אזרתי אומץ!!!!

גרזנית

New member
איפה יש טפנוקים?

אני מחפשת כבר הרבה זמן למיטב ידיעתי כבר כמה שנים אין.

מישלינה

New member
אנחנו משלבים: טפנוקים ביום והאגיס

בלילה, בתקופה זו. בעבר השתמשנו רק בהאגיס כי היו הרבה מבצעים וקניתי סטוקים. בזמן האחרון קשה להשיג במבצע, אז עברנו לשילוב. השתמשנו ביום גם בטיטולים של חוגלה והיינו מרוצים. את ליטופים של סנו פחות אהבתי. ובכל זאת, אני מחזיקה אריזה של ליטופים להחתלה לזמן קצר: לפעמים הילדון שלי מכין בטיטול "מתנה" כשעה או חצי שעה לפני זמן האמבטיה. אני שמה לו טיטול פשוט וזול לזמן הזה. טפנוקים החדש-קניתי ברמי לוי באזור ירושלים ומודיעין, ובמודיעין יש ב"סופר-פלא". בשניהם מחיר חבילה עכשיו הוא 40 ש"ח.

גרזנית

New member
תיראי בבקשה עם יש על האריזה טל.

אני ממש רוצה טפנוקים. בעבר זה היה חיתול נהדר והשתמשתי בו עם הגדולים, מעולם לא היו נזילות כמו עם ההגיס/פמפרס לפי הידוע לי המפעל נסגר לפני שנים, כך שיש שתי אפשרויות: 1. הטפנוקים שאתן מוצאות זה מסטוקים מאד ישנים (נסגר ב 2003) 2. פתחו מחדש אם את יכולה למצוא לי על האריזה טלפון של שרות לקוחות אודה לך מאד.

annes

New member
שמעתם על חיתולים שנקראים בייביסיטר?

ונמכרים ב-15 ש"ח (כן כן) לחבילה?? מתסתבר שקיים דבר כזה, אולי רק בצרכניות באזורים חרדיים - שמעתי על זה במקרה מחברה ששכנה שלה בקשה ממנה להביא לה כאלו לתינוקת שרק נולדה - אני אישית לא ניסיתי, אבל הבנתי שהישבנון הקטן ממש לא הגיב טוב לנסיונות החיסכון...אגב, בדר"כ נותנים להחליף חיתולים בכל סופרמרקט/סופרפארם גם אם אין קבלה, זה נראה אולי חוצפה, אבל מצד שני, הם מרוויחים עלינו כל כך הרבה, אז למה שלא נתחמן גם אנחנו אותם?

אני רק רוצה לומר

שעד כמה שידוע לי, אם הילד ישן טוב בלילה, הוא לא עושה את צרכיו תוך כדי הלילה, כך שלטיטול יש מקסימום לספוג את תחילת הלילה ואת סופו, אלא אם כן הוא מעורר באמצע הלילה ועושה...

תקע שקע

New member
ליטופים../images/Emo45.gifטפנוקים=תפרחת חיתולים|לא

אני משתמשת בליטופים. מרוצה מאוד! אין ריחות זולמאוד הבעיה שהבת שלי בדיוק בין שתי מידות כרגע, אני מנסה האגיס,טיטולים פרימייום, ועוד אבל לכל אחד יש את החסרונות שלו. מחכה כבר לחזור לליטופים! שמעתי מהרבה מאוד שטפנוקים עושה תפרחת. גם לבת שלי זה עשה. שימו לב.

למעלה