אזעקת פולשים!

the kreator

New member
אזעקת פולשים!

לא באמת, סתם חדש בפורום. אבנים, ירקות ודברי נאצה - בעדינות, בבקשה. או לאימייל, לו לא אכפת. אוהב סטאר-טרק ומקווה ללמוד עוד, ראיתי את העונה הראשונה של סטאר-טרק הראשון ותשעה סרטים.

tivol man

New member
הפרק של היום: די לטיפשות!

לתסריטאים של וויאגר, מה עברתם כדי להיות התסריטאים? מחנאות יומיים? הטטויסט היה בנזונה. אבל שמישהו מהפורום בבקשה יסכים איתי..היו צריכים לשים את התזכורת שהבחור מסיפון שמונה יכול לעזור רק בפרק ההמשך!! לא כאילו שזה שהוא והטלקסיים יבואו זה ברור מאליו סחטיין, ברוכה הבאה.... הנאה משהייתך

the kreator

New member
אי הבנה קלה.

תראה. נדמה לי שדמות כחולה מראה על מין. זכר. חוצמזה, כתבתי "חדש" ו"אוהב".

tivol man

New member
אין ואין. גם אני אוהב *שוקולד../images/Emo70.gif*

אני אוהב את הסדרה וקובע לאיזה עבודה ללכת לפי השעות של מסע בין כוכבים.. לא הבנתי את הקשר של הדמות הכחולה....

elocin

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

והוא התכוון שכתבת לו "ברוכה הבאה", והוא בן
.

טפאל

New member
ברוך הבא../images/Emo6.gif

גם אני די חדשה פה (למרות שכולם בטח כבר שכחו את זה) רק 3 שבועות תהנה לך פה (אל תדאג אתה תהנה) ואל תדאג אם אתה חושב שלא ראית מספיק סטאר טרק גם אני לא ראיתי כל כך הרבה ואני מתווכחת פה המון

Bones McCoy

New member
רק אל תתחילי עוד מלחמה ../images/Emo3.gif

עוד לא התאוששתי מהבלאגן של הקודמת. אני מתעורר עם זיעה קרה בלילה מה- "ספי תתחיל מלחמה" הזה...

טפאל

New member
ברוך השם, מספיק אחת בכל פעם../images/Emo8.gif

למה אתם כותבים שם כאלה הודעות ארוכות? אין לי כוח להשיב להם

Sefy

New member
חשבתי על לתת כבוד לזה שאני משיב

אבל זה בסדר, כרגע החרמתי אותו לאור התגובות חסרות הכבוד שלו.

TUVIX

New member
לאן נעלמו ההודעות על המלחמה

בעירק טוב ניראה לי שהמודיעין הישראלי חשב שזה סודות מדינה ולכן מחק

טפאל

New member
היי זה לא פייר

היא לא הייתה באשמתי למרות שאם לא הייתי שואלת את ספי לאן הוא עובר זה לא היה מתחיל אבל זה שכתבתי ספי תתחיל מלחמה לא התחיל אותה נו טוב לפחות את האחרונה אני לא התחלתי

למעלה