אזרחות

marina mm

New member
אזרחות

שלום,אני נמצאת בשנת לימודי האחרונה באוניברסיטה ולאחרונה מגששת בקשר למעבר לאירופה, והבנתי שבלי אזרחות אירופאת הסיכויים שואפים לאפס.
נולדי בברה"מ,ברוסיה וכך גם אבי,ואימי מאוקראינה. לכולם כרגע רק אזרחות ישראלית. השאלה האם במידה ואצליח להוציא אזרחות רוסית או אוקראינית שכרגע לא באיחוד יועיל לי במשהו בניסיון?..
תודה מראש לעונים

לא רק שלא מועיל

איך בדיוק דרכון רוסי או אוקראיני מקדמים אותך יותר מהישראלי? למעשה, דרכונים רוסים ואוקראיניים נדרשים בויזה כדי להכנס לאיחוד האירופי - משהו שהישראלי לא נדרש בו.
וסתם הערת אגב, נולדת בברה"מ - יישות מדינית שלא קיימת יותר. להוציא עבורך אזרחות רוסית או אוקראינית היא כמו עבור כל אחד אחר שכף רגלו מעולם לא דרכה במדינות הללו - אין לך שום עדיפות או הקלות.

forglemmigej

New member
מה שפלפלת אמרה

האפשרות היחידה היא למצוא גבר או אשה לחלוק את חייו עימם בעלי "אזרחות אירופאית". זה גם לא ינתן מיד אלא לאחר מספר שנים של זוגיות יציבה ועוד אי אילו ענינים כלכליים.

אספרסו2

New member
למה מאכזב

הגעתם לישראל וקיבלתם הכל על מגש של כסף. סיימת אוניברסיטה,
זה הזמן להחזיר את חובך לחברה.

marina mm

New member
סליחה?

קיבלתם?על מגש של כסף?
נראה לי להגיב ככה על מישהו שאינך מכיר בכלל זה לא הדבר האינטיליגנטי ביותר שניתן לעשות...
לגבי להחזיר לחברה?כל משפחתי נתנה מעל ומעבר,חוצפה פשוט להגיב ככה בלי איזשהו רקע או הכרת...באמת..

אספרסו2

New member
נו אז אם נתנו לך

דוגמה לכי בדרך הנתינה. המדינה עשתה הרבה מאמצים
בשביל להעלות אותך למקום שהגעת אליו.

נו, אפשר לומר זאת על כל קהילה בערך

אבל אני לא רואה אותך מעורר שדים עדתיים בכל פעם שמישהו מוצא איזו סבתא רומניה או צרפתיה בארכיון. אז מה קרה היום, משעמם אחרי הסופ"ש הארוך?

אספרסו2

New member
ההתפלפלות שלך רחוקה מהעוובדות בשטח

למרות שמהעולם השלישי מוכה השחין הספרדי שבו את נמצאת הכל נראה לך אותו הדבר.
זה לא.

לא ממש הבנתי איך זה קשור לאיפה שאני גרה

אבל בוא תגיב לגופו של עניין וספר לי - למה לא?

בקיצור, אין לך טיעון ואתה בוחר בהתחמקות עלובה

וזה לגמרי ברור לכל בר דעת

שים לב לזה

http://he.wikipedia.org/wiki/אד_הומינם

שח-מט.

אספרסו2

New member
אם עוד לא שמת

לב גם דמקה לא הייתי משחק איתך.
כדאי שתפנימי שבדומה לאחרים
גם לי אין רצון בשיג ושיח איתך.

Ronen Yonas

New member
צודק

דווקא אני מסכים עם אספרסו
רוב העולים ואני מדגיש לא כולם קיבלו דברים שאם היו נשארים ברוסיה לא היו מקבלים
ואולי מקסימום היו נשארים באותו חרא של מדינה לא מפותחת
אז כן אפשרות לסבסד את הילדים ללימודים זה מותרות לעולים שבנו את הארך יוצאי אירופה לא היה
והם באמת בנו את הארץ

למעלה