הפסיכיאטר שלי חושב אחרת
ת תקשורתן 30 New member 20/12/07 #74 שבלולה, קבלי אחת קטנה... פעם קראתי שהעישון מזיק לבריאות, ומיד הפסקתי אח"כ קראתי שהשתייה מזיקה לבריאות, ומיד הפסקתי לאחרונה קראתי של מזיק לבריאות, ומיני אז הפסקתי ל ...
שבלולה, קבלי אחת קטנה... פעם קראתי שהעישון מזיק לבריאות, ומיד הפסקתי אח"כ קראתי שהשתייה מזיקה לבריאות, ומיד הפסקתי לאחרונה קראתי של מזיק לבריאות, ומיני אז הפסקתי ל ...
ה המאושרת1 New member 20/12/07 #75 ואני קראתי את הרשום על הוראות ההכנה של המנה חמה. והיא עדיין לא מוכנה. מישהו יודע למה???
ה המאושרת1 New member 20/12/07 #78 |פורצת בבכי| ואיכה אקח ומישהו פילח לי ת'חומר... {ראה ערך השרשור שם שם}
א אמפדוקלס New member 20/12/07 #86 אז גשי לשכנה קחי ממנה חצי קילו גת. יש להם כמויות, אתמול חזרו מהשוק בקרית גת.
ש שבלולית U4 New member 20/12/07 #91 אבל גיטריסט נעלם ../images/Emo168.gif... וחוצמיזה מה יותר מעניין? מממ.... תמהני..
O odery New member 20/12/07 #95 נכון לכתיבת ההודעה ההיא אחזנו ב89 עכשיו אנחנו על 94.ויפה מצדך שבטובך אתה מתיר להמשיך,אתה מוסמך? אפשר פסיקות בעוד נושאים? איך אתה באבן העזר?
נכון לכתיבת ההודעה ההיא אחזנו ב89 עכשיו אנחנו על 94.ויפה מצדך שבטובך אתה מתיר להמשיך,אתה מוסמך? אפשר פסיקות בעוד נושאים? איך אתה באבן העזר?