אז איך היה אימון דרום ???

WhiteBear

New member
אז איך היה אימון דרום ???

חזרתי והיה ממש נחמד. תמיד טוב לפגוש אנשים חדשים וישנים, בזזתי ספרים, וגם לעשות טאי צ´י לא מזיק... יישמע מצחיק, אבל היה קצר מידי ! צריך עוד עוד עוד. עוד קאטות, עוד עבודת זוגות (!) עוד סאן צ´וואן (!!!) - לא היה מספיק. אבל בנפרד קיבלתי שיעור ממדריך שלי לשעבר, שעשה הרכב סאן צ´וואן מעניין. (נ.ב: האם כדאי לחזור עליו בבית באופן שהוצג ?) חוץ מזה, מה עם השאר, יש התרשמויות (בעיקר מצד המדריכים והוותיקים יותר)? נ.נ.ב: תודה רבה רבה לאודין על הטרמפ, ולשירה על החברה...
טל.

זאת רק דעתי האישית והבלתי מחייבת../images/Emo8.gif

אבל לי היה ממש כיף. ביום ראשון אפתח את התמונות, אני מקווה שייצאו טוב מספיק להעלות לפורום. לגבי הצאן צ´ואן, אתה הרי ניחשת כבר שאני אגיד לך לשאול את המורה הנוכחי שלך, לא?

shirabalter

New member
היה נהדר! נורא נהניתי!

נעים, שקט, מלא. ובהתייחס למה שכתבת טל, זה תמיד לא מספיק!... אפילו לאחר הגאשקו הראשון (והאחרון לעת עתה..) שלי, שלכל הדעות היה רווי ומרווה, מיד לאחר שירדתי מהאוטובוס ליד הבית, לאחר יום עמוס ונפלא, ניגשתי למקום עם נוף משגע בסמוך לביתי, ועשיתי 2 קאטות... עוד דבר שאני נוהגת להזכיר לעצמי כשאני רעבה כמוך- כמו שדוד פתח היום- זה רק ה"מתאבן" המקדים לסעודה עוד חודש...
[-נועד בדיוק כדי ליצור השתוקקות.] לשנה הבאה בירושלים הבנויה.. נ.נ.נ.ב.: תודה גם לכל מסיעי, ליוזמי האימונדרום, ו...לטל!
שירה.

אני התרשמתי מסלט הטונה. היה טוב

האמת באתי בגלל הספרים. יצאתי עם כמה מציאות לא רעות כלל (וטודה לטל שוויתר על מפגש היצ´י) ישירות לאימון בפארק, כך שהרווחתי עוד קאטה אחת (בערך). עדיין לא הספיק. התרשמות אישית? יש הרבה יותר מדי מאמנים טובים בדרום. למה יוסי, דוד וגיא לא אימנו בחיפה כשלמדתי שם? TANJ, לחלוטין. אגב, זה רק אני או שלקראת הסוף העבודה בזוגות קיבלה אופי של טירונות?

עדין לא מאמין שנפרדתי ממפגש היצ´י..

"למה יוסי, דוד וגיא לא אימנו בחיפה כשלמדתי שם? TANJ, לחלוטין." למה לא למדת בבאר-שבע?
"אגב, זה רק אני או שלקראת הסוף העבודה בזוגות קיבלה אופי של טירונות?" רק לקראת הסוף
כנראה שאני באמת לא יודע להסביר את עצמי...
דרך אגב, את סלט הטונה הכינה פראנסיס, שיחד עם אלק בעלה הם כנראה התלמידים הצעירים ביותר במרכז הישראלי לטאי-צ´י: בני 76

She Devil

New member
../images/Emo51.gifלדוד ושאר המדריכים

זאת הייתה חוויה מדהימה וגם קצת מוזרה משום שאני לומדת סגנון אחר. היה מעניין ולמדתי הרבה, בעיקר למדתי שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. שוב תודה על הסבלנות האין סופית. מקווה לראות אותכם שוב
שלכם

She Devil

New member
כן תודה../images/Emo13.gif

האמת היא שהברכיים שלי לא היו מחזיקות מעמד עוד
אגב אני מבינה שעכשיו אתה מקשר
. אני מחכה בקוצר רוח לתמונות. ושוב תודה
שלך

She Devil

New member
תודה על ההתעניינות אבל, לצערי בעלי

מתרסק סידרתי
הוא רוכב על אופנוע שטח (ובכל נסיעה הוא מתרסק לפחות כמה פעמים). ת´אמת עם מישהו היה שואל אותי (שואלים רק לא מתייחסים לתשובה שלי) אז הייתי אומרת שיחזור לרכב על אופנוע כביש, שם הוא הרבה יותר מוצלח. הבעיה היא שכולם אומרים לו להישאר בשטח כי שם פחות מסוכן (לדעתי זה לא נכון אבל...). כל אחד עושה את הבחירות שלו בחיים, אני לא יכולה להחליט בשבילו. הוא צריך לעשות חושבים ולהחליט על סדר עדיפויות (בכל תחומי החיים). יש לו יותר מידי מה להפסיד (מצורפת תמונה). אגב, לך יש משפחה?
שלך

להפסיד דבר כזה../images/Emo35.gif

שיירד מהאופנוע מייד! עדיף
ולא
לגבי משפחה, יש אחים ואחיות, אחיינים ואחייניות, אבא... על אמא את רואה למטה. זוגתי-לשעבר החליטה, אחרי 3 שנים והפלה (טבעית)
שהיא לא רוצה ילדים ומשפחה. אז היום אני מטפל באבא, עושיה שיאצו לקטנצ´יק ולאימו, ומעביר את הזמן...

She Devil

New member
../images/Emo16.gif מצטערת לשמוע

אבל בסיכון שאני ישמע נדושה, לפי האמונה שלי לכל דבר בעולם יש סיבה. אני מאמינה (בשיא הרצינות) שנועדת לגדולות. ולפי מה שקראתי בכרטיס האישי, אתה לא סתם מעביר את הזמן אלא פועל למען אחרים, כנראה זה הייעוד שלך. אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדברת (מיסטיקנית משהו) כמו שאני מאמינה שהמפגש שלנו לא היה מיקרי, ימים יגידו... נשיקה לקטנצ´ק והרבה מזל טוב לאמא
שלך

onidin

New member
היה../images/Emo59.gif פשוט כך ותודה..

לדוד ולכל המדריכים\מארגנים , תודה מיוחדת לבנימין על הסבלנות בתרגולי הרענון
. נפגש בגשקו- דוד הבטחת שיהיה יותר מהנה אפילו
,מצפה לזה . צ´או.

חניבעל.

New member
מוקשים כמובן

וכמובן שהיה פיצוץ..... אגב דוד - אתה יכול לארגן תרגילי שחרור כאלה גם לסוף הגשקו?

למעלה