איך אתה לא מפספס...
חשבתי שהפעם תחליק, תוותר, תעביר, אבל לא. אם יש קצת כיף, ישה פה לסדר את העניינים ולהחזיר אתכם למוטב. מה, לא נראה לי אינפנטילי למצוא קישור מלפני 4 שנים??? באמת בנאדם... חצי מהאנשים שכתבו שם כבר אינם כותבים בפורום עוד, והרבה חדשים הצטרפו מאז. אז למה לא לתת להם לדבר? למה גדעת את השירשור בטרם התחיל? כי לא בשום מקום לא מופיעה המילה מנוע/ניקוי/סיכה/מאזנת/זנב וכו'? שהרי במרבית המקרים גם ככה היית שולח את הכותב ל"חיפוש". פורום נועד בשביל שאנשים יכתבו בו. אתה לא רוצה לכתוב? אל. תן למי שרוצה שיכתוב. די כבר לחנך את כל העולם. עכשיו מילא זה היה פה אחד מפורומי RCGoups, אבל זה לא. בפורום הזה אותה הודעה יכולה להופיע 3 ימים בעמוד הראשון. אז זה לא שעוד שירשור יפריע למהלך התקין של הפורום וידחוק לעמודים אחוריים הודעות מאוד חשובות. באמת.............. בנאדם העלה נושא ואתה מוכיח אותו ע"י כך שאתה מציג בפניו שירשור מלפני קרוב ל 4 שנים....... באמת...... אתה לא מרגיש לפעמים טיפה רע עם עצמך? קצת אולי? בטח, אתה תורם המון. המון. אתה אחד האנשים שתורמים פה הכי הרבה. וזה נאמר ללא שמץ של ציניות. אתה אחד האנשים הכי אינטיליגנטיים בפורום ואחד היותר מקצועיים. אף אחד לא יכול לערער על כך. אני לעומתך, תורם פה כנראה הכי מעט. אתה יודע מה? גם לא לעומתך. אפילו לעומת זה שתורם הכי מעט, אני תורם אפילו פחות ממנו. אז מה? אז זה נותן לך לגיטימציה לחנך כל אחד בפורום? למה אנשים צריכים לחשוב 100 פעם לפני שהם רושמים משהו פה, שמא זה לא ימצא חן בעיני ישה? נכון שאנשים לא משתמשים כיאות בפונקציית החיפוש. גם בזה אין ספק אבל כשמישהו מתחיל שירשור כזה, הוא לא באמת מחפש אינפורמציה, בטח אתה מבין את זה. הוא מחפש להנות. וזה מותר, וזה לגיטימי. מה שלא לגיטימי בעיניי, זה לרדת על אנשים שכותבים הודעות שבעיניך הן off topic. מה רע בהודעות כאלה פה ושם? גם ככה אנשים כאן ממעטים לעשות את זה בגלל המדיניות שאתה הנחלת לפורום. ואני לא נכנס לזה שאתה לא צריך יותר לחנך אנשים כי אתה לא מנהל יותר. זה לא רלוונטי. וזה ברור שזה בדם שלך בין אם אתה מנהל את הפורום ביד רמה או לא. וזה בטח לא נגמר בפורום. אז בבקשה ישה, די. באמת די. תן לאנשים להנות בדרך שלהם. זה פורום טיסנאות, ו"איך אתה התחלת בטיסנאות" קשור לטיסנאות לא פחות מ"איך לצפות כנף". אז פעם אחת תתאפק. בוא נתחיל מפעם אחת, ואז תראה איך אנשים נהנים ואולי תבין שאנשים אחרים ממש בסדר עם זה שפעם ב 4 שנים עולה שירשור שכבר היה כאן. כי זה באמת בסדר.