אז... איזו פאתט את?

Anna begins cc

New member
אז... איזו פאתט את?

נתקלתי בסרטון הזה שנעשה על ידי בחורה מקסימה ומוכשרת באחת הקבוצות בפייסבוק,
משום מה,הוא הצחיק אותי והעציב אותי בו זמנית.

בנות - איזה סוג פאתט אתן?
בנים - איזה סוג פאתט יצא לכם לפגוש, איזו פאתט הכי נוראית ועם איזו הייתם מוכנים להמשיך לצאת?

סרטון מדליק

אני בטוח סוג של פאתט, אבל לא כזו שמאופיינת בסרטון

אין כזה סרטון על גברים? כי יצא לי לפגוש כמה פאתטים בזמן האחרון..

Anna begins cc

New member
אם היה לי ציוד, הייתי מצלמת כזה

כי את התסריט אני בטוח יכולה לכתוב :)
למרות שיהיה לי יותר קל לכתוב סרטון של "איזה מניאק אתה", כי סוגים כאלה יש לי מאה..

ebi83

New member
תגידי איזה ציוד את צריכה..

יש מצב שניתן לארגן אותו בקלות

Anna begins cc

New member
מי זה הקומבינטור הזה?

אולי באמת תארגן ציוד (מצלמה, מיקרופון, תאורה, דולי, עורך וידאו, מלבישה, מאפרת) ונעשה סרטון כזה בהשתתפות שחקני פורום הכרויות 30+ והוא יהפוך להיות ויראלי ואני אהיה עשירה!
(גם אתה תקבל משהו, בסדר..)
&nbsp
האמת היא שהציוד שאני הכי זקוקה לו כרגע זה כיסא מחשב חדש ואורטופדי שלא יהרוג לי את הגב כמו הכסא הנוכחי.
כזה יש לך?

ebi83

New member
יש מה שתרצי

רק שלא בטוח שאני יכול לדאוג לו

&nbsp
ולגבי הציוד צילום ושות', אפשר לארגן את זה (חוץ מדולי שמבחינתי זו עדיין הכבשה המשובטת).
&nbsp
אה ומשהו נוסף- וידאו ויראלי לא הופך אותך לעשיר.. הלוואי וזה היה

Anna begins cc

New member
ומה אני אעשה איתו?

הפטיש שלך הוא כמו הפטיש של ת'ור,
אף אחד לא יכול להרים אותו מלבדך.
אני עדיין לא ראויה.

ebi83

New member
והתשובה לשאלה שלך היא

שמאתמול אני חושב לשים לך את השיר הזה כתגובה (סתם כי זה מתבקש).

בעברי הייתי

פאתט הטלפון
. עד לשלב שבו הבנתי שזה קורה עם גברים שנהנים לשים את האישה להתבשל על אש נמוכה ולהיות קשים להשגה.
מאז כבר לא היה הצורך, באותו הרגע שבחרתי להכיר רק גברים שיכולים בביטחון "להיות שם" מבלי להתעסק בניהול חשבונות.
עכשיו הטלפון יכול לעיתים להשכח לחלוטין, מתוך ידיעה שאני "נמצאת במחשבה" והגעגוע הוא טוב וקיים.

Anna begins cc

New member
פעם אחת

מישהו אמר לי שגרמתי לו להיות פאתט טלפון (לא במילים האלה, כמובן) ונשבעת שזה לא היה בכוונה ,אני פשוט הבנאדם הכי מסנן בעולם. באמת. אני עונה לאחת מתוך עשר שיחות טלפון, ויכול לקחת לי שעות לענות להודעה.
זה לא בא ממקום רע או ממקום שמשחק משחקים, אני פשוט שונאת להיות זמינה כל הזמן, ואני מעופפת ועסוקה ולפעמים אני שוכחת.
אז אולי זה לא תמיד עניין של בגרות או משחק.
&nbsp
אחרי שישנתי על זה בלילה, אני חושבת שמעולם לא הייתי פאתט בהמתנה, לא פאתט חונקת ובטח לא פאתט מסנוורת (הלוואי, הייתי רוצה להסתנוור קצת..)
הייתי פעם אחת פאתט זיקית, סוג של, וזה עבר לי תוך שתי דקות,
ואני כמעט תמיד פאתט מתאמצת (בחיים באופן כללי, לא בדייטים) וזה לא בקטע רע, פשוט לוקח לי שעות להתארגן ולהתאפר, ואני מחליפה בגדים בקצב רצחני (למרות שממילא הכל אצלי שחור ונראה אותו דבר..)
&nbsp
&nbsp

מותק

את עסוקה אבל מתארת לעצמי שמראה סימני חיים ונשימה סדירה.
אני מדברת על בחורים שממציאים תירוצים מפגרים, שלא אתפלא אם יאמרו הכלב אכל לי את הסלולארי. ועם כאלו, קל גם להחליף היוצרות. אז ידעתי לעשות את המוות חזרה, ושאני אחכה? לא לא . הם יישארו עם הלשון בחוץ. מתחננים.
ואז יעופו לכל הרוחות עם הסבר, נימוק ועצה לחיים, שלא יגידו שאני לא נחמדה.
ומפה והלאה יצאו אבל יצאו לחלוטין מחיי. אין לי כוח לשטויות האלו.
תמיד טוב, גם אם עסוקים, לרשום שעסוקים, להראות שמישהו במחשבה ותחזור אליו יותר מאוחר. בכלל ..ידידים, חברים, חברות...
כשיש רצון יש איך להביע אותו, גם אם פיזית לא מתאפשר.
ואת בסדר את

Anna begins cc

New member
באמת?

אם היית מוסיפה סוג של פאתט שיזכיר לך אותך, איזה היית מוסיפה?

הוו זה קשה

פעם אחת הייתי פאתט עיוורת.
הייתי עם מישהו (רוצה פיצה) שאם ביזי של היום הייתה יכולה להיות במקום של ביזי שלפני כמה שני, הייתי נותנת לעצמי לום בראש.
ולמה זה פאתט? כי הייתי איתו בשביל לצאת מקשר עם גבר אחר.
&nbsp

Anna begins cc

New member
איך קיוויתי שרוצה פיצה יכנס כאן איכשהו :)

האמת היא שהיא די נפוצה, הפאתט העיוורת,
אני חושבת שאין כאן מישהי אחת בפורום שתוכל לומר שהיא לא עשתה פעם בחירה שגויה ועיוורת שאחר כך גרמה לה לתפוס את הראש ולהגיד "באמת? באמת הייתי איתו? מה נסגר איתי?"
כל אחת מסיבותיה שלה..

dori78

New member
הו,
!

אם אתן אוכלות פיצה תקראו לי גם, פלייייייייייז.

למעלה