אז איך היה ביפן ???!!!

אז איך היה ביפן ???!!!

אז שמעתי שהתגעגעתם אלי והצאט לא היה אותו דבר בהעדרי... ושוב בפעם המי יודע כמה הוכח שאני לא רק הבחור הכי יפה, חכם ומשעשע בצאט, אני גם הכי פופאלרי !!! כמה מסרים השאתרם לי בתיבת הודעות (למשל שדוניתה שרשמה: איפה אתה לעזאזל תחזור כבר, או יעליייי שרשמה שאם אני לא חוזר היא לא נכנסת לצאט יותר והיו גם תותח, על האש (הפועל עולה באש) וכו´ וכו´ וכו´... בכל אופן, אני חייב לציין שגם אחרי שראיתי 3 גולים של רונאלדו באווירה מחשמלת, היה זה מונדיאל עלוב ביותר ולראשונה בחיי איני חש בעצב כשתם הטורניר, מאידך גיסא אני גם לא שש לשוב לליגת העל הבאה עלינו בעזרת השם לטובה ושתהיה סוף סוף צהובה כחולה !!! בקיצור, בעוד 1426 יפתח הטורניר הבא בגרמניה והפעם אני אהיה שם עם סביולה, סאמואל, ריקלמה, דה אלסנדרו, קרספו, פאבליטו איימאר וחברים כדי להחזיר את הגביע העולמי אחרי 16 שנה הביתה למקומו הטבעי בבואנוס איירס !!! אבל הפעם אני אהיה שם כבר מההתחלה !!! גרמניה 2006 - אנחנו באים !!! בכל אופן בקרוב אני מתקאמבק אל הצאט... הודעה מסודרת על כך תצא בקרוב במסיבת עיתונאים מיוחדת !!! שונא אותכם מכל הלב פרנצסקו טוטי - מלך המשיח ששב מיפן לפני 3 ימים...

כולם מתבקשים לקרוא את ההודעה שלי !!

לכו תקראו את ההודעה שלי איך היה ביפן ??? פשוט מדהים עד כמה אני מוכשר

שדוניתה

New member
אוח טוטי מאחר שאף אחד לא התייחס ...

החלטתי בכל זאת לקרוא ולהגיב... תזכיר לי רק מתי נשלח המסר הדימיוני ממני אלייך חמוד? חח בכל אופן אני שמחה לשמוע שנהנת... אתה יכול לטוס שוב אם אתה רוצה רק פעם הבאה תשתדל לחזור עם מתנות
... טוב ממי יום נעים לך...
>מה אני עושה<

ג ו ל י

New member
גבר.. לא ידעתי שאתה אוהד ארגנטינה

בחיי... עכשיו אני מת עלייך כמה שאתה מפגר בשכל.. ואמוס ארחנטינההההההההההה!!!!!! היידה היידה בלגאןןן אניייייייי אני עסוק כרגע בהקמת איצטדיון לנבחרת שלי.. ארגנטינהההההההההה.. ביי נדבר כבר.. גולי

על האש

New member
טוב מכיוון שהתחננת כול כך יפה ../images/Emo13.gif

ומכיוון שאני שרוף על התחת הצהוב שלך
הנה הגבתי מרוצה?!
ורואים שהיית בהולנד הבחורה לא נראית יפנית ולא קוראנית חחחחחחחחחחח לאב יו
אל אל הפועל...

למעלה