אזרה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אזרה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי באיה חושובה מאוד !!! המורה שלי בונה חווה חדשה ואני נורא רוצה לאבור איתו לחווה החדשה שלא אבל האנשים החדשים שקנוא את החווה נורא נחמדים ואני גם אוהבת את האנשים החדשים אבל אני מאוד אוהבת את אילן ויעל יותר מאשר את החדשיםואני רוצה להיות בשני הם אבל חורה שלי בחווה אמרה לי שאני לא יכולה להיות בחווה שהם דיי אויבים
אם יש לכם ראיונות אזרו לי בבקשה!
אקו החמודד!

krin88

New member
גנית.....

את פה? יש לך אייסיקיו?? המספר שלי הוא 205322119...... תחפשי אותי.דחוף!!!!

לגנית אין אי סי קיו!! (לשכנועים..)

אבל גניתוש!! אלה לא חוות אויבות אבל יש ילדים שהם אוייבים וזה יכול ליצור מצב לא נעים וחוץ מזה ששתי האורוות עובדות בשתי שיטות שונות וזה סתם יישגע לך תשכל...... אני אומרת שתנסי איזה חודש את שתי האורוות!!! אם יותר תהני שם אז תעברי (אף אחד לא ייפגע....לא לוחצים עלייך!!) ואם לא אז תלכי עם המדריך שלך..... זה הכל תלכי עם מה שיותר כיף לך ומה שאת יותר נהנית זה הכל אל תקשיבי לאף אחד אחר ולא לשכנועים של אף אחד (אפילו אם זאת אני!) תחליטי תוך כדי ניסיון זאת הדרך הכי טובה!!

../images/Emo152.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח **מתה עליכם** כן.......אז מה אם יש לי מצב רוח טוב!??! מותר!!!!!!

שי לילו אני רישמית

מתה עלייך! וחוץ מזה יא מרשעת איך את עושה לי את זה?!?! משאירה אותי עד מחר בבוקר בלעדייך!?!!!!!! קופה!!!

Pink Red

New member
אני באמת לא מבינה...

אמרנו לך מליון פעמים... וגם אתמול! בדיוק את מה שסתיו אמרה לך עכשיו.. וחוץ מזה... לא נראה לי שאנחנו צריכים להגיד לך מה לעשות.. את צריכה להחליט לבד מה יותר טוב בשבילך!! בהצלחה גניתוש!

go nofar!!!!

הרי זה החיים שלך והעיקר שיהיה לך טוב! את זה הכי חשוב שתזכרי! ותזכרי גם לנסות ואל תקשיבי לאף אחד פשוט תעשי שם שיעורים תעשי אצלינו שיעורים תראי מי המדריכים (בשתי האורוות יש לפחות עוד כמה מדריכים חדשים...אצלינו יש שתיים גם בדני היי יהיו...אני חושבת!) תראי אם נראה לך תעשי חודש או חודשיים בשתי האורוות תעשי חושבים ותחליטי בעצמך! זה לא כאליו אם לא תעברי אז אני לא אגיד לך שלום כשאני אראה אותך ברחוב וכולם ככה!

מפגרת...

היי, מה שלומך זאת שי
אני במקומך הייתי באה עם אילן! והם בכלל לא נחמדים! מאיפה הוצאת את זה שהם נחמדים!

כל אחד והדעות שלו..........

יש איזה כמה אנשים שוהבים את אילן אבל מעדיפים ללכת על מה שנראה להם יותר טוב או סתם שוויץ!!!! ווטאבר........את עוברת וזה מה שחשוב שכל אחד יילך לאן שטוב לו!!!

למעלה