אז אגמור

אפי לוג

New member
אז אגמור

בשיר מזמור לבנות !!! אין אין אין כמו נשים ! בשורה אחת - הן אומרות הן קוטלות הן מצחיקות הן שנונות הן מלקקות הן מקסימות !!! לקרוא אתכן ולהתענג. בנים, עכשיו תורכם.

לי-אור.

New member
גובלן

זה תמיד מרגיע ומקרמה גם אבל זה אם את ממש , אבל ממש מוכשרת ושלא תיפול לך עין שם.. לי-אור מכשירה לפסח

אפי לוג

New member
הקהל מתבקש

להישאר במקומות לא לעמוד במעברים לא לחסום יציאות וגם לא להריע זה מפריע את מנוחת הכרטיסן. לאן את ממהרת? הרגע הגעתי

א י ל ה

New member
את מהממהרות?

והייתה אחת שידעה לסרוג קונדומים... זה ממש מרגיע וגם דורש ראש. עם שכל, כלומר. לא סתם שמזדקף. כי שם, אם נופלת עין... אויאויאוי... א י ל ה מחפשת חרוז לעין

לי-אור.

New member
זה לא שאני רוצה

לסכסך... אבל זיווקל´ה, בחייאת, ראבאק, קודם מסתפקת אחר כך שמה זין ובסוף דוחפת חרוז לעין של א י ל ה?? לי-אור שירותי הבהרה בע"מ וגוונים גם

לי-אור.

New member
ושוב ,

לא שאני ב א מ ת רוצה לסכסך, אבל קין לא היה זה שהבל הרג אותו בסוף??? לי-אור מיטת נשיקה

קארין

A, היתה כלב לעומת מה שאני עשיתי בצבא. לי-אור, למה את משנה נושא? את עדיין סכסכנית. נותנת לעצמי הקשב! אחד טוב לזכר ימים עברו. זיוי [נוקמת ונוטרת בע"מ]

א י ל ה

New member
את גם עושה ת"ס תס"ח?

פתיחת ראש חץ מודרג, אחת אחת סגור! א י ל ה רב סמל ראשון ושני

א י ל ה

New member
תבדקי שוב

השפם הדרדלֶה הזה? זה שפם של צ´רלי צ´פלין. לא של רס"רים. וגם זה בקושי, רק כי הלשון שמתחת לשפם חשובה לי כרגע. א י ל ה מציירת לי שפם

למעלה