אז איך היה אתמול?

ניתוח קיסרי

פתאום חשבתי על זה, שזה אחלה שם לפינה בפורום לניתוח הופעות בקיסריה... נו שוין.

אז היתה הופעה אתמול בקיסריה לעובדי קופ"ח כללית. בניגוד להרגלו בהופעות סגורות מסוג זה, ההופעה היתה מלאה, 2:20 שעות.
היה די נחמד, לא מבריק.

אלוהיי - באמצע הוא התחיל לשיר, היה איזשהו רעיון שאולי בטעות פעם אחת תשיר לבד את השיר שלך... אבל לא! בוא ניתן לבן לשיר גם את הבית השלישי. למרות שבסוף הוא הצטרף ושר ותואמת שבאת לעבודה. האמת שיצא ביצוע יפה, ועדיין שמישהו ינענע אותו כבר ויסביר לו שעדיף שישיר את השיר הזה לבד.

לתת ולקחת צובר תאוצה, אנשים שרים במקהלה, וכידוע כשיש מקהלה (ראה מקרה זה מה שנשאר וכו..), השיר יכול להימשך לנצח. והוא אכן נמשך. אבל, אני אוהבת את השיר הזה, מצידי שישיר רק אותו חצי הופעה אז וויתרתי לו.

מה עוד, ביצוע מהמם לאהבתיה (מהשקטים, כשהבית השלישי התחיל רק עם חליל של ניצן ועדי ושי שהצטרפו, על כל שלושת בתיו).

ביצוע מהמם לנדבר מהלב (מהנמוכים האלה שבא רק לרייר)
קצת אבסורד, שיר חייל, את ואני, עוד פעם להציל אותך (שלמה באימש'ך) וכמובן, כל יום פעמיים בשביל ההרגשה הטובה.
היה חם למות, ולפינאלה, איך אפשר בלי היית חסר לנו 3-4 הופעות, מלך העולם. נשברנו סופית ופרשנו לגמלאות.

תואמת = תודה באמת.
מההתרגשות.

einatt8

New member
רגע ומה אם לאן לאן לאן לא היה

קטע תיפוף .? השיר האהוב עלי

einatt8

New member
קורה לכם שאתם מדברים הרבה מדי על ההופעה

אבל בטח היה קטע מדהים של תיפוף שפשוט מכניס אותך לשיכרון חושים
האם קרה לכם שאתם דיברתם יותר מדי במשפחה על המופע עד שכבר כולם אומרים לך נו די כבר שמענו כמה אתה או את יכולה לדבר על זה
אבל בפנים אתה מרגיש שאתה מלא שרוצה לצרוח שהיית באחד ההופעות הכי והכי מדהימות אם כן אשמח לפתוח כאן דיון משום שלי זה קורה אוטומטי אחרי כל הופעה שלו אני פשוט לא מפסיקה לדבר עליה על השירים ועל ועל עד שכבר אומרים נו די כאילו חיברו אותך לחשמל.

einatt8

New member
גם אני שואלת כמו קודמי איך

ספרו רשמים חוויות שירים משהו

למעלה