אזרחות רוסית

varui

New member
אזרחות רוסית

אני רוצה לדעת אם אני עכשיו מוציאה דרכון רוסי האם אני יכול לקבל כלשהם הטבות במדינות אחרות כמו כניסה למדינה בלי שום בעיות כמובן אם דרכון רוסי

גם אני הייתי רוצה לדעת

בכל אופן, אפשר לצאת לטיול באירן, סוריה ולבנון...
אחרי שאשתחרר מהצבא ואוציא דרכון רוסי אני בהחלט אשקול את האפשרות הזאת.

Drunk Bullet

New member
רק תעשה את זה ברוסיה ולא..

בשגרירות רוסיה בישראל, כי עם דרכון רוסי שכתוב עליו שנופק בישראל, הטיול שלך במדינות שהזכרת לא ימשך זמן רב..

DeAth ScrEaM

New member
המממ

שגרירות רוסיה לפי מה שאני זוכרת זה בת"א איפשהו ליד אלנבי..

oOSvetOo

New member
בנדם שגר בקוטב...?

או מישהו באפריקה מהשבטים שלא ממש אכפת להם ממסמכים.. או מישהו שנולד בבית.. , יש פעמים שלא נותנים אזרחות..=\

goblinit12

New member
להרבה רוסים שעלו לפה עדיין יש

אזרחות רוסית, רק לא כולם מודעים לזה. רוסיה זאת המדינה היחידה שאפשר להחזיק בה אזרחות כפולה.

AeroSlash

New member
כבר לא.

ביררתי בקשר לזה, ומסתבר שעכשיו, בהתאם לאיזה חוק שיצא לפני לא כ"כ הרבה זמן, כדי לקבל אזרחות רוסית צריך לוותר על אזרחות קיימת של כל מדינה שהיא... חבל...

SpyKid

New member
באמת חבל.

במקום לאפשר לאנשים להיות אזרחים בכמה שיותר מדינות ולשאוף לקוסמופוליטיות, מדינות מנסות "לחטוף" אחת לשניה את האזרחים

רגע ואם אני מתחתנת עם אזרח רוסיה

אז אני מקבלת אזרחות רוסית אוטומטית אז גם אז אני אצטרך לוותר על אזחות ישראלית??
כי בת דודה שלי שיש לה אזרחות כפולה (היא עלתה לפה ב 99 ולא וותרה על אזרחות רוסית) אמרה שאני לא אצטרך לוותר

OnlyNick

New member
תקראי את תנאי רבלת האזרחות...

בנישואין לא מקבלים אזרחות אלא אישור שהייה, שבהמשך נותן אופציה לאזרחות(כפי שזכור לי 5 שנים לאחר קבלת אישור השהייה). רק בקבלת האזרחות הרוסית צריך לוותר על שאר האזרחויות, למי שכבר יש אזרחות יכול בלי שום איסור להיות בעל אזרחות כפולה(כמו בת דודה שלך).

AeroSlash

New member
לא.

אם י לך אזרחות את לךא צריכה לוותר עליה. אם את רוצה לקבל אזרחות את צריכה לוותר על הישראלית.

אין לי=\

עלינו בסוף שנות ה- 90 והורים שלי וותרו על אזרחות וכשה היה אפשר להחזיר הם לא החזירו
אני אצטרך לוותר עכשיו על ישראלית

למעלה