אזרעחות

אזרעחות

אז אזרחות זה נושא שבאמת גורם לי בחילה נוראית... נמאס כבר לטחון זבל בביה``ס... ויעל בקשר להודעה שלך ול``איכס בית ספר`` אני מבין שאת בטח בי``א... עכשיו כל פעם שאני מגיע לביה``ס זה ממש רגע נוסטלגי ותתפלאי אבל זוכרים בעיקר את הדברים הטובים ואת החוויות שעברנו שם... את תראי את זה עוד שנה...

Levinzone

New member
מסכימה איתך:)

אני ממש לא יודעת מה אני עושה כשבי``ס נגמר!! אני כל כך אוהבת ללכת לבי``ס, לא בשביל הלימודים כמובן, אבל ממש כיף לי שם... כל החברים שיל (כמעט) נמצאים שם, ובסה``כ אני ממש נהנית:) ובלי בי``ס.. יהיה חרא... אוף. אבל תמיד כשעוברים תקופות לחוצות ומדאיגות, שוכחים את הדברים הטובים, ומתמקדים ברעים.... איך היה המגן???? -יעל-

לגבי המגן

מסכים איתך ב 100 אחוז לגבי התקופות הלחוצות... אז בכל מקרה יצאתי מהמגן בהרגשה שאין לי מושג מה כתבתי ולמה אבל כשהשוותי עם אנשים מסתבר שהלך לי לא רע , לפחות לפי השוואה... בינתיים אני צריך להתחיל ללמוד בקרוב למגן הבא... לאן את יוצאת ביום העצמאות?

Levinzone

New member
תעיף מבט למטה...

רוק עצמאות, כמובן, כמו 58.92% מאנשי הפורום הזה.. במה המגן הבא? עוד שבועים מגן בפסקל -יעל-

שטויות...

יעל רק רציתי להגיד לך שהבגרות בפסק זה ממש שטוית כבר עברתי את זה שנה שעברה ... חוץ מזה גם אם זה קשה לך שבועיים זה מלא זמן... אפשר להעביר את החומר של כל השנה בפסק בשבועיים -אביר-

אזרע-קקי

אל תזכיר לי אזרחות!!! אתה אומר שזה מעצבן אותך-זו בטח השנה הראשונה והאחרונה שאתה לומד את זה,לא? אציל זה כבר שנה שנייה ואני רק בט`!! אח,הסבל,הסבל.... לימור,שסיום ביצפר רחוק לה יותר משנות אור...

באסה...

אני חייב לציין שזאת באסה רצינית ללמוד אזרחות במשך שנה אז את בטח בכלל בבאסה לימור .... מקווה ששיפרתי את מצב רוחך :) בכל מקרה גם אני נראה לי יהיה ברוק עצמאות בעיקר בגלל היהודים ובגלל שאני לא רואה ממש אופציות אחרות טובות... אבל ממש מעצבן שאי אפשר להכניס לשם שתייה... -אביר-

כל הבאסה....

ודווקא זה לא כזה נורא-מורה נחמדה שבכלל לא נותנת שיעורים,ואנחנו מפריעים כלל השיעור,מסכנה,בסוף יהיה לה שבץ ממנו :) וכן,איזה אופציות אחרות יש? ללכת להדחס בין ערסים מיוזעים בתל אביב? !!!!NOT אז זה מה שיש... יש לך איסייקיו במקרה? -לימור-

יש לי איי סי קיו במקרה...

אבל בינתיים אני ישאיר אותו חסוי... שום דבר נגדך פשוט עוד לא בא לי להחשף -אביר-

טוב..

אז בגלל שממש אבל ממש משעמם לי וגם כל הרשימה שלי הלכה.. הנה האייסיקיו שלי-83650663 -לימור-

למעלה