אזרתי אומץ

tattoshka

New member
אזרתי אומץ ../images/Emo105.gif

היי לכולם, אני עולה חדשה בפורם (בערך, כי אני איתכם אבל ב"שקט") וסוף סוף אזרתי אומץ והנה אני משתתפת. יש לי כמה עבודות שציירתי ואני ממש אשמח לקבל פידבק ממכם.

שני ציורים יפים ודגש על השני..שמאוד

מצא חן בעיניי ערבוב הצבעים העדין מאוד מיוחד באיזה צבעים/טכניקה השתמשת.. אולי יש סיפור מאחורי הציורים! בהצלחה... מרשים מאוד

tattoshka

New member
כוונת המשורר ../images/Emo15.gif

היי ניקול, תודה על הפידבק, באמת. אני משתמשת בצבעי אקריליק (פעם שאגדל אנסה צבעי שמן) טכניקה, אין משהו מסוים. אני מאוד אוהבת לצייר ציור פיגורטיבי, הגוף האנושי (והנשי בפרט) הוא נושא שמעניין ומרתק אותי, לתנועת הגוף או ל"פוזה" והמיקום אני מייחסת חשיבות גדולה.טוב לצבעים יש משקל נכבד מאוד כמובן, שלא נעליב פה. העניין הוא כזה, שמאז שלמדתי בתיכון לא יוצא לי ללמוד אומנות וזה דווקא חסר לי, כי בלימוד ובאינטרקציה עם אחרים ועבודותיהם אתה לומד הרבה, מתפתח ואחד יכול להפרות את השני, בכול אופן אני מסבירה את זה בשביל להסביר את העובדה שאני מנסה לנסות כל מני סגנונות ומנסה ללמד את עצמי דברים ולכן הציורים הם לא בעלי קו משותף בהכרח מבחינת הטכניקה. לפעמים אני רוצה שיהיה לי את הכוח להעיז יותר, להשתחרר ולנסות דברים חדשים, בנתיים עוד לא ממש מסתדר לי לגמרי, אבל, אל דאגה, אני עובדת על זה...

tattoshka

New member
טכניקה ../images/Emo15.gif

היי ניקול, תודה על הפידבק, באמת. אני משתמשת בצבעי אקריליק (פעם שאגדל אנסה צבעי שמן) טכניקה, אין משהו מסוים. אני מאוד אוהבת לצייר ציור פיגורטיבי, הגוף האנושי (והנשי בפרט) הוא נושא שמעניין ומרתק אותי, לתנועת הגוף או ל"פוזה" והמיקום אני מייחסת חשיבות גדולה.טוב לצבעים יש משקל נכבד מאוד כמובן, שלא נעליב פה. העניין הוא כזה, שמאז שלמדתי בתיכון לא יוצא לי ללמוד אומנות וזה דווקא חסר לי, כי בלימוד ובאינטרקציה עם אחרים ועבודותיהם אתה לומד הרבה, מתפתח ואחד יכול להפרות את השני, בכול אופן אני מסבירה את זה בשביל להסביר את העובדה שאני מנסה לנסות כל מני סגנונות ומנסה ללמד את עצמי דברים ולכן הציורים הם לא בעלי קו משותף בהכרח מבחינת הטכניקה. לפעמים אני רוצה שיהיה לי את הכוח להעיז יותר, להשתחרר ולנסות דברים חדשים, בנתיים עוד לא ממש מסתדר לי לגמרי, אבל, אל דאגה, אני עובדת על זה...

danbros

New member
יופי של ציורים

השלישית (כתום ישן) הכ מצאה חן בעיני. מאד אהבתי את האופן בו חתכת את הדמויות (בשניה ובשלישית) אל מחוץ לפריים, אני חושבת שהחיתוך נעשה בדיוק במקומות הנכונים. השימוש ברישום קוים צבעוניים על הצבע מאד הרשים אותי, בציור השני הקוים הללו מאפשרים לדמות ולרקע להתמזג אחד בשני. בהקשר הזה רציתי לאמר שאני חושבת שאם הרקע השחור היה מטופל גם הוא ולא נשאר שטוח כל כך אולי היתה נוצרת הרמוניה גדולה יותר, כמו בציור השלישי. אה, והחתימה שלך גם מצאה חן בעיני, יפנית משהו (הציור השני).. המשיכי ליצור, והמשיכי לשתף אותנו דנ

מצויין !

ממש ציורים מצויינים ! אהבתי מאוד את הסגנון והאופי, מזכיר לי את איך שהייתי רוצה לצייר :) גם הטכניקה מעניינת. אני חושב שחרטת בעדינות על שכבות של צבע טרי כדי לחשוף את השכבות הקודמות. התוצאה מאוד מעניינת. אני ממש ממש ממש ממש רוצה לראות עוד.

tattoshka

New member
דנברוס, שאלה......./images/Emo42.gif

היי, תודה על תגובותייך. רציתי לראות דברים שלך, איך אפשר?

tattoshka

New member
תודה לכולכם ../images/Emo39.gif

ואגב, יצא לי לשרשר את אותה הודעה פעמיים, נו, בעיה מוטורית שכזו. תודה על שהתייחסתם.

למעלה