אזעקה בגראנד דינק:

dan5677

New member
אזעקה בגראנד דינק:

יש לי גראנד דינק יד שלישית עם אזעקה שהתקין הבעלים הראשונים. יש לי רק שלט אחד לאזעקה ואני מפחד שיום אחד הוא יתפגר ואני אתקע. יש לי כמה מפתחות קטנים כאלה לניטרול האזעקה אבל אין לי שמץ של מושג איפה הסוויץ'. מישהו יודע איפה לרוב ממקמים את הסוויץ' הזה?

dify

New member
משכפלים את האזעקה

בסביבות 120-140 שח (למה לנטרל משהו שמגן לך על הקטנוע?) ופתרת את הבעיה... אפשר גם לשכפל על שלט שמשמש לעוד דברים שזקוקים לשלט (למשל את השלט של האוטו של ההורים יחד עם האזעקה של הקטנוע, יחד על אותו שלט- אנחנו עשינו את זה) נ.ב. אם אתה מרגיש שהסוללות נחלשות, אז שווה לשקול החלפת בטריות...

dify

New member
../images/Emo207.gif מגיני ברכיים

למי שנוסע פה עם מגיני ברכיים, ואם מגיני הברכיים שלכם נוטים "לנזול" תוך כדי שימוש, ולא יושבים בדיוק כמו שצריך- פטנט שקראתי אצל אודטה, השתמשתי בעצמי ועושה עבודה טובה ואני ממליצה הלאה- כשסוגרים את הסקוצ'ים- לסגור אותם בהצלבה- העליון עם התחתון, וזהו, הם לא זזים יותר :)

אהוד א1

New member
פשוט לבשי אותם מתחת למכנס.

כמו שהם אמורים להיות .הרבה יותר טוב ובטוח. את לוקחת טיפים מאודטה? נהוג לקחת עצות ממישהו חכם,לא?

W i z

New member
או שתעשי את המעשה הנכון ו"תשפצי"

את מגיני הברכיים לפי המידה שלך. גשי ל"מטייל" ותרכשי גומי הפעלה. עכשיו גשי לתופרת ותגידי לה שאת רוצה להחליף את הגומי במגנים. היא כבר תדע מה לעשות. יש תופרת אחת בר"ג (ליד אורדע) שכבר מיומנת בדבר. לי עלה 30 שקלים כל העבודה + 18 שקל למטר גומי. לא נשמע יותר הגיוני ?

dan5677

New member
תודה על העצה. בכל זאת:

מישהו יודע איך אני מנטרל את האזעקה? (ולא איפה אני משכפל את השלט בעלות של חצי יום עבודה...)

dify

New member
כן

בכל מקום שמשכפל מפתחות יש אפשרות לרוב לשכפל אזעקה ומפתח לקטנועהחל מסניפי אייס, רחוב ג'בוטינסקי גם בר"ג וגם ב"ב, איזור התעשיה ליד קניון איילון, ברחוב אילת (בדרך ליפו) ועוד..פשוט לנסוע ולפקוח עיינים לכל מקום שמשכפל מפתחות.

shay6748

New member
"לי המפתח" ליד עזריאלי

רחוב "מוזס נח ויהודה 24", ממש צמוד למוסך צרפתי. מתמחה במנעולים מכל הסוגים.

למעלה