אזכורים...

Karina85

New member
אזכורים...

כן אני יודעת שזה לא ממש מעניין, אבל בכל זאת אם מישהי מעוניינת... כתבה על סינרגיה ב NRG (אני אישית חולה עליהם, למי שאוהבת את הסגנון שלהם - הדיסק מומלץ בחום!)

Karina85

New member
כמובן שיש אזכור לג'קו

אם לא היה מובן... גם בכתבה וגם בוידאו

talytal

New member
אוי, מתוקיזה, תודה! ../images/Emo24.gif

הייתי צריכה בדחיפות משהו שיסיח את דעתי מהשרשור למעלה. הולכת להסתכל...

rootteem1

New member
תודה קארינה מאמוש!!!

מקורה? איך הלימודים? אצלי מאוד בעע, שני מבחנין וחמש עבודות הגשה הכל עד יום שני.. בעבע כתבה מצויינת! חח עוד חבר ללהקה.. ותודה לטליטל! טוב חזרה לחרוש.. ביוששש

איזו טלפתיה../images/Emo13.gif

קיבלתי גם למייל את הקישור ורציתי לפרסם קצת משהו אחר מכל הdown שהולך פה..תודה מותק
לגבי התגובה שלך מאתמול למשהו שכתבתי לאילת ועוד כמה.. את האחרונה שיכולתי להגיד לה שהיא באה ב'טענות' לג'קו, אני יודעת שדעתי כדעתך בעניין ואני רק בעניין תמיכה, עידוד לבחור שגם ככה די קשה לו ותו לא.. שאר הדברים וכל מהשנכתב כאן פשוט כואב לי לשמוע
אהבתי מה שעדי כתבה אתמול.. צריך לחשוב יותר עליו ופחות על עצמנו בהקשר אליו.. וחוץ מזה, מה נשמע? איך מתקדמים הלימודים? אגב המסג' בכלל לא מתחבר כבר ימים גם אצלך?

Nova5

New member
תודה, קארין ולי!

אהבתי בכתבה על סינרגיה: " ניסינו לסדר לג'קו, כן, ג'קו אייזנברג, אחלה ג'וב אם יחליט אי פעם לצאת מהבונקר. "| כן| יש לי סלוגן חדש: (טליטל - לאישורך
) "ג'קו, צא מהבונקר!!!
הפצוצות החכמות...
"

Karina85

New member
שמיים המסנג'ר עושה גם לי בעיות

אבל את לא התחברת כבר שנים! תתחברי כבר חצופה!
אני מגבירה הילוך בקשר ללימודים... ונובה... אני בעד לעשות חתימה משותפת לכל הפורום... ג'קו צא מהבונקר

a d i d a s 2 1

New member
תודה רבה...

באופו אישי, קשה לי מאוד לסבול אותם.... הסגנון הוא בסדר דווקא..רוק... המילים והמלודיות לטעמי פחות אבל זה כבר עניין של טעם.. קטרינה תודה רבה... יאנה אני בעד הבונקר והפצצה...

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו שחשבתי על זה

ואני לא יכולה להוריד את החתימה של היהודים... :) מה שלומך?

Nova5

New member
דיד, לא משנים את החתחמות

בקלות דעת כזאת...לא התכוונתי לזה. גם אני לא אשנה את שלי.

a d i d a s 2 1

New member
כן התבלבלתי איתך ועם קארינה

צטערת...עוד מעט אני נכנסת לבונקר שלי:)

Karina85

New member
רוק קל

אבל עדיין רוק
אני ממש אוהבת אותם... גם את עם הקטרינה???
לרותמוש יש הברקות לפעמים...

למעלה