אזרחות בולגרית

ppppp14

New member
אזרחות בולגרית

אם בנאדם טס לבולגריה לחופשה והכיר שם בת זוג ורוצה להתחתן איתה. זה אפשרי לאדם בחופשה להתחתן עם אישה מקומית?

בקר12

New member
הכותרת שלך שונה מהשאלה

האם אתה מניח שחתונה עם אזרחית בולגרית מזכה אותך באזרחות בולגרית? אמנם איני מומחה בעניין אך לפי המעט שאני יודע התשובה שלילית אלא אם כן אתה גר בבולגריה מספר שנים. אם השאלה היא האם אתה יכול להתחתן איתה בבולגריה על ויזת תייר? איני יודע, אבל למה לא לבדוק בשגרירות הבולגרית אם צריך ויזה מיוחדת?

ppppp14

New member
השאלה מאוד פשוטה

האם חתונה עם אזרחית בולגריה מזכה אותי באזרחות בולגרית הגעתי לחופשה של חודש הכרתי מישהי ואני רוצה להתחתן איתה זה אפשרי ואם כן אני מקבל אזרחות? תודה.

ppppp14

New member
אז איך כן

איך כן אפשר לקבל אזרחות אירופאית ההורים שלי מבלרוס וזה לא קשור לאיחוד וכשעברנו לישראל ויתרנו על אזרחות שם. בטוח יש דרך כלשהי??

ppppp14

New member
תלוי בהשלכות של זה

אין טעם להתחתן אם אחרי החתונה יגרשו אותי חזרה לארץ. נישואים מרחוק - לא עובד :)

Nobilis

New member
תבדיל בין אזרחות לתושבות

בשביל אזרחות (אם לא קיבלת דרך ההורים) צריך בדרך כלל להתגורר מספר שנים במדינה האמורה כתנאי מקדים. אבל אתה בהחלט יכול לקבל תושבות (קרי - הזכות לחיות ולעבוד) במדינה הזאת, או בכל מדינה אחרת באיחוד האירופי, אם אתה מתחתן עם אזרחית אירופית ועובר לגור איתה באותה המדינה.

ppppp14

New member
תודה רבה !!

תודה רבה על תשובה עניינית סוף סוף! חיפשתי באינטרנט מידע על הנושא הזה ופשוט אין. חוץ מללכת לשגרירות איך עוד אפשר לברר פרטים כאלו שהם חשובים שיהיו וודאים ולא סתם באוויר?? המון תודה לך

בקר12

New member
למה לא פשוט תגיד מה אתה רוצה?

1. להתחתן עם בחורה ולגור אתה בבולגריה? 2. להתחתן עם בחורה ולגור אתה בארץ אירופית אחרת? 3. להתחתן עם בחורה ולגור בלעדיה בארץ אירופית? 4. לגור בארץ אירופית בלי להתחתן, אם אפשר?

pichinan

New member
הערה

ישנה תושבות גם ללא זכות לעבוד. לגבי הזכות לעבוד בכל מדינה אחרת באיחוד - כפי שאתה יודע לא בכולן, עד 2014.

למעלה