אז איך היה החג?

isilme

New member
../images/Emo205.gif

היה חג מעולה ב"ה.. (למרות שאחי המסכן סבל נורא...) היינו אצל חברים שלנו, אי שם באיזה ישוב בדרום הארץ... היה אוכל מעולה!!! באמת!!! וכשחזרנו (אני וחברה שלי) מהלימוד בבי"כ היו כמה אנשים בתוך מכונית שזרקו ירקות על העוברים והשבים.. וזרקו עליי מלפפון..
ובחג לא עשיתי מלחמות מים, כי אני לא בקטע... XD בעיקר ישנתי, ושמעתי את הסיפורים המשעשעים של אמא של חברה שלי...

רוני13

New member
אממ...

אני בערב החג הייתי חולה-אז ישנתי עד הבוקר שגם שם עדיין לא הרגשתי משהו משהו אבל יכולתי לאכול סופסוף אחרי 24 שעות בלי שהצלחתי להכניס משהו לפה בלי להקיא אותו
היה נחמד...בת דודה שלי הייתה עם בעלה ו3 ילדיה הקטנים,הצרחניים וההיפר אקטיביים(שלא נתו לי לישון בשקט...
) אבל היה נחמד בסה"כ. הייתי אמור לאכול בערב חלבי... בבוקר אכלתי חלבי... בצהריים עשינו על האש
ד"א החלטתי שאני מצטרף לאחותי ללפחות חצי שבוע לשביל ישראל-מישהו רוצה לבוא?!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

אתה כל הזמן הולך בשביל ישראל? אם לא היה לי רחוק, הייתי באה...

רוני13

New member
לא...מתי עוד הלכתי?

אחותי פשוט רוצה לעשות חודשיים בשביל ישראל והיא מחפשת אנשים לעשות איתם חלקים...יש כבר כמה אנשים ואפילו משפחות שאמרו שהם ייצטרפו אליה חחח אז יצא לה מגניב
וגם אני רוצה...

tamarhp

New member
זה תלוי

למשל - מותר להעביר אש, אסור להדליק אש.. ואמנם מותר לבשל בחג אבל עם הגבלות מסויימות למשל אסור להדליק את התנור...

רוני13

New member
תמר תרגעי...

אנחנו דתיים-בכל זאת. חחח...השתמשנו בנר שדלק מתחילת החג ולא השתמשנו בתנור...

אז כולנו שמחים מאושרים ../images/Emo98.gif

עכשיו ארוחת ערב מישהו בא לחדר אוכל של הקיבוץ.. חבל לכם מה הולך שם.. דאמט כמו בית מלון רק בחינםם

isilme

New member
../images/Emo205.gif יבנה? יבנה?

אני מכירה משם בערך 5000 אנשים... :)

isilme

New member
../images/Emo205.gif הו כן! בטח שהקיבוץ.

מכיר אנשים שלומדים בבצפר שם?

למעלה