אזרחות רוסית

Wishful Thinker

New member
אני זו "את" ולא "אתה".

ולא צריך להיות בולש מקצועי. בסה"כ מקישים את הכינוי בדף הראשי של תפוז ולוחצים "חפש".
אל תחמיא לעצמך.

beatman

Member
הוא מסוג היהודים שמתבייש בזהותו, מסכים עם

האנטישמים שהיהודים אשמים בכל הבעיות שלהם ובכלל הבעיות בעולם באופן כללי.
אומרים שהאנטישמים הכי גדולים הם יהודים, בהחלט ניתן לראות תופעה שיהודים שמתביישים בעמם ובוגדים בו עושים שמיניות באוויר בשביל ללקק לאנטישמים ולהיות מקובלים בחברתם (נראה לי אפילו יש הסבר פסיכולוגי-פסיכיאטרי לזה) וגם בשביל להרגיע את נשמתם שהם כבר לא "כאלה" והם נלחמים נגד היהדות הנוראה.

במהלך ההיסטוריה תמיד היו תופעות כאלה בעם ישראל, תמיד כמובן אותם אנשים התבוללו וילדיהם נטמעו בעמים אחרים ועזבו אותנו בשקט, אך כל דור מגיעים חדשים כאלה...

אנטוליו

New member
הם לא אשמים.

הצמד חמד זה עבר כאן בארץ אינדוקטריניזציה, שטיפת מוח יסודית ונדמה להם שכל פעם אחרי ביקורת על אידיאולוגיה של בלבתים שלהם מסתתר אנטישמי. לכן, הם חושבים שהם פטריוטים גדולים שנלחמים באנטישמים ולשם מטרה נעלה זו הם לא בוחלים בטכסיסים שונים, כולל ירידה לפסים אישיים, דמוניזציה והכפשה. שים לב שהם מנסים גם לשסות אותך בי. הנה, הדוגמאות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=979&messageid=167140603
והנה, השני שמשום מה עדיין מואדם בפורום
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=979&messageid=167148804:
אלה הם הלוחמים באנטישמיות בכל תפארתם!

יש סרט באורך של שעה וחצי שמגלה איך מייצרים "לוחמים" כאלה:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TOUlJLrQ3sQ#!

TaL53

New member
למה אתה מדבר ככה, אנטולי?!

אני הבאתי את האתר הזה או אתה? אם אתה באמת כזה "דיסידנט" אז בוא ותתמודד בצורה ראויה עם הנושא הזה- האם אתה תומך בדעות המוצגות באתר? קרי- האם לטענתך השואה היא המצאה? האם האבולוציה היא המצאה?

שמישהו יתרגם לי בבקשה בכמה מילים מה כתוב שם?

כי אני אסיים לקרוא עד הפנסיה.....ואני באמת רוצה לדעת במה מדובר ולמה לעזאזל אתה משמיץ אותו כל הזמן שהוא אנטישמי?!

TaL53

New member
פשוט מאוד

אנטולי הביא קישור ( לא בפעם הראשונה יש לומר) לאתר שבין השאר טוען שהשואה היא המצאה פוליטית. חוץ מזה טענותיו, לרוב, מסתכמות בזה שהיהדות היא מקור כל הרוע בעולם ושבכל אירוע רע שקרה אי פעם היו מעורבים יהודים.

אגב, בעבר אנטולי נחסם מפורומים אחרים אחרי שהביא קישורים לאתרים של מכחישי שואה לתמוך ב"דעותיו".

איך את היית מגדירה את אנטולי, אם כך? פילושמי? פילנטרופ?

עצווב לומר זאת אבל התשובה היא כן

ואני יכולה לומר לך שמנסיון רע אישי שלי אני לדוגמא לא הולכת לשום רופאים רוסיים. מתוך עיקרון. רמת הידע שלהם ברפואה תקפה ללפני 50 שנה ואחורה (בהכללה גסה כמובן אבל מי שנכווה ברותחים נזהר בצוננים....).

beatman

Member
נתקלת במקרים רעים ?

אני לא רוצה להכליל כמובן, אבל חלק גדול מהרופאים הסובייטים די אנטיפתים וגסי רוח.

גם גסים ואנטיפתיים

וגם עושים טיפוליים רפואיים ברמה של רופא אליל באפריקה....בחיי.....שומר נפשו ירחק....ועל רופאי שיניים רוסים אני כבר בכלל לא מדברת....אלא אם אתה רוצה פה מלא כתרים ?(מזהב כמובן...
) בגיל 30 עדיף ללכת ולשלם הרבה יותר ולקבל טיפול הולם...זה אולי ישמע רע מה שאני אומרת אבל אני חושבת שיש פה רופאים רוסיים שלא השתלבו ועובדים בעבודות אחרות וטוב שכך....עם רמה כמו שלהם הם יכלו להיות רופאים רק ברוסיה....

Wishful Thinker

New member
בקשר לרופאי שיניים

מסכימה לחלוטין, לצערי מהניסיון שלי ושל משפחתי..
וגם לגבי האנטיפתיה.

לפני שמתחילים שיעורי בית כנסו לכתבה

מי מלמד באוניברסיטאות ברוסיה.

Фальшивые кандидаты наук преподавали историю

ועוד משהו.לא כלכך מהר יתנו לה אזרחות אפילו אח

אחרי חמש שנים.מיליוני רוסים מנסים שנים על גבי שנים לחזור לרוסיה ולקבל סטסוס אזרח,זה אלה שחיו במדינות שהיו עוד לפני התפרקות ברית המועצות וכנראה גם ישארו שם.אם היא הייתה ז'ראר דפארדיה או ברידז'יט בארדו סיפור אחר,כבר היום הייתה מקבלת פאספורט רוסי וכל התנאים סוציאליים.

Astroo

New member
זה לא אותו דבר

בדובר ברוסים אתניים שלא נולדו ברוסיה ומעולם לא היו אזרחיה.
מיש שנולד ב-RSFSR והיה אזרחה, מקבל אזרחות בפרוצדורה מפושטת (לפחות בתיאוריה).

jaffainvestor

New member
מה גורם לך לרצות לעבור מישראל למדינה...

...בעלת משטר טוטליטרי?

איליה40

New member
המשטר ברוסיה איננו טוטליטרי

יש שיגידו אוליגרכי, יש שיגידו קליפטומני, אבל טוטליטרי זו כבר עלילה. אז אומנם המשטר שולט בערוצים הפדראליים. אבל גם שם נשמעת לעיטים ביקורת מאוד נוקבת נגדו. ובערוצים הפרטיים שישנם וכל שכן באינטרנט חופש הדיבור הינו מוחלט. יש שיביאו את הדוגמה של פוסי ריוט. ומה עם דפני ליף כאן בישראל, לא מדובר ברדיפה פוליטית? לדעתי המקרה הוא אף חמור יותר. ובכלל גבולות הטוטליטריות לא תמיד ברורות. האים ידעתם למשל שקוריה צפונית רשמית הינה מדינה רב מפלגתית, כאשר אחת מהמפלגות מייצגת כת דתית?

jaffainvestor

New member
רוסיה היא מדינה שבה אדם אחד שולט ב-ה-כ-ל

וקובע ה-כ-ל, לכן היא כן מדינה טוטליטרית.

למעלה