מה עשיתם בליל שישי ? (כזה מתאים לי לחתוך יחסית מוקדם הביתה בגלל מוות קליני שנגרם בגלל עודף עייפות. להסתכל על כל הבלאגן של כל הציוד שעל כל הרצפה.. ואז שהעייפות תיבהל ותעלם בכל מקרה אני.. הייתה מסיבת גיוס למישהו ואז הלכנו קצת לאיזה פאב והיה ממש ממש ממש כיף.)
בהתחלה הלכנו ל2 הופעות, ההרכב הראשון היה טוב והשני ממש גרוע אז הלכנו משם לבר בחוף ושתינו משהו קטן..אחרי כל זה קפצנו ללויס =) ורקדנו כמו מטורפים עד הבוקר וזהו
הייתי עם חברה שלי ובת דודה שלי בראשון עם חבר של בת דודה שלי היינו איתם חצי שעה בערך ואז נסענו לרמלה. הידידים של חברה שלי היו שם אז דיברנו איתם. ואז טסנו הביתה.
התוכנית המקורית: לבלות עם אהובתי במסיבת גיום של חבר שלי (שמכיר גם אותה) אצלו בבית, ומשם לחתוך עם חברה שלה וחבר שלי (שמביא רכב) לבית קפה, ומשם ללכת עם אהובתי לביתה ולישון אצלה........ הביצוע: הלכנו לחבר שלי והיה ממממשששששעעעעעמממםםםםם רררררצצצצחחחח!!! ויש לו את החברים הכי מפגרים בעולם (חוץ מכמה אחדים שהכרנו)!!!! אז שם לא היה כיף... חבר שלי לא היה יכול להוציא את הרכב, והחברה של הדס עשתה קצת בלאגן וגם קצת עיצבנה אותי (לא ניכנס לזה עכשיו), אז לא יכלנו ללכת לבית קפה..... אז התקשרתי לחבר אחר שלי שנפגש גם עם עוד כמה אנשים, והוא אמר לי שהם דופקים אצלו התנחלות ורואים סרט... אז הצתרפנו... ראינו "דרקון אדום" (אחלה סרט!!!).... ואז חתכנו עם אבא של חברה של הדס לבית של הדס והלכנו לישון.......