אז אחרי

da1boy

New member
אז אחרי

DARK SIDE THE WALL WISH YOU WERE ANIMALS ATOM HEART MOTHER איזה אלבומים הייתם ממליצים לי לשמוע של פלויד?

Inis mor

New member
פגעת בול

The final cut היה האלבום השני שלהם שקניתי. לפי דעתי בלעדיו התמונה של The wall-לא מושלמת!

לא יאומן..אני בדיוק באותו מצב שלך!

הבאים שלי ככל הנראה הם Meddle ו- Devision Bell . השאלה היא איך שאר השירים ב- Meddle חוץ מ- Echos המהולל????

FuryUri

New member
מעולים...

זה הדיסק הטוב ביותר שלהם לדעתי (ולפי מה שהבנתי לדפי דעתם של רבים אחרים כאן :>) כל השירים בו פשוט מדהימים!!! ללא ספק meddle ... הדיסק הבא שאת צריכה לקנות ללא שום צל של ספק :>

וינסנטי

New member
לא להגזים, בבקשה...

אומנם שירים מעולים, אבל החצי הראשון של האלבום הוא בעיקר אקוסטי, עם דגש על הליריקס, ולחנים בינוניים. אבל מצד שני- "אקוס" באורך מלא.. שווה. רוץ לקנות :)

FuryUri

New member
אז?

זה שהם אקוסטים ודגש על הליריקס זה אומר שהם לא טובים? ו OOTD יש דגש על הליריקס? >< טוב לדעת :>

וינסנטי

New member
כי בינינו..

לא הרבה שירים אקוסטיים ועם דגש על הליריקס נחשבים "מדהימים". אל תבטיח לו שהם מעולים, הם טובים, אבל לא כל אחד יאהב אותם. ו-ootd- אמרתי "רובו של הצד הראשון". זהו באמת שיר מצוין:)

א5ני ממליצה לך

לקרוא את הדברים אשר נכתבו בפורום בעבר על האלבומים שטרם שמעת. על MORE יש כמה וכמה מאמרים, בארכיון המאמרים של הפורום. יש גם דיונים על חלק מהאלבומים במסגרת פרוייקט השירים שאנו מקיימים (הדיונים טרם הועלו למאמרים, אבל ניתן למצוא אותם באמצעות פונקציית החיפוש). סה"כ, יש המון מידע והמון דעות בפורום על האלבומים האלו. אתה מוזמן לקרוא.

למעלה