יאמי. אפילו יש פה מתכון../images/Emo119.gif
ביצה- רק רק רק שהחלמון מבושל כמו שצריך. יש איזשהו ריח שיש לחלבון הלא מבושל שעושה לי בחילה (ומשום מה רק אני שמה לב אליו).
ביצה קשה- אני מאוד אוהבת עם עגבניות, מלח-פלפל ושמן זית. לקחת עגבניה וחתיכת ביצה במזלג- לשים קצת קוטג' ולאכול. בסוף כשנשאר שמן זית עם שאריות- לנגב עם לחם את הצלחת.
חביתה- מורחת קצת שמן במחבת וסופגת אותו- מכינה חביתה דקיקה ופשוט שורפת לנ את הצורה (אני יודעת שיש שם רדיקלים חפשיים) עד שנוצר כיס אויר. אחיות שלי אוהבות שאני מכינה להן חביתה כי אני דוחפת שם הכל: פטריות, עגכניות, ירוקים, גבנ"צ. הפייבוריט שלהן: חביתה עם קטשופ וצ'ילי וגבנ"צ. אני, אישית, לא מסוגלת לאכול את זה. מוזר לי שיש לי קטשופ בביצה. זה כמו קטשופ על לחם. זה מגעיל אותי. קפה אני לא שותה. מסתפקת בתה (לפעמים עם חלב). שוקו- פעם במליון שנה, כשהייתי בריאה מלא זמן, אז אני יכולה להרשות לעצמי, או כשאני נוהגת או shut gun בלילה.
טוסט- תצחקו עליי-
אני לוקחת פרוסת לחם ומורחת עליה קוטג'. לפעמים מוסיפה פטריות (ולפעמים חתיכות גבנ"צ), אולי תבלינים כמו מוסקט (ובבוקר של חורף-
סחוג)
ומשם לטוסטר אובן עד שהקוטג' נמס. אם אין ברירה וצריך לאכול בייגל טוסט- אני מזמינה עם תירס, עגבניות וזיתים שחורים. או רק עם חריף בלי תוספות. אני פשוט לא כל כך אוהבת גבנ"צ. גם בפיצה
אני מורידה אותה