אזרחות

Sonyush16

New member
אזרחות

היום היה לי את שיעור האזרחות הכי מוזר בחיים! באמצע השיעור ילד מהכיתה שלי הדליק תMP שלו (יש לו פלא עם MP הנוקיה הזה)... פתאום שומעים את השיר מאיה היא מאיה הו מאיה הא יו זה היה כזה מוזר באמצע שיעור אזרחות רק חבל שהמורה הענישה את כל הכיתה בעבודה.. אהה ועוד משהו להגיד למי שילמד שנה הבאה אזרחות אני אמכור אחרי הבגרות שתהייה לי בקיץ ומי שרוצה אני אמכור לו...במחיר מוזל כל הקודם זוכה

נראה לי שבזמן האחרון יש פה הרבה...

הודאות חסרות משמעות ותוכן...יש פורום כזה "אנשים שאין להם מה לספר והדברים שלהם לא כ"כ מעניינים את כולם". אם כן תפרסמו את זה פה כי יש מישו\מישי שצריכ\ה את זה. ארגמ ארגמ...אתם יודעים על מה אני מדבר...

נראה לי שבזמן האחרון יש פה הרבה...

הודאות חסרות משמעות ותוכן...יש פורום כזה "אנשים שאין להם מה לספר והדברים שלהם לא כ"כ מעניינים את כולם". אם כן תפרסמו את זה פה כי יש מישו\מישי שצריכ\ה את זה. ארגמ ארגמ...אתם יודעים על מה אני מדבר...

LuNa MaJnUnA

New member
פעם הבאה שאתה קורא לי חסרת טאקט....

Ana1 9

New member
לא נראה לי שהספר שלך יהיה שווה

משהו כי אם אני לא טועה הבגרות של האזרחות של עכשיו היא האחרונה בסגנון הזה, מהמחצית של הבגרות הבאה האזרחות תהיה בסגנון לגמרי שונה ולכן הספרים לא יהיו שווים כלום כי כולם גם יישתנו לעומת שנים אחרות שבהם היה אפשר למחזר.

LuNa MaJnUnA

New member
אוי מזכיר לי ../images/Emo6.gif

שיעור ערבית בכיתה ט'.. כל הכיתה שקטה לגמרי וידיד שלי עם אזניות שומע דיכאון.. פתאום הוא דופק סלסול חזק בזמן שהמורה מסבירה

למעלה