אזכור..

karen_karen

New member
אזכור..

אזכור תמיד אותך... איך ישבנו יחד תחת השמיים.. איך יחד השתכשכנו במים.. איך חיבקת אותי חיבוק עמוק.. איך אהבת אותי .. אוהבת אותך היום פי שניים... אין עוד כמוך למצוא... זוכרת איך חיינו בשניים.. והיום אני לבדי.. החיים עוברים להם אבל אני אותך זוכרת.. בדיוק כפי שהיית בדקה האחרונה.. איך מבטך היה אוהב ושליו.. ואני שלוה ורגועה רק מלראות אותך.. רוצה לזכור אותך לנצח.. רוצה להיות איתך לנצח.. אף אחד אותך לעולם לא יחליף.. ואף אחד עליך לא עדיף... חיה לי לבד עם עצמי ואיתך בתוך ליבי... אותך תמיד אזכור כי בשבילי אתה הגיבור.. אויי כמה שאותך אני אוהבת.. לא עובר יום שעליך לא חושבת... איך היתה לי שנה כל כך טובה ... כל כך כיף ואיך הכול השתנה.. אני כבר משתדלת שלא להיות עצובה.. אני שומרת עליך איתי בליבי.. ותמיד אזכור אותך איתי.. ביום מן הימים גם אני אגיע לשם.. מקווה שתמתין לי בכניסה לשערי הגן... נחיה לנו שוב יחדיו בפעם השניה.. רק שהפעם לא יפרידו ביננו כפי שכאן היה.. אזכור אותך תמיד אהוב יקר שלי.. אזכור אותך תמיד..

קארן יקרה

קוראת את מה שכתבת....ומזדהה עם כל מילה ומילה. כל משפט ומשפט. ולא יכולה להפסיק לבכות. עם כמה שאני משתדלת שלא להיות כל הזמן עצובה...לא יכולה. לפחות שלא כרגע. כי כמו שכתבת....הוא תמיד בליבי...איתי לאן שאני רק הולכת. כל דבר שאני רואה...מזכיר לי אותו. כל דבר שאני חושבת...חושבת איך הוא היה מגיב...מה הוא היה אומר. זוכרת אותו ככה...בתקופות טובות לשנינו...ופחות טובות.... אבל תמיד יחד. מחוברים אחד לשני...יד ביד...או בטלפון כל כמה זמן... הודעות ששלחת לי....sweatie i``m here for you who`s my baby girl? i love you to & a happy new year for you הודעות ששלחתי לך....``לכל אחד יש את האחת שלו...`` ``אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר...`` באמת הייתה לי שנה טובה איתך. ואני מודה על כל רגע שיצא לנו להיות ביחד. ואזכור אותך תמיד....ככה כמו שאתה....צעיר לנצח.

קארן...את מרשה לי

להעתיק את השיר שלך למחברת שלי? מחכה לתשובה ממך. ורוצה להודות לך על הכל...על כל מה שאת פותחת עכשיו בשבילי. אמרתי לך כבר, ורוצה להגיד לך שוב. תודה. מכל כל הלב. שלך מאיה

karen_karen

New member
מאיה

אני מאוד מופתעת מעצמי אבל דווקא כשעכשיו אני פותחת את ליבי בפנייך כאחת שמבינה לליבי ועברה חוויה דומה זה דווקא עושה לי כל כך טוב לזכור הכול.. אני אמנם בוכה ואמנם עצובה אבל אני זוכרת אותו וטוב לי עם המזכרת .. ומאוד שמחתי שאהבת את מה שרשמתי וכןם בשמחה.. אולי ננסה לעזור האחת לשניה.. קארן

אני שמחה....

אני שמחה שזה עושה לך טוב להיזכר.... אני מקווה שגם אני אגיע ליום הזה כבר...שהמזכרת תעשה לי טוב בלב. כרגע....אני נזכרת וחושבת על זה הרבה....וזה קשה. אבל אני לא אוותר על זה בעד שום הון שבעולם. כי זה מה שנשאר לי...רק התזכורות הקטנות הללו. שלך מאיה

karen_karen

New member
למאיה השיר אחת כשניים מוקדש לך

באהבה קארן. תחזיקי מעמד

תודה קארן

מעתיקה לי למחברת. חצי מאיה...אז יש שיר על זה. חצי שכל כך רוצה להיות לשלם....ולא יכול. תחזיקי גם את מעמד. אני פה....משתדלת. אוהבת אותך מאיה

כן, קארן.

בדיוק אני מעתיקה לי דברים למחברת. אני מעתיקה כל מיני הודעות שרשמתי...שישארו לי. אמשיך אחר כך. אני מזמינה אותך לצאט שלנו, חדר ``בעיות אכילה``. אני מחכה לך שם. אוהבת מאיה

karen_karen

New member
שיר שמוקדש למאיה האהובה..

יושבת לי על חוף הים..../ קארן יושבת לי על חוף הים... עיני מביטות להן אי שם... חושבת וחושבת איך קרה הדבר... איך הלכת לך ממני .... השארת אותי לבד חסרת כל... ליבי הלך ממני ואיננו עוד... את כל כוחותי לקחת ממני והלאה ואין לי אפשרות להחזירם אלי חזרה... כבר לא זוכרת מי בכלל הייתי... קשה נורא לראות זרה כל בוקר במראה.... איך היה לך כל כך הרבה כח עלי..? איך הצלחת לקחת הכול? השארת אותי לבד להילחם בכולם... השארת אותי לבד חסרת כל... אני יושבת לי על חוף הים בוהה ...ותוהה.... האם תחזור אלי חזרה..? איך כך נלקחת ממני..? איך יכולת ככה להשאירני..? עברו עלי חודשיים כל כך קשים... חשבתי שהנה כל חיי מתמוטטים... לא היתה סיבה יותר לקום בבוקר.. משום שאיך שקמתי נזכרתי שאתה איננו עוד... כל בוקר כל יום כל זריחה לקום בצל הדמעה... כמה דמעות ירדו בגללך... כל הרבה שכבר לא היה צורך בממחטה... בכיתי בכיתי ... בכיתי המון... ואז זה עבר לי פשוט פתאום... כנראה שלא היו יותר דמעות.. או שפשוט אבד הרצון גם לבכות....אני עדיין תוהה ... אמנם עברה שנה.. איך.? למה? אולי לא הייתי צריכה ... לתת לגורל לתת לי אותך..? אם רק לא היינו שנינו באותו מקום באותו לילה... אבל מכיוון שזה כבר קרה... מכיוון שכך היה.. מכיוון שהגורל הוא זה שהפגיש אותי איתך... וודאי ישנם לקחים... לקחים שעלי להבין... יושבת לי על חוף הים... יושבת וחושבת.. מידי יום אני שם... כל יום בשעה אחרת... תמיד לבד תמיד ... תמיד כשאני שם עליך אני חושבת.. פשוט חושבת... הייתי רוצה לדבר לשמוע לחוש אותך... אך אני יודעת שזו אשליה... אז צריך להמשיך הלאה כי לכל דבר ישנה סיבה... עברה לה שנה ומאז לא יצאתי עם אף אחד... כן היו כאלו של יומיים שלושה ... אהבתי אותך כל כך... יותר מעצמי.. אין לי מושג איך אוכל לבטא רגשות אילו שוב... הם כבר לא קיימים.. הכול אבד.. הכול תם ונשלם.. מה שהיה בי איננו עוד... אין בי כל נשמה... ריקנית לחלוטין... אולי לא אמצא עוד אהבה ... היה לי לב רחב כל כך רחב עד אין סוף.. נשמה עמוקה ורחבה עד אין סוף... היתה בי אהבה לתת עד אין סוף... לך נתתי אהבה.. לך נתתי יחס עמוק... לך נתתי הוכרה... לך נתתי את הנשמה... כשהלכת ממני הכול אצלך נשאר... הנשמה שלי היתה עוד איתך.. הלב שלי נשבר לרסיסים אך נשאר אצלך... נותרתי חסרת כל... חסרת לב ... חסרת נשמה... חסרת אהבה... היום... הרבה לא השתנה.. אני עדיין חסרת לב... עדיין חסרת נשמה... עדיין חסרת אהבה משום שללא לב אין אהבה... מתי תשחרר אותי..? מתי יחזור ליבי אליי? מתי..... אני כבר לא נזכרת... כבר לא הולכת לים... כבר לא חושבת... כבר לא תוהה.. מה איתך... מנסה לבד להחזיר את מה שאבד.. הלב איננו וכנראה שלא יחזור... אולי לכן אין יותר מה לשבור... אין יותר פגיעה.. אין יותר אכזבה... אין יותר אהבה ... אנא ממך שחרר את ליבי... תן לו לצאת לחופשי... הוא זקוק לי ולו אני זקוקה.. בכדי לקבל את עצמי חזרה.. תמיד אזכור אותך... תמיד... ליבי יהיה איתך תמיד.... כי אצלך הוא נשאר ואלי לא חזר... תמיד... תראה מה זה הגורל איזה אכזר הוא לפעמים... אתה היית זקוק ללב... והוא נתן לך את שלי... אך מה איתי מה עם הלב שלי.. איה הוא? יושבת לי על חוף הים מביטה אי שם וחושבת לעצמי... לא עליך אלא על ליבי.. איה הוא... לאן הוא נעלם... מתי הוא ישוב אלי.. יושבת לי על חוף הים...

מייק 48

New member
קארן חומד...

השיר שכתבת למאיה מקסים !!! את מרשה גם לי להעתיק אותו לדפדפת הפרטית שלי ? הוא כה יפה ואמיתי ונוגע בנימי הנשמה שאני רוצה לראות אותו מידי פעם... אגב, בקשר למה שכתבתי לך - לעולם אהבה אחרת לא תבוא ``במקום`` האהבה הנפלאה ההיא ואין שום כוונה שתמצאי לאהובך תחליף... אין לו תחליף !!! בכל אופן, קארן יקרה, התרשי לי להעתיק אותו אלי ? אני אוהב את כל מה שאת כותבת... זה כי את מיוחדת ומקסימה ואת גם מחזקת את רוחה של מאיה אוהב אותך, קארן יקרה מייק נ.ב. אולי ניפגש פעם ביחד עם מאיה ?

karen_karen

New member
מייק

קודם כל תודה רבה וכן בשמחה.., מה שאני כותבת הכול מהלב.. הלב שכנראה בכל זאת קיים בתוכי אינני בטוחה היכן בדיוק... אני מאוד אשמח לפגוש את מאיה משום שכבר אני מרגישה כמו נשמה תאומה שלה אולי בגלל החוויה הנוראית שעברנו שתינו.. אוהבת את כולכם קארן תודה

מייק 48

New member
תודה חומד... את אוצר יקר...

את אולי לא בטוחה היכן הלב שלך נמצא... אנחנו רואים אותו במלוא יופיו והדרו... והוא זוהר וענק !!! תודה מקרב לב, קארן את ומאיה נשמות מופלאות אוהב אתכן מאד מאד שבוי בקסם שלכן מייק

karen_karen

New member
מייק

אולי אתה ומאיה תעזרו לי למצוא את ליבי.. מה שבטוח שאת הרגש כבר מצאתי בתוכי והכול הודות לשניכם תודה רבה אוהבת קארן

מייק 48

New member
קארן , קארן המתוקה...

אני קורא ולא יכול לעצור את הדמעות... זה מפלח את הלב בכאב טהור... כמו קרן לייזר מרוכזת שצורבת זכרון,תמונה חדה ובהירה עד כאב, בתוך הגוף והנשמה... אשרי הגבר שאולי פעם יאיר לו מזלו הטוב ויזכה באהבה הנדירה והיפה שלך... קארן מתוקה, מותר לך לחיות ולשמוח מידי פעם... מותר לך לא להיות עצובה ולא להיות לבד... את הנצחת את אהובך בנשמתך והוא חרוט בליבך לנצח... הוא תמיד ישאר איתך בלב ובנפש, גם אם תחייכי, גם אם תשמחי, גם אם תחיי... את לא חייבת להיות לבד, קארן. תני גם לעצמך את הזכות לאושר ואהבה אנושית ומוחשית... זה לא יעיב על האור המופלא והאהוב שנצור בליבך לעד... שימרי עליו בליבך, זיכרי אותו תמיד... הוא ימתין לך בשלווה ובסבלנות בשערי גן העדן... לא הולך לאף מקום (הנצח הוא נצח)... אך בינתיים, לצד הזכרון המתוק והכואב - מותר גם לחיות, לחייך לאהוב... הוא ימתין בסבלנות ולא יכעס... הוא ירצה אותך מאושרת וזוכרת איך לאהוב, אי-שם בעתיד, כשיגיע הזמן להיפגש ולהתאחד בשערי הגן... בינתיים, קארן מתוקה, בינתיים חיי ואהבי ואל תנעלי את שערי ליבך בפני אהבה ואושר כאן למטה... אהובך ימתין בסבלנות בשער, אוהב ומחייך... לא הולך לשום מקום... קארן יקרה, שום דבר ואף אדם לא יחליף לעולם את אהובך... גם אם תתני לעצמך לחיות ולאהוב - זה לא תחליף לאיש שלעולם תאהבי יותר מכל... הוא תמיד ישאר הגיבור האהוב שלך... אז תרשי לעצמך מעט להיפתח ולספוג קצת אושר ואהבה... את מקסימה ומה שכתבת חדר לי ללב ליבי איתך ואני כאן בשבילך, קארן מחבק אותך בחום ובאהבה מייק

karen_karen

New member
מייק היקר

דמעות עומדות בעיני ממה שרשמת .. אתה צודק אני לא חסומה מפני האהבה.. אבל קשה קשה לי לתת למישהו למלא את המקום ... החסך הוא כ``כ עצום וגדול ואני לא מאמינה שמישהו יכול להיכנס לתפקיד כל כך גדול.. הוא היה האהבה ההוכרה הביחד שלי האחד וחצי הנוסף שהפך אותנו לשניים האם קיים כזה אחד? האם יש עוד יחיד ומיוחד? אם אמצא אשמח להראות לו את שביל האהבה בשמחה.. אך כרגע זה עוד קשה משום שחלקים ממנו מפוזרים אצלי בלב.. ואין לי מקום לאהוב.. קשה לי עם זה אך זו עובדה ואין יום שאני לא בוכה.. הבכי כבר הפך לדבר טוב.. אנחנו בוכים יחד .. אני מאמינה שיהיה טוב בסוף כי אני מאוד אופטימית.. לעולם לא פסימית.. גם עם כל מה שקרה .. ואני מאוד חייכנית לעולם שזה מצויין אז תודה מייק תודה לך קאראן אוהבת

מייק 48

New member
תודה חומד, איזה כייף !! היה שווה...

לחכות שנים עד שמישהי שוב תקרא לי ``בחור``... ועוד פשוט מקסים... (אני מסמיק...) קארן חומד, אני פשוט סובל מתסמונת גודש אהבה... והפורום הזה נפל קורבן למחלה שלי... (זהירות, מחלה מדבקת) תודה לך, קארן יקרה שלי אוהב גם אותך מייק

למעלה