אזז... סופ"ש?

Alaithlos

New member
אזז... סופ"ש?../images/Emo15.gif

פינת סופ"ש חדשה להחיות קצת את הפורום שלנו.. :)
איך עבר השבוע?
מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע?
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא?
איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו?
המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש...
צרפו תמונה גילמורית חביבה..
סופ"ש נעים

o0Invisible0o

New member
הוו..נחמד!../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? די מהר האמת..רוב הזמן היה מצחיק.
מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? bazooka!
השרת היקר שאני עובדת עליו כל השבוע..
ועושה לי מלא בעיות.
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? שקט. :X אני יודעת שהם חברים שלי..אבל זה שהם לא יהיו בצבא כל שבוע הבא..די מעודד אותי. אני צריכה קצת שקט ולהתרכז בחפיפה.
אני כזאת כלבה.
נו אבל הם לא מבינים שאני צריכה ללמוד.. איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? נמנ..
קריפטונייט של TDD סתם כי שמעתי אותו..וזה היה נוסטלגי שכזה..
המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... השתולים מעולה. אבל לסופ"ש רומנטי וחורפי אני אמליץ על החופשה. ספר? כל החיים לפניו..כי נזכרתי בו השבוע..והוא היה כזה טוב.
צרפו תמונה גילמורית חביבה.. אוקיי..

Alaithlos

New member
אנוכי... ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

איך עבר השבוע? היה שבוע נחמד.. לא למדתי יותר מדי, אבל כן היו מבחנים, וכן הספקתי קצת דברים בפרוייקטים שלי באמנות ועיצוב.. הייתי הרבה עם חברים.. שבוע של סטלה מתונה..
מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? אע, ברור, שהתחלתי לנהל ת'פורום..
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? לרגע שאחרי המבחן באזרחות..
איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? Celebration -kool & the gang....אחלה שיר...
המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... וואה, "תיאוריית הכאוס", עכשיו בקולנוע. סרט מ-ע-ו-ל-ה-
צרפו תמונה גילמורית חביבה..

Kill Bernard

New member
ייאי! ../images/Emo98.gif

איך עבר השבוע? לא זוכרת. איזה שבוע? מתי היה שבוע? אני זוכרת רק את אתמול. אה! אמ.. מוזר כזה. מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? השבוע שנגמר ז"א? אה. זה. שלמדתי סולמות!
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? ואם הייתי בן?
ל.. אמ.. למה שיהיה ביום ראשון. המשהו הסודי הזה. נו. לא יודעת. אין לי מושג מה זה. אז לזה. אני מדברת הרבה והרבה דברים לא מובנים, נכון? איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? לא היה אחד ספציפי. המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... ראיתי אתמול את הסטפ אפ הזה! וזה כזה סרט גרוע אבל הוא כ"כ חתיך, ובשילוב עם המון המון המון אוכל וסינמה סיטי זה הולך מצויין. כדאי. ולא קראתי שום ספר טוב לאחרונה. הנוכחי ממש מעצבן אותי, ואני כבר מחכה שהוא ישתפר מעמוד 10. ואני עכשיו 10 לפני הסוף. אבל עוד יש תקווה.
צרפו תמונה גילמורית חביבה.. אם יש..
צריך לבדוק את זה. (אה. טוב. יש לי רק את זה.
)

ירוקה18

New member
עונה

איך עבר השבוע?בסדר לא היה משהו מיוחד מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? למדתי להיות עקרת בית חח למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? יהיה לי בית לבד איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? Boulevard Of Broken Dreams Lyrics -greenday המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש...הסרט החופשה קומדיה רומנטית צרפו תמונה גילמורית חביבה

luvgirl

New member
אני גם עונה!!!

וואי כמה זמן לא כתבתי בפורום! אין לי זמן בשיט לכלום!!! התגעגעתי! חחח... טוב אני עונה!
איך עבר השבוע? וואו יותר מידי.....טיפלתי בחבר שלי רוב השבוע כי הוא חולה מת ואני בעצמי גם קצת חולה (כי נדבקתי ממנו)...למדתי חצי מהשבוע לבגרות בספרות שהייתה לי אתמול, הייתי במיונים לחיל הים והתחלתי קורס פסיכומטרי! אה ושני ימי הולדת לחברים ממש טובים שלי....אהההההההה!!! קיץ קץ אחד השבועות הארוכים ביותר שהיו לי...
מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? אמממ כנראה הבגרות בספרות...סופסוף סיימתי עם זה! :)
למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? שיעור תקשורת בבצפר! אני חושבת שאנחנו מתחילים השבוע את צילומי סרט הגמר שלנו!
איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? Speeding Cars של Imogen Heap. שיר פשוט מעולה!
המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... שודדי הקאריביים 2! אני פשוט מתה על הסרט הזה...וג'וני דפ פשוט כזה מושלם!
צרפו תמונה גילמורית חביבה.. תמונה שאני אוהבת:) ודרך אגב... Alaithols מזל טוב על זה שהצטרפת להיות מנהלת בפורום! מגיע לך!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif טוב. ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? ארוך. מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? הו! הביאו אותי לבסיס שעה לפני שאני צריכה להיות שם כדי להגיד לי להיות מוכנה בקריאה, כי אולי יצטרכו שאזיז רהיטים. מרגש, אה? למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? לסופשבוע. איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? Muse - "Unintended" המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... "איש השנה" חביב. צרפו תמונה גילמורית חביבה... אבל לא בא לי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifאת חיה???

ספרי, מה קורה איתך בצבא? את בקורס? בסדיר, משובצת? בסיס סגור בנתיים..? יוצאת כל סופ"ש? תעדכני אותי קצת..

Velma Kelly

New member
גם אני?../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מתיש מה הדבר הכי חשוב שקרה השבוע? חשוב? שומדבר לא חשוב קרה.. ראיתי הצגה - זה נחשב? למה אתן הכי מחכות בשבוע הבא? שייגיע הסופ"ש
איזה שיר הכי מייצג את השבוע שעבר? או שסתם נדבקתם אליו? שיר לשירה בביצוע של אסף אמדורקסקי המליצו לנו על איזה סרט/ספר טוב לסופ"ש... ספר: ארוכה הדרך למטה (מעולההההההההה!) וסרט ממ.. תאמת שרוב הסרטים שראיתי לאחרונה היו קיטצ'ים ודי מעפנים.. אז.. ממ no אקזיט היה טוב
צרפו תמונה גילמורית חביבה.. אין לי גילמורית.. יש לי ג'סית! אה וזה גם זמן טוב להגיד שלא מזמן קראתי כתבה עליו וכל הזמן כותבים "ג'סי מבנות גילמור" ורציתי לצעוק עליהם "ג'סי זה צער גידול בנות!! ג'ס זה בנות גילמור!! ג'ס זה הרבה יותר קשוח מג'סי!!"

למעלה