אזעקת שווא

• פותח הנושא zari
  • פורסם בתאריך

zari

New member
אזעקת שווא

מישהו יכול להסביר לי מדוע אנשים טוענים ששדדו להם את יקיר ליבם אופנועם היקר כאשר היה ממוגן עיי אזעקה הרי מספרים שבאים ומנתקים את המצבר וכן הלאה ואני לא מצליח להבין אייך? הרי בכל פעם שנוגעים באופנוע עוד לפני שהגיעו לפתיחת המושב האזעקה מתחילה לצרוח בקולי קולות והגנב מתחפפ יש למישהו בכל זאת הסבר אריה

S h l o m y R

New member
גם אני הייתי כמוך...

עד שגנבו לי את הGPZ... ואם כבר שאלת אז בGPZ פירקו לי את הפירנג השמאלי (זה שמתחת לכיסא) ואז שברו את הפין שמקשר בין הנעילה שבכיסא , וכל שנותר להם עכשיו הוא להסיר את המושב ולנתק את ההזעקה. והיה ביפר ...ולא הוא לא ציפצף...

h a j b i

New member
אבל מה עם יסירנת גיבוי?

זו שמתחילה לצפצף עצמאית ברגע שמתנקים את המצבר?

shayvilk

New member
איך? טנדר גדול 2 אנשים ו30 שניות של פחד

למנעולים אני מניח שאתה מכיר את דרך העקיפה... והאופנוע? שיצרח כל הדרך לטנדר. אולי גם יש אנשים שמנטרלים... אבל המהירים פשוט תופסים ורצים...

® Road Runner

New member
יש משפט שאומר:"מנעולים נועדו לאנשים ישרים"

האזעקה טובה לסתם אנשים שמנסים להתעסק עם האופנוע, ה"מקצוענים" שנחושים לגנוב אותו - אותם זה לא יעצור...

Ninja

New member
מנעולים ואזעקה נועדו רק לגנבים מתנסים. ../images/Emo45.gif

אחרת כל מה שצריך זה רק טנדר, גנב עזר, ואומץ. אם הצעצוע קשור בשרשרת, אז אולי כדאי להעזר גם במספריים מאסיביות.

Dresdner

New member
זה איך

בזמנו נגנב לנו טנדר 4X4 בן כמה חודשים בלבד עם אזעקה ואיתורן הרכב נגנב באמצע היום בחניה של מסעדה במקום סואן ולא נמצא מאז, לאחר כשנה קראנו בעיתון שנעצר אדם שעבד כמתקין אזעקות ושיתף פעולה עם בני דודים כמובן שהאדם עבד באותו מקום שבו התקנו את האזעקה. מוסר השכל הוא שהגנבים עדיין טיפשים אבל יש מי שעוזר להם.

AVNER XR

New member
לא יודע אם הם טיפשים

לפרוץ לבית של יולי עופר ,אחרי התגברות על שלל מערכות אזעקה מהמתוחכמות בארץ,ולגנוב את המרצדס בין היקרות בארץ ,שחזרה למי שזוכר על גרר מפורקת כולה לאחר התערבות של רג'וב .

Shredingerscat

New member
כי למי שיודע מה הוא עושה

והאמת שלא צריך לדעת ממש הרבה, לוקח כמה שניות לבטל את האזעקה לגמרי. פעם הייתה לי סטינג, לפני נסיעה ארוכה הלכתי למוסך שינתקו אותה כדי שלא תגמור את המצבר. אמרתי למכונאי שינתק אותה, והוא אמר "סבבה", הסתובבתי להגיד שלום למכונאי אחר, כשהסתובבתי בחזרה ראיתי את המכונאי "שלי" מתעסק עם אופנוע אחר, נעלבתי, "הלו הלו, אין לי זמן, תבטל את האזעקה אני חייב לזוז" "היא מבוטלת מזמן, סע לשלום" מסתבר שלקח לו פחות מ חצי דקה, כולל הרכבה של הפלסטיק חזרה למקום. לא חיברתי את האזעקה בחזרה.

zari

New member
אבל

כל נגיעה קטנה שלו על אחת כמה וכמה שפירק פלסטיק וכדומה היתה אמורה לגרום לאזעקה לצרוח אז מה קרה הוא עדיין לא מכשף!!!!

Shredingerscat

New member
לא מכשף?

אתה תחשוב אחרת אחרי שתראה מקצוען בפעולה. כייסים אתה מכיר? ירימו לך את הארנק מהכיס ויעלמו לפני שתדע שהוא חסר, אז אופנוע שעומד לבד זאת בעיה? תראה באיזה מהירות הם פורצים מכונית ומתניעים אותה למרות האימובילייזר והאזעקה, אז אופנוע חשוף זה בעיה??

kinli

New member
בקיצור 20000 תשובות ואף אחת לא

עונה על השאלה של הבחור.... אין פה איזה צדיק אחד בסדום שיכול לתת תשובה עניינית.... אכן כל תזוזה (תלוי כמובן בכיוון הרגישות שלה) מפעילה את האזעקה אזי איך בכל זאת האזעקה לא פועלת?

royee1

New member
נו... זה ממש פשוט

האזעקה מצפצפת... פשוט לא מספיק זמן בשביל שמישהו ישים לב... מהרגע שהיא מתחילה לצפצף עד שמנטרלים אותה עובדים 20 שניות... כמה פעמים שמעת אזעקות ל20 שניות ולא התייחסת??

SOLO TREKKER

New member
הסיבה היא:

שאזעקה מעניינת רק את בעל האופנוע. אם הוא לא בסביבה - היא לא רלוונטית.

ב ו Z י

New member
זה הנינגה 250 החדש לא???

למעלה