אז אגמור בשיר מזמור....

אז אגמור בשיר מזמור....

שלום לכם,‏ אני קורא סמוי כאן כבר כמה חודשים.‏ לא אוהב להגיב על נושאים אבל אני קורא ממש הכל כל תגובה שנוספת למערכת ‏.‏ בקיצור אני נמצא עמוק עמוק בארון לא יצאתי ולא אצא ‏,‏ השבת שמעתי מחבר שלי שיש איזה מדרש או אגדה שכתוב:‏ שלכל בן אדם בעולם יש 7‏ כפילים שהם דומים לו בגופו ובנפשו ובמידותיו.מייד חשבתי לעצמי איפה הוא הכפיל שלי מספיק ‏1‏ לא צריך את כל השבע אחד שיהיה איתי ויתמוך בי ידבר איתי ‏.‏ אותו ‏1‏ שנמשך לאנשים שגם אני נמשך אליהם שאוהב לעשות את מה שאני אוהב לעשות בקיצור הכפיל שלי.‏ חשבתי שאם אני נמצא באתר אז גם הוא נמצא כאן כי הוא הכפיל שלי.‏ בקיצ :‏ אם אתה כאן ונראה לך שזה אתה צור איתי קשר במסרים ‏.בברכת שבוע טוב החפץ בעילום שמו...

SpongeBob7

New member
היי...

אני חושב שכל אחד מחפש את הכפיל שלו..... אפשר לבדוק

7‏ כפילים - יותר מידיי...

/tapuzforum/images/Emo24.gifאני בטוח שכל אחד היה מסתפק בדמות תבניתו, האחד והיחיד שלו שיחיה איתו. כמעט כולנו מחפשים את כפילנו, שיבוא במהרה בימינו וימלא בתוכן את חיינו. לא חיפשת ומצאת אל תאמין, חיפשת ולא מצאת אל תאמין, חיפשת ומצאת תאמין. יש בו חסרים לרוב מהצפון ועד הדרום, צריך למצוא את זה שיעטוף אותך באהבה ובחום...

צודקים ! אבל ‏...

ברור שכל אחד מחפש את הכפיל שלו כי זה מעניין לראות אדם שמתנהג כמוך,‏ השאלה שלי היא האם באמת הכפיל שלא הוא גם "הומו" או שהוא לא ואז לא יעזרו שום מודעות ומסרים כדי למצוא אותו כי בחיים הוא לא יסתכל בפורום...‏ ?‏

ספר ריק

New member
אני חושב שתצטרך לכתוב על תחביבים וכאלה כדי

למצוא מישהו דומה לך. כי מההודעה שלך אי אפשר ללמוד מי אתה כלל... אולי טיפוס רומנטי...שמדרש אגדה חביב כזה מכוון את צעדיו...לא יותר מזה..

ברור כאילו...

לא חשבתי שיידעו מי אני מתוך ההודעה הזאת,‏ מי שירצה לשמוע אשמח להתכתב במסרים.‏ תודה רבה לכם .‏ ‏

לבחור אהוב שמחפש בחור אוהב :)

ת'אמת בהתחלה שמחתי על הגילוי שיש לי אולי עוד 7 כפילים שמסתובבים שם בעולם, מעולם לא שמעתי על מדרש האגדה שציטטת. אבל אז תקפה אותי השאלה: האם הייתי יוצא עם עצמי? האמת שאני לא בטוח שכן, זה נראה לי משעמם, לא? הכל צפוי כל כך, ומי יחשוף אותי לתחומי עניין אחרים?יראה לי את העולם בצרוה קצת שונה? ככה גם משבע עובירם להיצע הרבה יותר גדול... חוץ מזה שנראה לי שאחד כמוני זה כבר יותר מדי לעולם שלנו :)

למעלה