אז איך אתם

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif וואו, זה גס!

חח אני בנאדם שמרן אבת תכלס פעם הוספתי שקדי מרק תוך כדי טיגון, זה יצא משונה...

גם אני6

New member
:) חידשת לי- השכלתי. תודה

ידעתי שהצורה הנכונה היא "להימס" (נ.מ.ס.), ראיתי שהאקדמיה אישרה בשנים האחרונות ממש גם "להנמס". תודה!

יאמי. אפילו יש פה מתכון../images/Emo119.gif

ביצה- רק רק רק שהחלמון מבושל כמו שצריך. יש איזשהו ריח שיש לחלבון הלא מבושל שעושה לי בחילה (ומשום מה רק אני שמה לב אליו).
ביצה קשה- אני מאוד אוהבת עם עגבניות, מלח-פלפל ושמן זית. לקחת עגבניה וחתיכת ביצה במזלג- לשים קצת קוטג' ולאכול. בסוף כשנשאר שמן זית עם שאריות- לנגב עם לחם את הצלחת. חביתה- מורחת קצת שמן במחבת וסופגת אותו- מכינה חביתה דקיקה ופשוט שורפת לנ את הצורה (אני יודעת שיש שם רדיקלים חפשיים) עד שנוצר כיס אויר. אחיות שלי אוהבות שאני מכינה להן חביתה כי אני דוחפת שם הכל: פטריות, עגכניות, ירוקים, גבנ"צ. הפייבוריט שלהן: חביתה עם קטשופ וצ'ילי וגבנ"צ. אני, אישית, לא מסוגלת לאכול את זה. מוזר לי שיש לי קטשופ בביצה. זה כמו קטשופ על לחם. זה מגעיל אותי. קפה אני לא שותה. מסתפקת בתה (לפעמים עם חלב). שוקו- פעם במליון שנה, כשהייתי בריאה מלא זמן, אז אני יכולה להרשות לעצמי, או כשאני נוהגת או shut gun בלילה. טוסט- תצחקו עליי-
אני לוקחת פרוסת לחם ומורחת עליה קוטג'. לפעמים מוסיפה פטריות (ולפעמים חתיכות גבנ"צ), אולי תבלינים כמו מוסקט (ובבוקר של חורף-
סחוג)
ומשם לטוסטר אובן עד שהקוטג' נמס. אם אין ברירה וצריך לאכול בייגל טוסט- אני מזמינה עם תירס, עגבניות וזיתים שחורים. או רק עם חריף בלי תוספות. אני פשוט לא כל כך אוהבת גבנ"צ. גם בפיצה
אני מורידה אותה

גם אני6

New member
הילדים של החברה הכי טובה שלי-אלו הטוסטים

שלהם. לחם, קטג'.. ראיתי את זה אצלה בפעם הראשונה ומאז- זה ממש מצא חן בעיניי. ומה הפלא? הרי אנחנו אופים עם קוטג', עוגות-מאפים-חביתיות, פשטידות עם קוטג', חביתות עם קוטג'. למה לא טוסט?

DDN

New member
איפה שאלת ה"איך אתם אוכלים את המילקי"?

חביתה - בבית, אני עצלן. אני עושה ביצה בקן בטוסטר (שופך את הביצה לתוך פיתה אחרי שעשיתי בה חור, ומכניס לטוסטר למעט זמן על 150 מעלות. בחוץ, אני אוהב את החביתה שלי עם גבינה ועם בצל. פעם, הייתי אוהב את החביתה שלי עם נקניק מטוגן, אבל היום זה כבר לא ממש כדאי לי. קפה - אני לא מת על שתיה חמה. גם את השוקו שלי אני מעדיף קר. לרוב, אני שותה קפה שחור עם 2 סוכר (שעכשיו הוחלף ב2 סוכרזית ושיטה להמיס אותה כמו שצריך) אבל. .. . קיבלנו היום בעבודה מכונת קפה. הלכתי לחנוך אותה עם חלב מוקצף, אז כל הסעיף הזה. . .. .תשאלו אותי שוב בעוד שבועיים. הטוסט המושלם - פיתה, ממרח פסטו, גבינה צהובה, קצת גבינה בולגרית, עגבניות שרי.

DDN

New member
שכחתי

הטוסט המושלם של אמא (כי אמא משקיעה) פלפל קלוי, גבינת עיזים או פטה, וזה נעשה לא סתם בטוסטר אלא בטוסטר משולשים טוסטר משולשים!

DDN

New member
המבצע רק היום, ועד סוף השבוע

ומסוף השבוע עד סוף החודש ומסוף החודש עד סוף העולם.

elcool

New member
בגלל הקטע הזה

אני וחברתי התחלנו לקרוא לטוסטר עם הפסים "טוסט מקבילים" ולטוסטר עם פאנל להכנת וואפל - "טוסטר מרובעים"

כשמערבבים לידי מילקי זה עושה לי בחילה

הדרך שבה אבא שלי וחבר שלי הכי נהנים להתעלל בי ולהרוג לי את השפיות זה פשוט לערבב לידי מילקי. בעעעע

גם וגם. זה כמו לערבב לידי קטשופ עם מיונז

זה פשוט נראה כאילו איזה ילד אכל את המילקי/קטשופ+מיונז באותה כפית אבל בלי לערבב, ואז אמר לאמא שלו: "איכס! מגעיל! וירק את זה בחזרה לגביע/מגש בורגראנץ'" זה בערך כמו הסיפור שסיפרתי על איך המציאות את המעדן גמדים. עם הילד שלא אהב שיש לו חתיכות פרי ביוגורט, אז הוא ירק את זה בחזרה לגביע, ובזמן שזה היה אצלו בפה החתיכות התרסקו יותר מדי טוב.

גם אני6

New member
קטשופ ומיונז זה ה-כ-י טעים:) ר-ק עם זה אוכלים

(בגרסה הכשרה) כיסוני בשר(הרוסים, הקנויים מהסופר:) כי הם יותר טעימים מכל דבר מוכן בבית..) ופלפלים ממולאים:) [אבל, אני מצטערת:(, הגרסה הכופרת יותר טעימה]

יש דברים שאוכלים בלי מיונז?

כשהייתי בצבא חברה שלי הביאה מהבית מן מאכל: סלק מיונז דג מלוח מיונז ביצה קשה מיונז תפוח אדמה מיונז בצל מיונז אני לא אוהבת אפילו חצי כפית מיונז, אז הכמות הזו עשתה לי שוק

למעלה