אז איך היה בבאר שבע....

solo850

New member
אז איך היה בבאר שבע....

איני קשור לעמותה,איני מכיר את הנפשות הפועלות.פשוט,כבאר שבעי,שסופסוף ארוע מוטורי מתקיים בסמוך היגעתי עם אופנועי,שהינו כביש בעליל,אך למה לא לפרגן לחרגולי השטח.אז ככה : המסלול היה יפהפה,הוכן באופן מקצועי,נסעתי עם ג´יפ בתוואי הרכיבה, מסלול חכם,מאתגר,גרם לי לגעגועים לימי ה XR . הופתעתי מרמת ארגון גבוהה,להבדיל ממרוצים בצפון בהם נכחתי בעבר. במקרה נכחתי ליד אוהל מטה בעת שהתלהט שם ויכוח בנוגע לביטוח,שם ראיתי את מיקה בה רבות דיברתם כאן, מה אומר לכם רבותי,ממה ששמעתי אותה זועקת בלהט,היה דווקא הצורך החיוני בביטוח(לא ברור לי למה בכלל צריך להתווכח על נושא חיוני כזה) ולא ההיפך,כשהמתווכחים כנגדה צרחו שאינם מעונינים בו,האמת שדי ריחמתי עליה,להרים ארוע כזה עם חבריה,ובסופו של ענין לזכות במנת מרורים מקבוצת דפוקים,כן,ממש כך ! וצר לי,אבל זה הרושם שעשתה עלי אותה קבוצה,שמנתה כשבעה רוכבים. כנראה שהנערה מאזוכיסטית,אם טורחת לגבי אנשים כאלה. המרוץ עצמו היה מרתק,כיף במזג אוויר מעולה,הלוואי שירבו כמותו. ולענין סטיבנז והערותיו לגבי באר שבעים, צר לי בחור,כנראה שאתה סובל מרגשי נחיתות קלים,שנראה שאתה שואף להיפטר מהם בעזרת הטלת רפש על דרומיים וכו,שכפי שציינת,נמנית עליהם בעבר, כל שנותר לי לומר לך: צא מזה,אחי ! קח את החיים בסבבה..אתה לא כל כך נורא....

stivenz

New member
הלו הלו... מה אני קורבן?../images/Emo123.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

מה עשיתם אותי? מניאק? אחד שמלכלך על ה"דרומיים"? מה יהיה? כל אחד יבוא פה וישמיץ את "סטיבנז"?? חמודים- הבהרה אחרונה: אין לי שום דבר נגד ה"דרומיים"! אני אחד מהם ואני גאה בזה ולא מתבייש. אני קורא לכל אלה שיש להם הערות ורגשי נחיתות- תעשו טובה- אל תבואו עלי עם הבעיות שלכם, אני לא אמרתי נחותים, ולא השמצתי! סה"כ אמרתי שיש קומץ רוכבים שרוכבים בלי ביטוח ובלי טסט על כלים חצי מאולתרים בלי אגזוזים וכ"ד- ואם לא יצא לך סולו850 להפגש איתם בשטח אז יש לך מזל! כי לי הם פשוט באו משום מקום , מילאו אותי באבק, עשו מסביבי צלחות, ואחרי שעצרתי- באו שניים והחליטו שלא נפגעתי מספיק אז הם באו ופשוט בעטו בי ובאופנוע. אני יצאתי עם נזק גופני קל, האופנוע איבד 2 פרינגים, ורדיאטור. ולפי מה ששמעתי עוד אנשים נתקלו בהם. אז תעשה טובה סולו850 וכל מי ש"הבין" לא נכון- לא השמצתי אף אחד ויאללה- מספיק. סטיב עצבני מתמיד וסולו850- סטיב לוקח הכל בסבבה- והוא בטוח שיש יותר נוראים ממנו. סטיב לא יורק לבאר בה הוא גדל. אז סולו- לך חפש....

stivenz

New member
חולה... באמת...

לא הגית את הנ"ל נכון: הוגים זאת כך " TS sTiVe בינתיים אני אוגר ממון וקצת חלקים פה ושם.. מקווה להתחיל את הכבודה בפסח.. אם ירצה השם(ומנהל הבנק)...

stivenz

New member
תודה תודה...

כולם מוזמנים לתרום לעמותת סטיב... כל סכום יתקבל בברכה כל ההכנסות קודש לחשבון הבנק שלי..
סטיב משתטה והולך ללמוד...

רק לצורך הבהרה ולחידוד האמת

במקרה חשבת כי אולי אותם קבוצת "חוליגאנים צעקניים " כהגדרתך הוסתו באופן חד משמעי על ידי אותה גברת , כן כן אתה קורא נכון , באופן חד משמעי וואיןספור אנשים שמעו אותה מודה בכך!! להגיד מגיע לה , לא חושב שזה יהיה המילה הנכונה , לזעוק למה קיבינאמט את עשית ככה !! אין לי כבר כוחות לומר על המסלול שהיה מסלול מדהים ומסומן היטב , בהחלט!! רק בל שתכח כי לא היא סימנה את המסלול אלא דווקא קומץ בארשבעיים כמלכי פרץ יוסי ואיציק שלא היו עסוקים בחתרנות ובעשיית באלגן אלא הלכו לסמן ברגל את המסלול !! קולרגול

למעלה