אזעקה לLC4

dedge

New member
אזעקה לLC4../images/Emo35.gif

יש פה מישהו עם LC4 עם אזעקה מותקנת
חזרתי הרגע מכלבוטקס משה טוען שאין מקום לשים אזעקה באופנוע. לא יודע מה לעשות, אופנוע בלי אזעקה מבחינתי הוא לא פרקטי. אם לא יימצא פיתרון אני נאלץ למכור. הצעות יתקבלו בברכה.

Super Max

New member
בסופרמוטו הקודם שלי היתה לי אזעקה

אחרי 2 מצברים שנאצלתי להחליף בתוך שנה, ניתקתי אותה. מהסיבה הזאת - באופנוע הנוכחי אין אזעקה (אבל יש 4 חמסות מוצנעות באיזורים אסטרטגיים, תפילה בכל ערב לפני השינה ועוד כל מיני אמצעי הגנה). לשיקולך. SM

45degrees

New member
יש כמה מקומות אפשריים לאזעקה

תלוי מה אתה מוכן לעשות בשביל למקם אותה. קלאסי - מתחת לכסא. אם צריך לפנות חלק מקופסת האויר - גם זו לא בעיה. מקום אפשרי נוסף - מתחת למיכל הדלק ומאחורי הרדיאטור בצד של האין-מאוורר.

motorcycle boy

New member
רעיון למקום-מאחורי המסכה של הפנס

ניתן גם להחליף לתחליפית גדולה יותר או מעט להרחיק את הקיימת

motorcycle boy

New member
היי!הבנאדם מוכר את האופנוע אם לא

ימצא פתרון גם את זה אפשר לפתור,אצלי מחזיקה האזעקה כבר 10 שנים ב-xr וגם שם אין מקום ולא חסרות רעידות,לא מוכרים אופנוע בגלל זה!

motorcycle boy

New member
לא אבל היה לי DR350 שם האזעקה

היתה מאחורי המסכה,אני מתכוון ל-"מוח" ולצופר. היה גם צופר גיבוי נוסף עם מקור מתח עצמי מעל הקרבורטור. שם המשחק כאן הוא מקוריות,גם יותר בטוח... בהצלחה

mishmishoid

New member
אני מפעיל את האזעקה רק

ב mode silent אם מישהו נוגע רק הביפר מצפצף והגנב לא ידע בכלל שיש אזעקה ושהוא הפעיל אותה

mishmishoid

New member
למכירה: אזעקה ייעודית לאופנועים ביפ

עם ביפר. מבטיח שינה מתוקה בלילה. עלי. פרטים: חברה west coast sycle דגם spy חדש דנדש באריזה מכיר 650 שקלצים.

יש מנעול דיסק מצפצף

הוא דיי מחרעיש ומספק פתרון סביר למי שאין לו אזעקה. לגבי החוזק הפיזי שלו... לא נראה לי מדהים, אבל זה לא נורא כי הוא מצפצץ כשמציקים לו.

dedge

New member
לא מעוניין.

אני מעוניין באזעקה עם ביפר, העסקה של "כלבוטקס" נראית הרבה יותר ממשתלמת. אז זה הכיוון.. השאלה רק איפה נשים אותה.

mishmishoid

New member
חשבתי שכתבת שבכלבוטקס אמרו

לך שאין מקום לאזעקה... בדיוק לא חסר מקום... לא יודע לגבי הLC4

למעלה