אז איזו חיה אתם? יש משהו במה שיצא לי יצאתי כלבה
ה השלושר New member 17/9/13 #2 לא מבין את התשובה שקיבלתי שם זה כתב לי שאני בערך דביבון יער, אבל לא בדיוק דביבון יער. לא מבין למה הכוונה.
לא מבין את התשובה שקיבלתי שם זה כתב לי שאני בערך דביבון יער, אבל לא בדיוק דביבון יער. לא מבין למה הכוונה.
ה השלושר New member 17/9/13 #4 זה אומר דרשני אין לי בעיה עם לוטרות, דווקא נחמדות מאד, אבל למה דווקא לוטרה ?
ד דניאל12319 New member 18/9/13 #43 בניגוד לאסטרולוגיה לפחות כאן זה מבוסס על הגיון כלשהו. גם אם גס מכדי לתת ניתוח רלוונטי.
F FineSilverMan New member 19/9/13 #52 זה ממש לא אסטרולוגיה זה ניתוח פסיכולוגי http://en.wikipedia.org/wiki/Myers-Briggs_Type_Indicator
A Anna Cohen New member 18/9/13 #20 אני פשוט אוהבת סוריקטות הן חיות מדהימות סוריקטה חביבה שהועילה בטובה לתת לי זווית צילום טובה (גן החיות של בודפשט)
אני פשוט אוהבת סוריקטות הן חיות מדהימות סוריקטה חביבה שהועילה בטובה לתת לי זווית צילום טובה (גן החיות של בודפשט)
L LdsPdV New member 17/9/13 #10 ועוד משהו בקטנה אני מחפש דולפינה... אם תמצאי אחת באזור, תעדכני אותי בבקשה...
L LdsPdV New member 18/9/13 #28 נו, עכשיו לכי תנסי להסביר לדניאל שיש דברים שהמוח לא יכול להסביר (עם כל הכבוד למדע...)