוהב המון!!! געמ"ג 21 תמיד בליבי=)

1עוזה

New member
מה זאת אומרת לשעבר?

קראתי את מה שכתבת ורציתי להגיד לך שזה שאת כבר לא גרעינרית במועצה לא עושה אותך לשעבר!!! את עדיין חברה שלנו פה וזה מה שחשוב!!! ואת מוזמנת לפה ת-מ-י-ד!!! ואני לא יועת איך זה היה אצלכם בגרעין אבל אצלי בבית את ממש לא צריכה לסדר אחרייך!!..............חחחחחחחח.....והמבין יבין..... אוהבת אותך המון!!

חחחחחחחחחח

אני הבנתי..... מממממממממממ מעניין איך
מתגעגעת אלייך המון..... מקווה שניפגש או בגליל או בעין גדי.... נראה כבר=) אוהבתותך!

למעלה