אזזז.. רוק עצמאות? מי בא..?
T thebaby New member 5/5/05 #2 השניה נכנסתי לכאן לכתוב אותה../images/Emo101.gif הודעה.... קריפי.... אני רוצה ללכת. אבל לא ממש קניתי כרטיס או משהו
השניה נכנסתי לכאן לכתוב אותה../images/Emo101.gif הודעה.... קריפי.... אני רוצה ללכת. אבל לא ממש קניתי כרטיס או משהו
A AGENT SHESH New member 5/5/05 #3 עוד יותר קריפי - אני נוסע ממש עכשיו לירושלים לקנות.. כאילו, להביא כרטיסים. רוצה שאביא לך כרטיס?
T thebaby New member 5/5/05 #4 כמה זה עולה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif ולא... אני אל וודאי מגיע אז אני מעדיף שלא... תודה בכל מקרה
כמה זה עולה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif ולא... אני אל וודאי מגיע אז אני מעדיף שלא... תודה בכל מקרה
A AGENT SHESH New member 5/5/05 #9 סתם, הופעות, זיקוקים, עניינים, בלאגנים. והכל בחינם. החיסרון הגדול - גם מרגלית צנעני תופיע שם בין השאר
סתם, הופעות, זיקוקים, עניינים, בלאגנים. והכל בחינם. החיסרון הגדול - גם מרגלית צנעני תופיע שם בין השאר
C cowgirl Ms New member 5/5/05 #11 ברעננה יש כל יום עצמאות../images/Emo80.gif אחלה בחלה הופעות.... אבל ביורושליים השנה יהיה את כנסיית השכללל... ;;;-;;; וזה ממש רחוק לי :\.
ברעננה יש כל יום עצמאות../images/Emo80.gif אחלה בחלה הופעות.... אבל ביורושליים השנה יהיה את כנסיית השכללל... ;;;-;;; וזה ממש רחוק לי :\.
A AGENT SHESH New member 5/5/05 #19 פיכסה.../images/Emo5.gif והיא גם כל כך טיפשה בפירסומת של ה"אשכרה חכם", ומעצבנת. טוב, גם בלי קשר לפירסומת הזאת היא מעצבנת..
פיכסה.../images/Emo5.gif והיא גם כל כך טיפשה בפירסומת של ה"אשכרה חכם", ומעצבנת. טוב, גם בלי קשר לפירסומת הזאת היא מעצבנת..
T thebaby New member 6/5/05 #28 כנראה שזה מה שאעשה באמת../images/Emo101.gif או משהו לא יודע. אההההההההההה
L Lady_Voldemort New member 6/5/05 #29 ../images/Emo77.gifכן, אבל להגיע לשם כן עולה.. בהסתמך בכך שכרגע אני מרוששת... אני אקווה לטוב.אולי אקבץ כספים מפינות החדר שלי.
../images/Emo77.gifכן, אבל להגיע לשם כן עולה.. בהסתמך בכך שכרגע אני מרוששת... אני אקווה לטוב.אולי אקבץ כספים מפינות החדר שלי.