אזעקות לאופנוע

FlashV5

New member
אזעקות לאופנוע

שלום לכול חברי הפורום. (במיוחד COLT). רציתי לדעת מה הן החברות המובילות בתחום האזעקות. איזו מהן מומלצת ל ER5? איפו כדי לרכוש ולהתקין (באיזור המרכז רצוי השרון). תודה מראש.

C O L T

New member
לא שהשוק מוצף

תודה על השלום המיוחד לי. אז יש רק 2 חברות עיקריות STING ו-DEFENDER, לכל חברה כמה דגמים. כל האזעקות מתאימות ל-ER, בלי בעיה, העניין זה מחיר מול הגנה שהאזעקה מספקת, ואופציות שונות כמו סירנות גיבוי, ביפר וכ"ו. לרוב מעדיפים את הדגמים הבינוניים ומעלה לאופנועים. סך הכל האזעקות לא מונעות גניבות, אלא רק התעסקויות קטנות עם האופנוע, אבל יש להן מקום כחלק מההגנה, שכוללת גם מנעולים, כיסוי ושומרים חמושים
, אם יש תקציב לכאלה. אזעקות משני החברות עושות לעיתים צרות, במיוחד אם מגיעים מים לאזור. אצלי ניתקתי אותה לגמרי, רק כדי שלא תשגע אותי כל פעם, זו סטינג, ואני לא ממש אוהב. מתקינים באזור השרון אני לא מכיר. בדרום ת"א יש כאלה בטוח.

aloner5

New member
מי אמר VN

בלי אזעקה ?
כל מה שצריך עכשיו זה לעבור את שדה המוקשים, את הגדר החשמלית, 3 שומרים חמושים, 4 כלבים גדולים, 2 כלבים יותר גדולים,ו5 מנעולים שמקבעים אותו לקיר.. והוא שלי !!!!!
שחכתי להוריד את המנעול דיסק ועקמתי את הבולם !!!!!

YZguy

New member
אזעקה זולה וטובה

אני הרכבתי אזעקה טובה שעלתה לי רק 500 ש"ח כולל ניתוק הצתה. האזעקה הורכבה אצל חבר משרכיב אזעקות לרכב. האזעקה קטנה וקומפקטית וממש אמינה - הייתה על הקסגון 250 שנתיים ועכשיו יש חדשה על TMAX. אם תרצה אוכל להפנות אותך אליו

למעלה