אזרתי אומץ!!!!

אזרתי אומץ!!!!

אחרי האכזבה מפמפרס לפני כמה חודשים ולאחרונה גם מהאגיס שהתחילו לנזול. קניתי חבילה של ליטופים 36 יחידות ב-24.90 אמרתי מקסימום נזרוק 25 ש"ח, להפתעתי מלבד למרקם הפלסטיקי שלהם ספגו כל הלילה ללא נזילות וגם במשך היום. עכשיו צריך לנסות גם את טפנוקים שלפחות במרקם נראים יותר נעימים אבל הם לא זולים כמו הליטופים. סתם רציתי לשתף ולשמוע גם את חוות דעתכן אם אתן גם משתמשות בסוגים אלו

ואצלי ליטופים פשוט אכזבו הילדה היתה

שעה איתם, פיפי אחד וכל החיתול היה ספוג ומגעיל כזה, וממש לא נעים ממש עמוס, וכולה פיפי אחד, ולא הבנתי למה היא נדנדה לי לא היה לה נוח אז אחרי שבדקתי הכל גיליתי את החיתול.........על הפנים אבל חברה שלי משתמשת מאוד מרוצה.

ליטופים - גועל של חיתולים

ליטופים - גועל של חיתולים , פשוט צרב לי את הטוסיק של הילדה . אין על אגיס או פמפרס - משלמים יותר אבל בטוח .

tunalover

New member
אני פמפרס לא קונה יותר

קניתי חבילת ג'מבו בזמנו והצטערתי על כל רגע. מהסירחון, כל הזמן הייתי בטוחה שהילד בקקי וזה היה הריח של הטיטול. שלחתי להם תלונה עם 2 לדוגמא ואף פעם לא קיבלתי תשובה. אם היו שולחים דוגמאות אחרות להוכיח לי אחרת הייתי אולי משנה דעתי אבל בינתיים נישארתי עם טעם רע על פמפרס.

שירלי ד

New member
מאוכזבת של האגיס!!!../images/Emo46.gif

קנינו 5 חבילות באיזשהו מבצע שהיה לפני חודש, אין לי מושג מה שונה "פתאום" בטיטולים שלהם אבל כל הפיפי בורח החוצה **יש לציין שזה לא קרה לפני שהם התחילו לשווק את הדגמים החדשים!!! יצרתי קשר עם המוקד(שגם זה היה פרוייקט בפני עצמו) והמוקדנית בשיא האדישות נתנה לי לדבר...ואז כשסיימתי הציעה לי שהיא תשלח לי דוגמיות של הדגם החדש כעסתי ולא הסכמתי וביקשתי שיחליפו לי את כל החבילות שיש לי בבית כי הם פגומות, דיברתי גם עם מנהל והם בשום פנים ואופן לא הסכימו הבעיה שהחבילות נקנו בסופר לייד הבית ואין לי חשבונית בשביל להחזיר ואני פשוט תקועה עם החבילות הדפוקות האלו בנתיים הוא ישן עם פמפרס בלילה ולא נוטף לו טיפה!! בשבילי כרגע פמפרס הכי טובים! וחוץ מזה הזלזול של האגיס בלקוח והניסיון "לדחוף" לי ישר את המוצר החדש.. נורא עצבן אותי ***ולמה עד לפני שיצאו החבילות החדשות לא קרה לנו כזה דבר שנזל הפיפי מהטיטול ובמשך 8 וחצי חודשים אני משתמשת לו בהאגיס.... לדעתי הם פגמו בטיטולים הישנים על מנת שנקנה את הדגמים החדשים!!! בדוק!!

שירלי ד

New member
מיותר לציין שבהאגיס אני לא ישתמש !!

אם אני קונה מוצר שאין לו "אמא ואבא" אני לא יקנה אותו יותר!! ועוד במיוחד שאני משלמת ממיטב כספי!

אוצה

New member
שירלי גם לנו היו בעיות עם האגיס

שנפתרו. דווקא הייתי מאוד מרוצה משירות הלקוחות שלהם. תמיר היה כנראה בין מידות אצלם. אמנם לפי הרשום על החבילות הוא היה בטווח אבל הטיטולים נזלו (ניסינו גם מידה 4 וגם מידה 4+ שהם שלחו לדוגמא). אחרי כמה שבועות הכל הסתדר והם לא שבו לנזול. יכול להיות שהבן שלך עוד לא מתאים למידה שקניתי. אצלנו, נראה לי שלתמיר היתה בטן (שמנמנן קטן) אבל הטוסיק וההיקף מתחת לבטן היו קטנים יותר ואז הוא היה קם בבוקר רטוב בקו הבגד שמעל לחיתול. זה עבר והיום אנחנו משתמשים בפמרס ליום ובהאגיס דווקא ללילה... מקווה שיסתדר.

אני גם במאוכזבים!

עוד שלחתי להם מכתב עם חיתול כמו שהם ביקשו, כי החיתולים נזלו (חבל על הזמן..), ומה עונים לי החצופים?? "לפי בדיקתנו החיתולים תקינים!!". אבל זה לא רק אצלנו אלא אצל עוד הורים שנתקלו בבעיה החדשה. פשוט זלזול!

mich12345

New member
גם אנחנו במאוכזבים

בינתיים נסיתי את הסוג השני של האגיס (עוד לפני שהתעצבנתי עליהם והחלטתי שאני לא קונה יותר מהחברה הזו), טיטולים (התחילה אדמומיות בטוסיק), ופמפרס שבינתיים מצוין. נראה לי שנישאר עם פמפרס לפחות ללילה, ואולי משהו יותר זול לשלוח לגן למשך היום.

פלגיה

New member
גם אני מאוכזבת האגיס

דפוקים לחלוטין בחודש האחרון. אפילו לא ניסיתי לדבר עם שירות הלקוחות. מחפשת עכשיו תחליפים טובים. ואולי הגיע הזמן לגמילה.

אז אולי הגיע הזמן.....

להצביע ברגליים.... היינו היום בשופרסל דיל בחולון וראינו שחבילת טיטולים עולה (במחיר רגיל) 47 ש"ח לעומת פמפרס והאגיס שעולות 66 ש"ח. אם האגיס ופמפרס כל כך יקרים (וגם ככה דולפים) במקום להתלונן ולקבל יחס אדיש משרות הלקוחות שלהם נעבור לטיטולים. מה רע בטיטולים ? נראה שהכל אותו דבר..... לכו על הזול ואולי האחרים יבינו את הרמז ויורידו מחירים.

rc11

New member
טיטולים והגיס משווקים ע"י אותה חברה

שניהם משווקים ע"י חוגלה-קימברלי.

הג יולי

New member
הבעיה שלכל אחד מתאים חיתול אחר

אצלנו הטיטולים פשוט עשו אודם נוראי וצריבה בתוסיק. גם אצלנו האגיס נוזלים בלילה - אז בלילה עברתי לפמפרס. (הם גם כל כך יותר "חתיכיים" על הגוף... ) ביום מה שבמבצע - עכשיו שהאגיס משיקים את הסדרה החדשה כל הזמן יש מבצעים (היום יש בסופרפארם ירושלים 2 במאה). אז ביום הוא עם האגיס.

אצלנו יש בעיה אחרת

לגפן יש הרבה פריחות בטוסיק וככל הנראה הן קורות בעיקר עם האגיס, אז אנחנו לא משתמשים בהם. משתמשים בפמפרם ותמיד יש ריח של פיפי מהם. ניסיתי את חוגלה ולא הייתי מרוצה. את ליטופים לא ניסיתי כי תמיד המירקם שלהם נראה לי לא נעים בכלל, אולי גם אני אאזור אומץ ואנסה, מבחינת הכסף בהחלט שווה לנסות, ההפרש הוא עצום. ליטופים זה של סנו, נכון? אז של מי זה טפנוקים? איך הם?

נראה לי שגם אני אחליף חברה ביינתים

יש לי מהסטוקים הישנים עוד שלוש חבילות אבל אולי באמת אנסה את ליטופים למרות שנראים לי לא משהו, אם כבר אולי טיטולים פרימיום לא? ובאמת מה זה טפנוקים?

lioraro1

New member
אנחנו גם משתמשים בליטופים

כבר כמעט 4 חודשים ומרוצים מאוד! לא היו דליפות וגם ולא פריחה. קיבלתי את הרושם שגם בחיתולים הורים בוחרים מותג כדי להראות איזושהי יוקרה. לא תמיד מה שיקר הוא גם טוב. תנסו ואל תשפטו לפי מחיר.

למעלה