אז אחרי 3 שנים בערך...

DeepThoughts

New member
אז אחרי 3 שנים בערך...

ערוץ 10 סיימו לשדר את עונה 10. והיום יום ראשון אז בהולמרק : פרקים 11+12 של עונה 11 בשעה 22:00 www.tv.com תהנו
 

ginjul

New member
זה יחזור מתישהו לשעה חמש ורבע?

כמו שזה היה קודם? כאילו, כשתתחיל העונה הבאה? [אגב- מתי זה יקרה?!]
 

DeepThoughts

New member
זה אף פעם לא היה ב17:15

ונראה לי שיש בעיות עם ערץ הולמרק בכלל (זאת אומרת למי שמנוי על Hot)
 

nWkobi

New member
לא....אני ראיתי את שני הפרקים אתמול

בלי בעיות החל מהשעה 22:00.... הכי אהבתי את הקטע של לוקה וסאם: סאם:"האם זו כבר פעם שנייה שאתה אומר לי שאני כועסת על משהו שאני לא חושבת עליו?" לוקה:"לא הבנתי...מה אמרת?". חחחחחח זה היה פשוט קטע שהפיל אותי מצחוק!
 

ginjul

New member
זה לא יחזור לשעה יותר מוקדמת?! X_X

שיט. כמה מתסכללל זה כן היה בחמש ורבע לא? מה הבעיות של ערוץ הולמרק?
 

ginjul

New member
יש לי בעיה עם השעה בגלל..

אוקיי, זה הולך להשמע מוזר; אין לי טלוויזיה בבית, כשאני רוצה לראות תוכנית או משהו אני הולכת לסבים שלי, שגרים לידנו, ואני לא יכולה ללכת לשם בשעות מאוחרות...... :S כמה מתסכל. וכמה שזה נשמע דפוק.
 
איזה בעיות? ../images/Emo12.gif שאלה

אני בהוט, ולא נתקלתי עד עכשיו בשום בעיה שלא הייתה גם ביס
והשאלה - הנרי שהיה אורח בפרק, הוא כ"כ מוכר ואני לא מצליחה להיזכר מאיזה עונה הוא ומה בדיוק היה הסיפור איתו. מישהו?
 

DeepThoughts

New member
ג'ורג' הנרי היה הסטודנט הדביל

של קרטר מעונה 4. וכן, גם העורך דין היה בעבר בעונה 4, היה העורך דין של מארק עם התביעה שהיתה לו וכו' היתה כתבה לפני כמה זמן שיש כמה ערוצים בסכנת ביטול, ביניהם הולמרק ונשיונל ג'יאוגרפיק ו bbc prume דרך אגב, כשהיאש מפוצץ לעצמו את הראש- הם צינזרו את זה.. עוד מישהו ראה את הפרקים אולי? בשבוע הבא יש פרק קארי- שזה חובה must see!!
 

nWkobi

New member
עזבי צנזרו שירה...

כשאדם יורה לעצמו כדור בפה הראש שלו בטוח לא נשאר שלם...ופה הם הכניסו לו צינור הנשמה כאילו כלום...זה היה הזוי לגמרי. אגב,היה נחמד לראות את הנרי וקרטר מסתדרים ככה...ובכלל,הנרי הספיק מלא ב-6 שנים...סחתיין על המהירות.
 
ידעתי שזה העורך דין!

אני גאה בעצמי
[ואוף, זה מעצבן אותי שהם מצנזרים. נראה לכם שיש את הקטע ביוטיוב או משהו כזה?]
 

nWkobi

New member
תשובה

כן הם רכשו אותה לשידור,אבל זה ערוץ 10....לך תדע מתי בדיוק...
 
למעלה