אז איך היה בשישי?

respecta77

New member
אז איך היה בשישי?

ראיתי שאף אחד לא כותב אז אמרתי נכתוב קצת... בת"א לא הייתי אז מן הסתם אני לא יודע... בכפ"ס היה קבוצות של 9-9 אם אני לא טועה... אני לא זוכר כמה יצא בסוף... אני רק זוכר שהיה משחק סבבה בסך הכל... אני פחות אהבתי כי רוב היארדים נעשו בריצות שזה פחות כיף כשמשחקים בלי ציוד כי אף אחד לא באמת מתאקל וכל ריצה כמעט זה פירסט דאון אבל בסך הכל היה פאנן... לי אישית יצא לשחק יחסית הרבה בליין והיה כיף... אז אני לא באמת זוכר הרבה... אם דור ירצה תפרט קצת יותר ממני... ושי! אני כל כך מצטער אחי... סורי...

manning ownage

New member
לדעתי היה מאוד כיף

למרות שהרמה טיפה נפלה משבוע שעבר היה עדיין מהנה מאוד. כמו שאמרת 2 הקבוצות צברו יארדים בריצה אבל אני חושב שהקבוצה הצבעונית הצליחה קצת יותר למסור מאשר הקבוצה השניה,למרות מלא השמטות וטעיות רסיברים,אבל בסך הכל ריצה זה כמעט תמיד TD בטוח. (סימן אני לא מחשיב את הTD שלך אלי,באמת... לא חוכמה
) מה שכן,היה פה את אחד המהלכים(בעצם שנים כאלו) הכי מצחיקים שאני הייתי בהם או ראיתי גם, אני לא יכול לספר לכם,אבל אם אתם רוצים לראות אותו גם,תבואו לכפר סבא,איתי מבטיח לעשות הילוך חוזר.

saaron100

New member
אתם זוכרים את המהלך

של הקבוצה שלי,אני חושב הקבוצה הלבנה, הייתי עם אסף והייתי סנטר ובטעות שיחררתי נמוך מיד והכדור פגע לי באחוריים ועף ישר לאסף שהיה רץ/רסיבר שרץ איזה 10 יארד לפחות לend zone חח אף אחד לא הבין מה הלך שמה. בסה"כ היה משחק יפה אבל שגיא

respecta77

New member
אה כן אני זוכר...

זה היה מצחיק... זה היה אמור להיות ריברס וזה יצא סוג של דירקט סנאפ מוזר כזה... אבל איי- פירסט דאון. דור, אני לא זוכר שעשיתי עליך TD... וכן היו כמה מהלכים ממש מצחיקים.. זה שאיתי רץ את המגרש איזה 15 פעם היה פשוט גדול... אני פשוט רץ קדימה לריצה ואז רואה שהוא עומד לזרוק ורץ אחורה כל פעם... פשוט לא הפסקתי לצחוק...

manning ownage

New member
הכי מצחיק:

הריצה השניה של איתי,אחרי הראשונה לאף אחד לא היה כוח לרדוף אחריו והוא רץ איזה 250 מטר ובסוף השיג יארד אחד. ה-TD שלך היה ככה: רצת 6 מטר לEZ,נתת לי דחיפה והסתובבת זוכר?

saaron100

New member
חח כן

זה היה המהלך הזה שהוא עשה פאמבל בסוף אבל הוא תפס את הכדור ישר אחרי ושם זה הסתיים

בנגרוס

New member
שכחתי להסביר למה...

עברתי ניתוח קל בגרון ובאף (שדחיתי מהפריסיזן של IFL כדי לא לפספס חודש מהעונה) ועכשיו אסור לעסוק בפעילות גופנית חודש. אני אשתגע בלי פוטבול חודש...

korver26

New member
חחחח

הגיע הזמן שתעשה ניתוח פלסטי בפנים כבר בן... אמרתי לך תמיד שלא תגיע רחוק עם הפרצוף שלך :) כפר סבאים תגיעו גם בשישי לספורטק כדי שיהיה גם שם משחק וגם אצלכם

בנגרוס

New member
חחח...

אם תבלה קצת פחות זמן בכלא, יהיה לך מספיק זמן להסביר לי על כל הניתוחים שאני צריך:).... ושישי בספורטק בעייתי בגלל בצפר...

למעלה