אז אושר או לא אושר?

raananacity

New member
אז אושר או לא אושר?

בגיליון סוף השבוע מופיעה כתבה שאומרת שמשרד הפנים לא ביטל את ההגבלות. תגובת העירייה היא שמשרד הפנים ביטל את ההגבלות ופרוייקט כיכר העיר יוצא לדרך, ומתחת לתגובה מופיעה שחור על גבי לבן תגובת משרד הפנים שלא ידוע להם על כך דבר. נשאלת השאלה מי כאן הטיפש, הציבור או נבחריו... די לחופריאדה.

raananacity

New member
החופריאדה הזאת כבר מזמן מזמן לא מצחיקה.

ומילא אנשים מנומנמים שאין להם דעה לכאן או לכאן (אם כי קשה להבין איך - גם האדם האסקפיסט ביותר יתקשה להתעלם), אבל אלו שתומכים במודע? את זאת אני מתקשה להבין. אולי המדובר בתושבים חדשים יחסית שלא הכירו את רעננה הטובה, ומבחינתם זה לא חשוב.

raananacity

New member
והנה רשימה על פורום התושבים, שימו לב לטוקבקים

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4052207,00.html יש מי שהיה רוצה להאמין שמדובר בדמות אחת עלומה שאינה מרוצה מהמתרחש בעיר, אבל הטוקבקים ו-2000 תושבים ברשימת התפוצה נכון ליום פרסום הרשימה אומרים אחרת. נקווה שההפגנות יצאו לפועל, ונקווה שמארגניהן ישכילו לא להשאיר פתח להשתקה וידאגו לכל ההיתרים המשטרתיים ויקפידו על קלה כחמורה. יהיה מי שישמח לנצל זאת.

raananacity

New member
לי אין מושג במי מדובר, והכשלונות אכן לא חדשים

גם חופרי לא חדש. בכל מקרה, עלומה או לא, היא כנראה עשתה עבודה מעולה בשכנוע תושבים שאין להם מושג מי היא שהגיע הזמן לשלטון חדש. מעניין אם היא זו שאחראית על הפעולות האיומות שבוצעו ע"י חופרי ושות' שגרמו להדרדרות איכות החיים כאן ולזלזול המתמשך בתושבים. אולי מדובר בסוג מתקדם של היפנוזה... אפילו אני השתכנעתי שהוא פועל על דעת עצמו.

raananacity

New member
באמת? אפילו ניסיתי להמנע ממילים בלטינית,

שכולם וכולן במיוחד יוכלו להבין. אני שמח שזו הביקורת היחידה שמצאת - כנראה שהצלחתי.

ATAF151

New member
יש לי ביקורת על חופרי, אבל בכתבה מגזימים מאוד

1. העיר מוזנחת ומלוכלכת בצורה בלתי רגילה - נו באמת? כמובן אפשר למצור מקום לשיפור, אבל לא להגזים בבקשה, עוד מעט ירחמו עלינו ברחובות עזה ורפיח. 2. אין קשר ישיר לראש העירייה - זה פשוט לא נכון, הוא דווקא מאוד זמין כמעט במיידי דרך אי מיילים ותוך זמן לא מוגזם גם לפגישה פנים מול פנים. ראש העיר מגיב נכון בזה שהוא מברך את הפורום ומציע להם להיפגש איתו ולדון בכל מה שעולה על דעתם. ואת זה הם באמת היו צריכים לעשות לפני שהם יוצאים בקמפיין.

הדרך להצליח במאבקי grass-roots

היא אכן להיצמד לאמת. בדרך כלל, ככלל-אצבע בכל מאבק שהוא, האמת אפקטיבית דיה בכדי לעבוד אתה ולהצליח. מגזימנים הם כאלו שלא יכולים לסחוף אחריהם יותר מקבוצה מצומצמת, בבחינת דומה מושך דומה. אלו היו 10 שניות על מאבקים חברתיים
:-;

raananacity

New member
יחסית למה שהיתה העיר מוזנחת

זה נכון שהוא מגיב נכון מבחינתו בזה שהוא מברך את הפורום, נשאלת השאלה האם זו תחושתו האמיתית. מה גם שלא עושה רושם שהפורום מעוניין בברכות אלא בשינוי.

למעלה