כמו שכתבו לפני
אתה שואל אם אנחנו בעד, כשקהל היעד של השאלה הוא ספציפית מי שממילא בעד.
אם תשאל פבורום פמיניסטיות, אני חושב שיהיו פחות שימליצו לקשור את בת זוגך
אזיקי מתכת לא נוחים, לא בטיחותיים (יכול לגרום לנזק לעצבים שמתחת לעור) ולא תמיד אמינים (ותחשוב מה אתה עומד לעשות אם היא ערומה, עם אזיקיםשאתה לא יכול לפתוח. אם אין לך כלי עבודה מתאימים, צריך להזמין מכבי אש. אני לא זוכר אם זה בארץ או בארה"ב, אבל החוק מחייב את מכבי האש להזמין משטרה כשהם צריכים לפחות אזיקים כדי לוודא שלא מנסים לברוח משוטר).
כשאתה כותב "פרווה או אמיתי", אני מניח שאתה מתייחס לאזיקי מתכת, או אזיקי מתכת מצופים בפרווה. אין הבדל במנגנון שלהם.
חבלים יכול להיות לך קשה לקשור, כי כדאי שהקשר יהיה עם הרבה ליפופים (מחלק את הלחץ על איזור רחב יותר) ושלא יוכל להתהדק בלחץ (רוב הקשרים כן מתהדקים). באותה הזדמנות, כדאי שיהיה קל לשחרר גם כשיש לחץ על הקשר. גם מנוסים מחזיקים מספריים כדי לשחרר חבלים שלא מצליחים לפחות את הקשר.
המליצו פה על אזיקי עור/בד (כל הכבוד על התמונה). יש סגירה עם מנעול (תחשוב מה לעשות אם תאבד את המפתח. אני מניח שהם גם יותר יקרים), אבזם או סקוץ'. שים לב שגם אם הם מתאימים ליד, הם לא בהכרח מספיק גדולים בשביל הרגל (והרגל שלי לא ממש גדולה).
לגבי התנוחה המועדפת, אני חושב שזה כמו התנוחה המועדפת בסקס ונילי- לכל אחת יכולה להיות תנוחה מועדפת אחרת (או שלא תהיה לה תנוחה מועדפת), יש תנוחות יותר נוחות (ידיים ביחד מקדימה) ויש פחות נוחות (יד אחת מאחורי הגב ומשוכה כלפי מעלה, ויד אחת מאחורי הראש ומשוכה כלפי מטה. דורש מישהי מאוד גמישה).
שים לב שלא תמיד הידיים קשורות אחת לשניה- אפשר ידיים לצדדים ולמעלה (מונע ממנה להגיע עם הידיים לחזה ולפנים), או לקשור רק יד אחת למשהו (כך שהיא תוכל להשתמש ביד השניה למה שתרצו, לך או לעצמה).
רעיונות נוספים:
אייבורי הציע נוצה- כשהידיים קשורות לצדדים (בד"כ לראש מיטה), בית השחי חשוף. אתה יכול גם להחזיק לה את הרגליים... בכל מקרה, בפעם הראשונה אל תדגדג אותה יותר מדי, כי יש נשים שלא נהנות מזה.
אתה יכול גם לקשור לה את העיניים, עם או בלי לשלב עם קשירה של הידיים.
גם קולר עם רצועה (של כלב. רצועה קבועה, לא מתארכת) יכול לעבוד. לא רק לטיולים בבית/בחוץ, אלא גם למיטה (תקשור את הקצה למשהו, מדי פעם למשוך קצת)
בהצלפה