אז איך אתם מתמודדים?

אז איך אתם מתמודדים?

יום אחד יש לי מיני מגניב שאף אחד לא יודע מה זה ויום אחרי לא רק שהוא מככב בטלויזיה גם יוצא אחד יותר טוב באותו מחיר!!! לא רוצה לחשוב איך אני ארגיש כשיהיה מדובר ברכב... עכשיו אני מבינה את היתרון האמיתי בלקנות משומש- מהרגע הראשון אתה לא מקבל את הטוב ביותר. חשבתי על שתי אופציות בינתיים. הראשונה היא למכור ולקנות חדש אבל אני עדיין לא רוטשילד. השניה היא להמשיך להחזיק בו כמה שנים עד שהוא יהפוך למן פריט קלאסי כזה סטייל איפוד דור ראשון. נחמו אותי איכשהו...

B E N 14

New member
נדפקת...חחחח.....

לא סתם, למזלי אני הולך בקרוב לקנות את האייפוד הראשון שלי (שעוד לא החלטתי מה הוא יהיה) ובחרתי זמן די טוב אני רואה. אתה יכול להחזיק בו עוד איזה שנה ואז להחליף אותו בחדש, עד אז כבר מי יודע איזה דגמים חדשים ייצאו.

זה ברור שזה יקרה

קחי לדוגמא עולם המחשבים כל כמה חודשים יוצאים עידכונים חדשים, אז מה נעשה? נקנה מחשב חדש כל כמה חודשים? במכוניות זה קצת יותר איטי, תקופה של שנתיים שלוש לעידכון, איפוד זה עידכונים כל כשנה בערך, במקרה שלנו אפילו היה עידכון של חצי שנה, אבל לא מדובר בעידכון מדהים, אלא עידכונים קטנים יחסית עדיין לא צריך לבכות.

LinkTree

New member
אין מה להתבאס!

בסך הכל יש לך מכשיר מעולה וכמו שאלרונד אמר - ככה זה היום. אישית אני מרוצה משלי ובתכלס זה לא שזה מוריד מהערך של שלך - הוא רק לא הכי חדש - עזוב שטויות תהנה ממנו - הוא עדייך IPOD.

*GormE*

New member
מכיוון שזה מירוץ ללא קצה

לנסות להשיג את החדיש והמשוכלל ביותר, עדיף להמנע מזה. כשאת קונה מכשיר כלשהו אל תקחי כשיקול חדש יותר או פחות או צבעוני פלוס מצלמה פלוס מעסה גב, אלא תבחרי רק את מה שאת צריכה ולא יותר. כשאני בחרתי את האיפוד שלי קניתי דור שלישי בדיוק כשיצא הדור הרביעי והמחירים שלו הוזלו (של השלישי), כך שהוא עלה כמו איפוד מיני, רק 15 ג'יגה במקום 4 של המיני. ואפילו שהיה דגם יותר חדש בדיוק זה לא ביאס בכלל כי לפי דעתי האיפוד דור 3 הרבה יותר יפה וחמוד מדור 4, ובאמת שאני לא צריכה יותר מ15 ג'יגה או צבעוני או לא יודעת מה. איפוד זה איפוד זה איפוד והרבה יותר כיף איתו מאשר בלעדיו ולא משנה איזה דור.

AGENT SHESH

New member
לטכנולוגיה של היום../images/Emo73.gif

יש יתרונות וחסרונות. היתרונות זה האפשרות להנות מדברים שמעולם לא חשבנו שיהיו כמו איזה נגן שמחזיק 15,000 שירים\50,000 תמונות (ג'י, מעניין על איזה נגן אני מדבר..
) וחלק מהחסרונות זה ההתפתחות המהירה של הטכנולוגיה. אין מה לעשות... גם אני שקונה עכשיו בימים אלו Ipod חדש יגיע למצב שבעוד כמה חודשים המכשיר שלי יהיה ישן... אין מה לעשות. זה כמו הפלאפון שלי - Telit X60. קניתי אותו לפני שנה וחצי. הוא היה אז המכשיר הכי טוב שאפשר להשיג. אני עדיין נהנה ממנו מאוד, אבל יחסית למכשירים של היום הוא נחשב לענתיקה... זאת התקדמות הטכנולוגיה - וזהו.

finding nemo AB

New member
כמעט קרה לי אותו דבר!

זה היה כאשר רציתי לקנות איפוד דור שלישי והיו שלושה סוגים: 10 גיגה, 20 גיגה ו40 גיגיה. ברגע שבאתי לקנות ראיתי שהחליפו את ה10 גיגה ל15 גיגה באותו מחיר, כך קיבלתי 5 גיגה יותר באותו כסף של 10 גיגה... איך לנחם אותך? אל תדאגי, המכשיר הוא טוב ואין לך מה להתבאס ממנו מכשיר מעולה!

vertigo17

New member
אני חושב שאני מתמודד עם זה די טוב

האמת שממש לא מפריע לי.

למעלה