אז איך היה סוף השבוע?

KarinDi

New member
אז איך היה סוף השבוע?

שלנו היה מאוד עמוס ודי סיוטי, ולכן אפילו לא הספקתי להעלות את הפינה שלי, תעלה, אני מאוד מקווה, מחר (הפינה מוכנה, רק זמן מחשב היה חסר לי).

הדבר הטוב של סוף השבוע: חברות התארחו אצלי לסופ"ש יצירה, והספקנו ליצור המון המון, לרגעים אפילו הקטנה נסחפה בחדוות היצירה.

פחות טוב: לילות נוראיים ודרמות היסטריות סביב נושא השינה. ובעלי עבד כמעט כל סוף השבוע. לא כיף.

פעילות יצירתית: גילוי של דבק הנצנצים- מסב לה שעות של הנאה. בנוסף נהנתה מאוד מקופסאות הקישוטונים שלי ושל החברות- קופסאות פלסטיק מחולקות לפי צבעים עם אוסף של כפתורים, דמויות עץ, קישוטי בד וכו'. העסיק אותה לדי הרבה זמן, והייתה עוד עבודה על צבעים :). הוסיפה למדף המשחקים שלה מקלות אוזניים ומצאה להם שימושיים יצירתיים.

תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה (אמן): להתאפס על עניין השינה. בלי זה לא נראה לי שזה יעבוד. בסוף השבוע הבא בן זוגי ואני אמורים לנסוע לצימר לקראת הלידה הקרבה ובאה, בלי הילדה. אמן ואמן שזה יקרה

Internet Mom

New member
לידה? קרבה ובאה? בשעה טובה!

טפו, בלי עין הרע.

אצלנו היה סופשבוע נחמד וביתי ללא פעילויות יצירה מפתיעות, אלא אם כן סופרים יצירה של וירוס שיעול נוראי אצל הקטנה...
אז זה גם הפחות טוב, בעצם.

הדבר הטוב היה שבעלי סיים את התואר שלו (ווהו!) ואנחנו חוזרים להיות משפחה עם שני הורים.

והתכניות לשבוע הקרוב: לצבוע כסא נדנדה באדום (כבר צבענו אחד בטורקיז במסגרת פרוייקט מרפסת)

אצלינו,שום דבר מיוחד,

חמין במזג אויר די חמים,ו-זהו בעצם,אני נהנית מאוד מהספר שאני קוראת עכשיו 'מכשפה אפילה' (לא בטוחה שזה התרגום הנכון לכותרת האנגלית שלו)

לגבי השינה- תעשו ביחד איזה שהוא 'צ'ארם' (אני מושפעת מהספר שאני קוראת...) שאמור לשמור עליה לשינה טובה. עצם זה שהיא תעשה את זה יחד איתך,ותאמין שזה עוזר,יקל עליה.

עכשיו בקשה- איפה השרשור על עבודות יצירה בנושא הקיץ?...

יש מפגש שעת סיפור אחרון לפני החופשה,ורצינו משהו כיפי שקשור לקיץ.

עוד משהו לגבי השינה- יש ספר נהדר,על הילדה שהמפלצות לא הצליחו בשום אופן להפחיד אותה. הספר לא אצלי,(אצל התינוק שאני שומרת עליו) אין לי לצערי את השם שלו. בפורום ספרות ילדים,ידעו להמליץ על ספרים שמתמודדים עם הנושא(בהנחה שטרם ניסית ספרים,אם כי,מתארת לעצמי שכבר ניסיתם גם את זה...)

עיסוי קטן לפני השינה. כששירה היתה קטנה,הייתי עושה לה לפעמים עיסוי קצר בגב,ואמרתי לה שזה מרגיע.

Internet Mom

New member
יש לנו את הספר על המפלצות!

אני חושבת שאת מדברת על אותו ספר והוא באמת נהדר- קוראים לו מסיבה של פחדנים.
אבל האם הבעיה היא באמת פחדים וחלומות רעים? אם כן, לוכד חלומות זה רעיון חמוד מאד, נראה לי שזה יכול לעזור...
אבל מכיוון שבת שלך קטנה אולי הבעיה היא פשוט להכנס למשמעת שינה, וזה נושא סבוך שקשה לפתור עם פעילות יצירתית. אולי בפורום הורים לפעוטות?

זה ספר אחד.

על ילדה אחת בלבד,שלא מפחדת כלל.

אני כן חושבת שפעילות שבה הילדה באופן פעיל יוצרת משהו שאמור לעזור להגנה,יתן לה בטחון.לוכד חלומות זה מצויין-אגב לי יש אחד מעל המיטה אצלי :).אפשר להוסיף ללוכד החלומות,פתקים עם בקשות מסוימות שלה בנושא השינה,האם תכתוב,וצריך רק לחשוב איך 'שוזרים' אותם בתוך הלוכד.

תודה,אבל יהיה מאוחר מידי עבורי...

המפגש ביום ראשון שמייד אחרי שבועות,והייתי רוצה להחליט לפחות שבוע קודם מה עושים,כדי למצוא גם זמן לקניות(ויש באמצע את החג....)

בנתיים עלו כמה רעיונות,שקשורים לסיפורים.(דודי שימחה המבולבל).
אז אולי נעשה עבודת יצירה שאיננה קשורה לעונת השנה,אלא לקונספט ה 'בלבול'.

Internet Mom

New member
המממ...

בקישורי הפורום אני שמה כל רעיון שווה שעולה כאן על הפעלות לקבוצות- אולי זה יעזור?
או אולי אם תפתחי שאלה ספציפית עם כיוונים למחשבה?

תודה. אני אחכה כמה ימים לתשובה

מהמנהלת שלנו האם ההצעות שלי מתאימות,אם הן לא,אז אפתח כאן שרשור עם פרטים לגבי מה שאני מחפשת.

הגילאים שלנו הם שנתיים עד שבע,כך שעבודות המיועדות לגילאי בי'ס יסודי,כנראה תהיינה קשות עבורם.

למעלה